Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kachnaa

mniej lub bardziej śmieszne sytuacje..

Polecane posty

Witam ;) Założyłam temat z ciekawości,abyście mogli/ły opisać w nim swoje sytuacje na ślubie/weselu.Jakie to sytuacje?czy wspominacie je miło,i ze śmiechem,czy raczej nie chcecie o nich mówić,nie były one zbyt sympatyczne?W jaki sposób do nich doszło?Co było potem?jaka była wasza reakcja?Gości?Narzeczonego/męża?A może zdarzały się takie podczas przygotowań przedślubnych? przeglądając forum nie spotkałam się z takim tematem,a nawet jeśli,to może warto by go odświeżyć,przecież co chwilę wpada i wypowiada się ktoś nowy.

Gość nudny temat
obejrzyj sobie Smiechu Warte-tam bylo pelno wpadek weselnych!

Ja miałam raczej mniej śmieszne przygody z bukietem.... Bukiet był kulą zrobioną z róż osadzona w długim rożku....Już przy wsiadaniu do samochodu wypadło kilka różyczek, więc drogę do kościoła spędziłam wtykając je na miejsce, potem wypadały mi w Kościele, kamerzysta dawał znaki, a ja mu odpowiadałam gestami, że \" co mam niby zrobić\". Jakby tego było mało, w domu weselnym panie przygotowały na mój bukiet naczynie, w które on z racji swej długości nie chciał się zmieścić...kobieta zabrała i wazon i kwiaty mówiąc, że coś z tym zrobi....No i zrobiła...zgięła rożek na pół....i się zmieścił!

Teraz się śmieje z" zaradności "owej kelnerki, ale wtedy było mniej zabawnie, zwłaszcza, że to jeszcze przed zdjęciami było:o

Gość ach no
kuzynce pozedl zamek w sukni w gorsecie przy wysiadaniu z auta. ni byl za ciasnyone poprpstu juz tak maja ze ciasne sa a ze ta suknia wyoozyczona byla to i znoszona juz chyba akbo cos. szla do oltarza z rozwalonym z tylu bo nie bylo czasu na zadne poprawki szycie czy cos. na weselu cos mama jej zmotala tam nicmi ale potem to poszla do pokoju w hotelu i przebrala sie w zwykla sukienke na poprawiny i tyle.