Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

2 tygodnie do ślubu, a on......

Polecane posty

Za dwa tygodnie mamy się pobrać. Jestem w ciązy, ale ślub nie z tego powodu, mielismy sie pobrac w maju, ale ze wzgledu na dzidzie slub jest miesiac wczesniej. Mam już dośc upokarzania mnie przy ludziach.. Jestesmy ze soba dwa lata, a na palcach u JEDNEJ dłoni mogę zliczyc ile razy mnie przeprosił za cokolwiek, wiele razy było to moje \"wymuszone\" przepraszam. Ciagle przepraszam ja, czy to ja popełniłam błąd czy to on. Mam juz powoli tego wszystkiego dość. Codziennie coś znajduje, ze coś zrobie, ze sie do czegoś nie nadaje. Kim ja w ogole jestem? Dzisiaj mi wyskoczył z tekstem \"A Ty myslisz, ze jak teraz jestes w ciazy to mozesz sie pieprzyć z kim popadnie, a ja sie o tym nie dowiem\"? Nigdy go nie zdradziłam, z reszta nigdy nie zdradziłam zadnego mojego faceta, dlatego te słowa tak bardzo zabolały.. W ciągu kilku sekund miałam oczy pełne łez, ale bez słowa wstałam i poszłam.. Potem w smsmach nawrzucał mi, że ma dosc moich fochów, jaka jestem okropna bo jestem przecież egoistką... :( Ja już mam tego dosć:( Nie dość, ze ciężar całej ciązy mam na sobie, sama musze sobie z wszystkim dać rade to jeszcze słyszę takie słowa od osoby, która kocham najbardziej na świecie. Pisząc sie siedze i wyje jak bóbr. Boję się odwołać wszystko, ale z drugiej strony chcę być szczęśliwa w życiu!! A nie wiecznie ponizana i upokarzana.... :(

Gość ololoololloloo
A mnei sie wydaje,ze twoj slub odbywa sie z powodu ciazy.Gdyby tak nie było,to i twoj przyszły mkaz byłby dla ciebie miły i poczekalibyscie ze slubem do ur.dziecka.

no ja bym na pewno sie nie dała poniżać tak jak to robi Twoj facet i za zadne skarby z kims takim nie chcialabym byc nawet ze wzgledu na dziecko. Takze zastanow sie bo widac normalny nie jest

Gość zostaw bo bedziesz bardziej pl
zostaw go ;)) bo jak przed slubem placzesz to po slubie moze i nawet cie bic psychopata,uciekaj i podaj go o alimenty jak sie dzidzia urdzi, jak dojrzeje zawsze mozecie byc razem.poprostu go zostaw bo bedziesz bardziej plakac

jeszcze kilka dni temu gratulowałam Ci zamążpójścia... strasznie mi przykro, jednak sądze, że skoro ona zachowuje sie tak jeszce przed ślubem, po złozeniu przysiegi raczej nie zmieni sie to an lepsze, ale wręcz przeciwnie.... Przemyśl sobei Twoją sytuacje... Czy wolisz wyjsc za niego i być nieszczęsliwą? A mozę nie wychodzic, urodzic, i zobaczysz jak on sie będzie zachowywał, czy sie zmieni, przecież mozęcie wziać ślub w innym terminie...

Gość ...5...
mam znajomą która wyszła za podobnego patałacha nie chciałabyś wiedzieć jak skończyła..

Wrozko chrzestna... ladny masz nick. Zdajesz sobie sprawe, ze jestescie z soba BARDZO KROTKO? A takie teksty sa w ogole ponizej krytyki. Wiem, ze mocne to slowa - ale czy Ty w ogole ZNASZ czlowieka, za ktorego chcesz wyjsc i UFASZ mu bez zastrzezen?

przede wszystkim szczera rozmowa, bo skąd nagle taki podejrzenia zdrady?? Może poprostu facet denerwuje się ślubem i przygotowaniami , ale z drugij strony nie upoważnia to do takiego zachowania. Powiem szczerze czasem lepiej odwołać wszystko i być szczęśliwą niż męczyć się i cierpieć całe życie. Zresztą powinnaś myśleć o dziecku, aby zapewnić maleństwu spokojny ,pełen ciepła, miłości i życzliwości dom. Nigdy nie jest za późno żeby się wycofać

dobrze dziewczyny pisza nie wychodz teraz za niego bo to moze sie okazac wieeelkim bledem zciowym. odwolaj to to zaden wstyd . masz powod i to nie byle jaki. jesli sie nie zmieni po narodzinach malenstwa to bedziesz wiedziala ze dobrze postapilas i dzieki temu razem z dzidzia bedzie mogly miec duzo leprze zycie bo z czasem pokochasz kogos. jesli sie zmieni jednak i bedziesz widziala ze zalezy mu i na tobie i na dziecku to wtedy zaplanujcie slub.

