Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt567677

Czy ładne kobiety sa bardziej szanowane ? i dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość
To może odwrócę pytanie tytułowe: Wymień nazwiska brzydkich kobiet które są uwielbiane za osobowość, twórczość, charakter

"gość dziś Brzydkiej kobiecie nie pomoże zadbanie zgodnie z tym co mówią powiedzenia: "Żadne kremy ani smary nie pomogą dla poczwary", xxx zupelna nieprawda;-) kto mowi o kremach? ;-) ;-) ;-) odpowiednio wyrzebione cialo, zdrowa cera, ladne wlosy i pewnosc siebie . Jak ktos ma gebe skrzywiona to zeby i 10 kremow stosowal to zaden facet na nia nie spojrzy;-) ekponowanie walsnej seskaulnosci to nie zawzse oznacza eksponwanie biustu na zewnatrz;-) ludziom sie to mysli;-)

"gość dziś To może odwrócę pytanie tytułowe: Wymień nazwiska brzydkich kobiet które są uwielbiane za osobowość, twórczość, charakter" xx mi sie kojarzy Meryl Streep ktpra ma newiele wspolnego z lansowanym kanonem piekna a na swojej osobowosci zarobila miliony

Gość gość
faceci na forum żalą się że dobrze sie gadalo i znajoma z gg okazala sie pasztetem, x To nie ma nic z szanowaniem a raczej z tym, że fajnie się gadało ale nie spodobała mu się fizycznie, raczej zostanie koleżanką i tyle. Kobiety na ten przykład z brzydkimi i przeciętnymi facetami nawet nie chcą po prostu rozmawiać a co dopiero kolegować

masz racje - czym innym szacunek, a czym innym atrakcyjnosc dla partnera - kobieta musi sie podobac m,ezczyznie fizycznie tak jest skonstruowany swiat ze od jej inteligencji/ zaradnosci/ szacunku/ niezkazitelnej postawy obywatelskiej itd. wzwodu mezczyzna po prostu nie dostanie - nie rozumiem czemu panie sie na to oburzaja... z drugiej strony tez tak nie jest ze tylko modelki sa seksowne - seksowna moze byc przecietna kobieta o ile te cechy wyeksponuje, na tym to polega, proste

Gość gość
Ja znam kobietę brzydką, która była szanowana. To świętej pamięci Irena Kwiatkowska.

Gość gość
Ładne kobiety są bardziej szanowane jeśli mają fajny charakter, a jeśli mają paskudną osobowość, to uroda im nie pomaga. Znam wiele brzydkich kobiet, które mają przyjaciół, mężów i szacunek.

Gość gość
JAK FACECT nic specjalnego nawet wystroi sie kupi markowe cichy+dobre auto to tez niewile mu pomoze,na takie cos znajdzie tylko takie co bede na kase lecialy ,a nie na niego ...tak wyglada prawda BRZYDKI,,ale ma kase,dobra prace ;)

Gość gość
ładne są zawsze lepiej traktowane :)

Gość gość
Wczoraj pomalowalam swojego faceta ,tak jak siebie maluje i on w makijazu wstretnie wyglada :O

Gość gość
ALE WY jestescie niesprawiedliwi... tak samo jak ladniejszego psa byscie lepiej traktowali od tego brzydszego... smtne to bardzoo niesprwiedliwe..OCZEKUJECIE SPRAWIEDLIWOSCI ,a sami sprawiedliwi nie jestescie... :O

Gość gość
przeciez wiele kobiet ,naprawde brzydkich a maja przytsojnych wysoko postawionych facetow.

Gość gość
Bo rozne sa gusta,rozne czynniki na nas dzialaja,jeden lubbi roze czerwone drugi woli roze biale jeden lubi kolor niebieski,drugi woli zielony itd.... KAZDY Kwiat a swiecie na ziemi stworzony jest pieky na swoj sposob i nie kazdemu sie podoba ..

Gość gość
Przez facetów.

Gość gość
ludzie nie sa sprawiedliwi..

Gość gość
a ja rozumiem podziwianie ladnych dzieci :D w doroslym zyciu wiekszosc sie wyrabia glownie za sprawa dbania o siebie, czasami jakiejs operacji, a prawdziwie ladne dzieci i do tego jak sa zadbane to nic dziwnego ze wzbudzaja zachwyt otoczenia

Gość gość
dzeci sa ladne,kobiety musza byc sexy !

Gość gość
iestety

Gość gość
Ciekawy temat. No dokładnie jak ktoś tutaj pisał, ludzie płaczą bardziej po osobach ładnych, jeśli są to np. osoby publiczne. lub które zginęły tragicznie np. w jakimś wypadku. Możecie mówić, ze tak nie jest, ale sorry poczytajcie sobie pierwsze lepsze komentarze w internecie pod jakimś artykułem, ciągle tylko "szkoda jej taka ładna była" i tak dalej, dla mnie jest to zenujące, bo co jak by była brzydka to mam rozumieć, że już nie szkoda? Ale ludzie w ogóle nie myślą. A już podniecanie się ładnymi dziećmi też jest bezsensowne, bo jaka w tym zasługa dzieci?? To jeszcze uczy dzieci od samego początku, że ten kto jest ładny jest bardziej wartościowy od tego mniej urodziwego, jakby to zależało od ludzi i było nie wiem jaką zasługą. Podziwiać się powinno za wiedzę, osiągnięcia, talent, pracę, chęć pomagania innym, mądrość, a nie z urodę. Mnie to śmieszą takie wybory miss na przykład, dla mnie to jest największy bezsens naszych czasów, jak wybieranie klaczy na targu koni :/

Gość gość
ktos tak wymslil i tak jest...i trzeba zaakceptowac

Gość gość
ludzie nie sa sprawiedliwi

znam to uczucie, niestety przez problemy zdrowotne mam trochę za dużo kilogramów. Staram się ubierać schludnie, adekwatnie do figury.. zaczęłam się lepiej uczyć... ale dalej mam wrażenie, że nikt nie traktuje mnie poważnie, że nie obchodzę nikogo i nikt nie liczy się z moim zdaniem. Czuję się niepotrzebna i odrzucona :/ Mam prawie 18 lat a nigdy nie miałam chłopaka, a jak już z kimś się spotkałam, to na tym nasza znajomość się kończyła. To jest nie do wytrzymania...

Gość gość
KOBIETA powinna bys sexowa przede wszystkim,piekne to jest dziecko !

Gość gość
"ktos tak wymslil i tak jest...i trzeba zaakceptować" Najbardziej bezsensowny pogląd chyba jaki słyszałam w swoim życiu, jeśli ktoś na moich oczach będzie się znęcał nad dziećmi czy zwierzętami to też mam powiedzieć "ktoś tak wymyślił i trzeba to zaakceptować"? Typowy konformista-marionetka bez rozumu ani własnego zdania!

Gość gość
Tak. Osoby ogolnie zadbane wzbudzaja szacunek. Ta sama osoba, ale ubrana inaczej- raz ladnie a raz byle jak, jest traktowana w inny sposob. Moze to dziala na zasadzie produktow w sklepie? Ladne opakowanie. Droga cena. I od wierzymy.ze jest lepszy niz ten gorzej promowany.

Gość gość
ehhhhhhhhhh

Gość gość
co ehh :P bardziej szanowane i podrywane :classic_cool:

Gość gość
ludzie sa bardzooo niesprawiedliwi

Gość gość
yhyyy