Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaaaaaa

Zakochałam się w przyjacielu mojego byłego

Polecane posty

Gość zakochanaaaaaa

ale on ze względu na przyjaźń i innych znajomych nie chce się ze mną spotykać, mimo iż między nami coś było, powiedział że się zakochał, a potem szybko się tego wyparł i powiedział że nie może byc nic więcej między nami jak przyjaźń. A ja nie mogę przestać o nim myśleć :( Czy faceci są aż tak solidarni że nie poświęcą przyjaźni dla kobiety???

Gość zakochanaaaaaa
Proszę o Wasze opinie

Gość INTELIGENTNY
niestety niektórzy sa

Gość zakochanaaaaaa
ale czasem ważniejsza jest miłość niż znajomi którzy mogą być lub ich za chwile może nie być

Gość zakochanaaaaaa
ale jak się nie spróbuje to nie będzie się wiedziało, a może to by była prawdziwa miłość :) wiem pocieszam się :/

Gość zakochanaaaaaa
Kochane Kobiety Wy pewnie macie takie doświadczenia, plissss piszcie czy możliwy jest taki związek i czy coś da się jeszcze zrobić że go odzyskac?

Gość a czemu nie
faceci sa słabi i boją się takich wyzwań, idą po najniższej lini oporu :/ nie ma szans że ich zostawi dla Ciebie, nawet jeśli będzie Cię kochał po uszy :(

Gość kakkakkaaaaaaa
i będą się jeszcze wymieniać spostrzeżeniami z łóżka z Tobą;)

Gość zakochanaaaaaa
hehe nie tak to raczej by nie było, mój były jak się o tym dowiedział się strasznie wkurzył i powiedział że nie chce nic o tym wiedzieć, że mogą się kumplować ale on nie chce słyszeć o mnie. Jakby nam się ułożyło to on nie chce uczestniczyć w naszym życiu

Tysiace facetow istnieje na swiecie. Po kiego grzyba Ci facet z kregu znajomychTwojego bylego ? Czy po to by wiedzial, ze jego kumpel jest teraz zainteresowany Toba i zeby to go zabodlo ? Szczerze mowiac mysle, ze probujesz manipulacji uczuciami, a to nie poplaca, i ma racje byly, ze nie chce nic o tym wiedziec.

Gość zakochanaaaaaa
Nie robie tego na złość nikomu. Ten kumpel nawet mi sie nigdy nie podobal, nawet za nim nie przepadałam. Przez przypadek się kiedyś spotkaliśmy i bardzo dobrze nam się rozmawiało. Zaczeliśmy utrzymywac kontakt na bardzo kumpelskiej stopie, obiecując sobie że to tylko przyjaźń. Nawet utrzymywaliśmy to w tajemnicy przed wszystkimi żeby nikogo nie krzywdzić bo nikt by nie zrozumiał naszej przyjaźni. Po kilku miesiącach intensywnej znajomości po prostu się zakochałam i to tak boli :/ wiem że jest mnóstwo facetów, ani tego nie planowałam ani nie chciałam, broniłam się strasznie ale serce nie sługa.

Gość wichłacz
zgwałć go

Gość zakochanaaaaaa
dzięki za radę, ale nie jest sposób :/

Gość a mi się udało
w takim związku

Gość zakochanaaaaaa
upupupup