Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymon91

Jakie auto??

Polecane posty

Gość bvert
nie , ten zolty megane ma wiecej wad . NA przyklad silnik 1.6 , to oznacza wieksze oplaty OC zuzycie paliwa - 9 -10 litrrow w miescie rocznik czesto sie psuje ..

Gość bvert
jezeli chcesz tak maly samochod jak seicento to domyslam sie ze zalezy ci na niskim spalaniu .. Niestety megane ma srednie spalanie ..

Gość bvert
seicento to małe auto , lepiej kup cos odrobine wieksze , co pali tyle samo lub niewiele wiecej niz seicento.. Dlatego corsa , albo swift moze byc dobrym rozwiazaniem.. Zaleta tych samochodow jest niska awaryjnosc.

bvert, ta żółta corsa całkiem, całkiem, tyle, ze z tego, co widzę, to do opłat.... A seaty to nie wiem, kiedyś mi się podobały, ale ostatecznie kupiłam francuza....:D

może jakąś polówkę sobie sprezentuj, małe i oszczędne. megan i seaty odpuść sobie o na warsztat nie wyrobisz. Moje zdanie jest takie, poszukaj jakiegoś niemieckiego rodzynka nawet starego ale zadbanego i z małym przebiegiem a będziesz zadowolony. sejcento jest małe ciasne i nie dla młodego kierowcy. będziesz z czasem je męczył pewnie zaliczysz jakieś kuku więc po co ryzykować zdrowie.

Gość bvert
co do polo , to nie jest zły wybór , ale jego najwieksza wada to duza cena ..

Gość bvert
Jeszcze sie zastanawiałem na VW GOLFEM albo od 1 do 3 najwieksza wadą tego samochodu jest to ze ten samochod lubią złodzieje :)

Gość bvert
Do 10 najczęściej kradzionych w kraju samochodów należą: 01. Volkswagen Passat (2 337) 02. Volkswagen Golf (1 883) 03. Fiat Seicento (1 165) 04. Fiat 126p (1 132) 05. Audi 80 (821) 06. Fiat Cinquecento (644) 07. Audi A6 (640) 08. Opel Astra (514) 09. Skoda Octavia (458) 10. Audi A4 (448)

Ja bym poleciła golfa 2 jakiegos, mozna znalezc za ok 3tys juz w bdb stanie, sama takiego niedawno oglądałam. CO prawda jestem kobieta, moze sie nie znam, ale 3jek nie polecam bo maja o wiele gorsza karoserie od II i szybciej rdza wychodzi itp:P ale to tylko moje skromne zdanie:P tym bardziej na poczatek lepiej jest kupić auto do dobicia by sie nauczyć jeździć:)bo sama po sobie wiem ze sam zdany egzamin nie swiadczy o tym ze sie potrafi jeździc, jest sie tylko kolejnym posiadaczem prawa jazdy:P:P Pzdr!

Gość bvert
Skoro pojawila sie civic to i wady jakie ma Maly bagaznik Spalanie 8,5 - 9 litrow ( wcale nie małe ) Wyzsze ceny czesci zamiennych w Japonskich samochodach niz na przyklad w fiatach ..

Kupie sobie takie jak na tej fotce :D Jak bym odpicował, stuningował i postawił na ulicy to sie obróce i niema :( bo nie bede bulił za garaż

ehhhh z takim podejściem to może w dobry rower zainwestuj albo nie bo ukradną ale wiem :D kup zajebiste buty i bilet miesięczny na wszystko... mi ukradli samochód ale nie dałem się zwariować, obecnie nawet na posesję nie wprowadzam bo nie chce mi się czekać aż brama się otworzy :D

Gość bvert
polecam ci polo , corsa , swift ..

stary tych gratów jest tyle że prawdopodobieństwo że pociągną twój jest znikome! a po tiuningu spada do 0% takie staruszki to idą na części, kto zaryzykuje bujanie się autem które wyróżnia się z tłumu?

ostatnio ogladalam fajna honde crx miala 170KM, no ale szybko ktoś ją mi sprzed nosa sprzątnął, a jak na tak wiekowe auto to było w super stanie. No ale cóz, nasz w tym roku obchodzi 18tke:P:P