Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt567677

Czy ładne kobiety sa bardziej szanowane ? i dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość
przeciez to nie jest sprawiedliwe....

Gość gość
hmm z własnego doświadczenia coś powiem...może nie to, ze jestem jakaś bardzo ładna ale od jakiegoś czasu bardziej niż kiedyś o siebie dbam, ubieram sukienki, buty na obcasach itp - słowem wyglądam chyba kobieco, a przynajmniej bardziej kobieco niż kiedyś (dominował u mnie styl 'chłopczycy' :) ) kiedyś mi się to nie zdarzało a teraz...często faceci przepuszczają mnie na przejściach dla pieszych gdzie nie ma sygnalizacji. często ktoś mi poda/odwiesi płaszcz, przysunie krzesło, poda coś czego akurat potrzebuję - kiedy byłam dziewczyną w bluzie z kapturem i jeansach - to było raczej radź sobie sama! jest mnóstwo takich rzeczy, które wychodzą od facetów, takich drobnostek...a jednak wcześniej tego nie doświadczałam...a przynajmniej tak często jak teraz.

Gość gość
są lepiej traktowane :) zdecydowanie

Gość gość
tak są lepiej traktowane ale nie przez brzydkie brzydule chyba ze lesby

Gość gość
ks to zło :D

Gość gość
a dlaczego muuusi być sexi?bo Twój fiut tak by chciał? spadówka:-)

Gość gość
"ale pie**olicie pechowiec.gif osz k**wa! dla mnie kazdy czlek jest przecietny,nie ma ani pieknych ani brzydkich,no chyba ze ktos sie calkowicie zapusc***echowiec.gif poza tym kazda epota niesie za soba nowe "piekna". w starozytnym Egipcie baba byla piekna gdy miala dluugi nochal i mocno podkreslone oczy.W star.Rzymie ryj mial byc po prostu proporcjonalny a sylwetka miala byc z sadlem,wiekim zadem i malymi cycami.W sredniowieczu baba miala miec wysokie czolo,blond wlosy i snieznobiala cere,male zeby.Ten ideal sredniowieczny utrzymywal sie przez dluugi czas.Potem w Baroku baba miala byc tlusta swinka. W Romantyzmie baba miala byc podobna do tego idealu sredniowiecznego a do tego miec "bogata dusze". W czasach przedwojennych i wojennych baba miala miec gesta czupryne,bardzo jasna karnacj***ardzo waskie usta. a teraz wszedl ideal najbardziej poj**any i durny z tych wszystkich pozostalych epok pechowiec.gif wielka d**a,wielki cyc,ryj jak skrzyzowanie kosmity z zaba(wielkie gały,brak nozdrzy,ogromne wary ociekajace restylanempechowiec.gif ) i wszyscy ktorzy odbiegaja od tego kanonu sa pasztetami! to jest chore!widze dziewczynke o niebieskich oczach,ladnej twarzyczce,bialych zabkach i co z tego ze ma tak ladna wg mnie twarzyczke skoro dla konesera "idealow"haha,jest paszczurem!pechowiec.gif ludzie ktorzy dziela ludzi na ladnych i brzydkich wg chorych kryteriow i idealow ,sa pie**olonymi pustakami bez wlasnego zdania!pechowiec.gif ladna osoba to nie ta ktora sie lansuje ale ta ktora sie widzi i nam sie podoba.glupie ch*je jakby wam wmowili ze jola rutowicz to piekny ideal i 5lat tak wmawiali,sami byscie gadali jaka ona piknapechowiec.gif pusty,j**any swiat i tylepechowiec.gif " dobre ;)

Gość gość
jak skrzyzowanie kosmity z zaba ;)

Gość samotny romantyk II
Oczywiście, że są bardziej szanowane :)

Gość gość
owszem, te ladniejsze i z klasa

Gość gość
Są szanowane,często tez intuicyjnie nie są naiwne :)wiec szarmnackich obłudników omijaja ,albo traktuja przedmiotowo!