Tylko, ze ja sie zastanawiam czy nie byłoby lepiej tak dla maluszka. Żeby miał oboje rodziców. Wiem co dzieci czują kiedy są wychowywane bez ojca czy matki.. A dla mojego dziecka jestem w stanie zrobić WSZYSTKO.

Gość jajajajajajaga
a mnie sie wydaje ze to prowokacja bo zadna panna nie jest na tyle glupia zeby dac soba tak pomiatac i jeszcze takiemu typowi dac zalac forme

wróżko- moja siostra tez tak myśłała, a póxniej chodziła z synem po psyhologach, bo okazało sie, ze lepiej byłoby, gdyby dziecko wychowywało sie bez tatusia... Teraz ma 12 lat i ma spore problemy z psychika...

On mi ufa i wie, ze ngdy w zyciu bym mu czegos takiego nie zrobiła, gada tak w sumie nie wiem dlaczego. Ale to nie zmienia faktu, ze trafił w najbardziej czuły punkt mojego serca :(:(:(:(

a wolisz zeby dziecko milo oboje rodzicow pomimo tego ze ojciec nie ma szacunku dla ciebie??? to chore jest. skad wiesz jaki bedzie dla dziecka....

jeśli teraz zaczyna, to co bedzie dalej??? Powiem CI tylko, ze u siostry tez zaczęło sie od tak głupich haseł, póxniej rękoczyny, znecanie psychiczne, itd... Nie życzę Ci tego, ale przemysl to... Przecież mozecie wziac póxniej ślub. niewarto marnować sobei życia.

bo widocznie puszczalska byłas i ma podstawy by tak gadac niestety

piszesz jak to on sie nie zachowuje a teraz jak bys zaczynala go bronic. zdecyduj sie mala. naprawde pomysl co tak naprawde bedzie lepsze dla ciebie i malenstwa.

Gość ololoololloloo
wrozka chrzestna-ile jestescie z esoba,w ktorym m-cu ciazy jestes?

Dzieci to chca byc szczesliwe.Lepiej jak dziecko jest wychowywane przez jednego z rodzicow niz w chorym domu:O

Gość ololoololloloo
Jestes z nim taki dosc długo i znajac jego zachowanie dałas sobie dziecko machnac :-) ludzie,co za naiwnosc

I tak zrobisz jak zechcesz, ale czy wart sie poświęcać???? Jestem prawie 6 lat po ślubie. Mam dwóch synów 5 i niespełna 2 letniego. Jestem z mężem w sumie niecałe 8 lat. Nigdy, ale to NIGDY nie usłyszałam od niego takiego czegoś. gdybym usłyszała, dałoby mi to wiele do myślenia... Jeśli teraz masz powody do tego, aby nie wychodzic za tego czlowieka, to co będzie za kilka lat??? Czy naprawde lepiej bedzie dla dziecka, gdy ojciec powie do jego matki np " Z kim sie pieprzyłaś?" On nie ma szacunku dla ciebie i dziecka- jego dziecka, które noszi w sobie. On nie jest Was wart.

twoja przedostania wypowiedz miala takie lekkie zabarwienie. a po 2 latach to ja bym sie na slub nawet nie zdecydowala. z amalo taka osobe mozna poznac aby byc pewnym. tak czy siak. wszystkie tu dziewczny sa zgodne co powinnas zrobic. niewiem czy da sie cos wiecej napisac. chyba nie. ale pamietaj ze malenstwo najwazniejsze wiec odlozenie slubu to moze byc najlepsze co zrobisz.

wiesz uwierz mi Twoje dziecko to akurat by nie bylo szczesliwa patrzac jak sie jego rodzice ciagle kloca..albo leja ... wiem co mowie bo wiem co moj maz czul wychowujac sie w domu gdzie ojciec matke cale zycie ma za nic...takze wcale by na dobre dziecku nie wyszlo. a to ze nie wyszlabys za maz za niego nie znacz ze dziecko ma nie miec kontaktu z ojcem.