Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az głowa boli

Problem z chrzestnymi?

Polecane posty

Gość az głowa boli

Niedlugo bede chciala ochrzcic dziecko.Ale mam problem.W rodzinie mojej i mojego meza niema facetow.Chcialabym wziasc na chrzestnych 2 kobiety.Czy tak mozna?Moja siostre i siostre meza.

Gość mozna tak zrobic

Gość zartujesz prawda
naprawde tak mozna???

Gość jagodaop
kosciół nie aprobuje zwiazków homoseksualnych i dlatego nie mozna wziasc na chrzestnych dwóch kobiet badz meżczyzn(bynajmniej takie podejscie maja ksieza w mojej okolicy)

Gość a kiedy sie na to szczepi
Podobno mozna teraz wziac jedna osobe na chrzestna .

Gość fgbfg
jagodaop ----> "bynajmniej" nie jest równoznaczne z "przynajmniej"!!! Radzę zajrzeć do słownika języka polskiego. A co do tematu dyskusji to nie mam pojęcia czy można. Swoją drogą, jak rodzina przetrwała skoro nie ma w niej ani jednego chłopa??? Pachnie mi tu prowokacją.

A to musi być już facet w rodzinie by został zachowany ród :P? Wystarczy że rodzina ma sama córki,poszukają sobie chłopa,urodzą dzieci i rodzina zachowana-więc gdzie tu prowokacja:D ?

NIEEEEEEE można!za tydzien bede chrzestną i wczoraj byłam na naukach dla chrzestnych i ksiądz wyraźnie powiedział że w kościele katolickim chrzestymi są rodzice chrzestni: mama chrzestna i ojciec chrzestny i nie mogą być 2 kobiety lub 2 mezczyzn