Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymon91

Jakie auto??

Polecane posty

w tym roku zapisuje sie na prawko :) i zastanawiam sie nad kupnem uzywanego autka :) myślałem o seicento? Dobry wybór?? Niektórzy mówią, że to dziad! Niewiem ile mam zebrac pieniedzy...

Gość bvert
wszystko zalezy ile masz pieniedzy na auto .. Napisz ile mozesz wydac to moze cos poradzimy

Gość bvert
suzuki swift mało pali mniej wiecej tyle co seicento .. Wiec wydaje sie lepszy.

Szymonie, dla młodego chłopaka najlepszym autem byłby Renaut Megane (jak dobrze poszukasz, to może znajdziesz takiego starszego), albo Peugeoty teraz dosyć tanio stoją. Pomyśl też o Seacie (np Ibiza, Toledo), ale mając do dyspozycji 6000 zł musiałbyś dobrze poszukać na Allegro. O Seicento zapomnij, to raczej "babskie" auto, odpowiednik malucha, raczej nie zrobisz nim furrory ani wrażenia. Suzuki Swift też raczej kobiece. Za taką kasę, jaką dysponujesz, możesz się już lepiej rozejrzeć;)

Gość bvert
a i jeszcze jedno - Nie polecam seatow bo za te pieniadze kupisz co nawyzej wra 16 letni ... Zwyczajnie im starsze auto tym gorzej i czestsze wizyty w serwisie ..

Gość Fasiiiioooolll
Ja właśnie pierwsze autko miałam seicento- śliczne czerwone;) Za ta kasę kupisz powyżej 2000r autko z małym przebiegiem. Nie kupuj jakiegos grata typu stary golf z 200 000km przebiegu co zaraz sie rozwali

oj, bvert, nie zgodzę się tak do końca.Wszystko zależy od użytkownika. Czasami 8-letnie auta są dojechane. Albo mają wady fabryczne (tak jak Suzuki Grandt Vitare). W razie czego części do Seatów łatwo dostać (są robione na częściach VW), renaut i peugeot tez coraz powszechniejsze. A może jakiś nowsy Citroenik?

panterka - bvert - ale jak sie np. kupi seicento sporting z fajnego roku? To tę obciach?? Ja myślałem o żółtym :P widziałem nawet takiego za 7.400

albo kupie jakiegos napakowanego malucha :) z DVD w zagłówkach, z łopatkami na kierownicy :)

Szymon, jak jakiś wyróżniający się, to nie obciach;) jakiś pomarańczowy, czy żółty to ok. Ale pamietaj też, o tzw strefie kontrolowanego zgniotu w Seicento.

Gość Fasiiiioooolll
Ja jestem za tym żeby kupić jak najnowsze auto, nawet może być gorsze wizualnie, ale nowe. Proponujecie mu auta 11 letnie co zaraz zeżre rdza i które się rozwalą. Seicento wcale nie jest babskie, dla młodego chłopaka wystarczy:) Z czasem kupi pewnie coś lepszego

Gość bvert
panterka - bvert - ale jak sie np. kupi seicento sporting z fajnego roku seicento nie jest najgorszym samochodem wiec to nie jest tak .. Ale sam wybrałbym własnie Opla z 97 roku , moze suzuki swift..z lat 1999-2000 Seatow nie polecam bo sa drogie i sie psuja i za 7000 zł mozesz dostac seata z 95 roku ,a to juz jest złom .. co do renault megane to spalaja duzo , psuja sie czesto , ale nie sa drogie .. - tez nie polecam suzuki swift 1.0 - mało sie psuja , sa tanie ( chociaz nie tak tanie jak seicento , ale wieksze niz seicento ) , mało pali 6-7 litrow benzyny w miescie opel corsa 1.0- pali wiecej niz seicento , ale tez nie duzo

Gość bvert
bvert - ta corsa fajna jest ale ten lakier to jest złoty zgadza sie zółty to nie jet dobry kolor , bo muchy lubia zólty i beda sie na nim rozbijac

Panterka - Ten żółty megane to cudo :):):) i jeszcze 3 dzwiowy :) odpływam... jedyna wada to '96 rok :( ale stan ma niezły