Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość excalibur

kiedy jest ten pierwszy dzien?

Polecane posty

Gość excalibur

jak liczy sie pierwszy dzien @?czy pierwszy dzien ,kiedy mam plamienia(utrzymuja sie one srednio 3-4 dni),czy dopiero jak zaczyman krwawic(po tych 3-4 dniach) POMOZCIE !!!!

Gość to zalezy jak liczyć
pierwszy dzień plamienia jeżeli najpierw plamisz 4-5 dni, a potem krwawisz jeszcze kilka dni ( ile ???) to wybierz się koniecznie do ginekologa i powiedz o tym, masz zaburzenia hormonalne

Gość excalibur
no po tych plamieniach mam jeszcze 4-5 dni@

Gość ja ostatnio mialam obserwowac
cykl i jak nigdy nie plamilam, tak tym razem delikatnie 2 dni. juz mierzylam temp. i byla niska, okres dostalam 3 dnia i byl dosc dlugi, z plemieniami to tydzien, a zawsze mam 4-5 dniowe. wiec nie wiem tez jak to liczyc :(

Gość excalibur
kurcze nie mam tez zielonego pojecia jak mam to wyliczyc,bo chodzi mi kiedy beda dni plodne :) wiec musze wiedziec kiedy jest pierwszy dzien @

Gość saleminka8
jeśli masz plamienia przed normalną miesiączką to może to być coś z progesteronem-ale na 100% nie powiem,że to właśnie to ;) Ja bym to skonsultowała z lekarzem,bo mogą być problemy w przyszłości w zajściu w ciąże ;) jak plamienie jest zawsze a potem silniejsze krwawienie to mozliwe ,że jest ok ;) Ja pierwszy dzień cyklu gdy zaczynam wieczore-delikatnie krwawie-skąpo i licze od pojawienia się pierwszej krwi ;)

Gość ja ostatnio mialam obserwowac
tak się zastanawiam czy wszystko bylo ok, bo w tamtym cyklu nie zaobserwowalam owulacji (zawsze mialam plodny sluz i zawsze bol okolowulacyjny, zawsze tzn od paru lat) miesiączkę, a raczej te delikatniutnie plamienie (zaróżowiony mętny śluz) dostałam 28 dnia cyklu (jak co cykl)zawsze jak coś takiego zauważyłam to w ciągu kilku godzin się "rozkrwawiałam"na dobre.a tym razem to trwało z 36 godzin. ale jak wspomniałam już mierzyłam temperaturę i taka sama niska utrzymuje się do dziś. no i nie wiem czy to moj 8 czy 10 dc.