Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malahania

Znowu czuję, że nic z tego

Polecane posty

Gość malahania

No i znowu... już myślałam, że się udało. Trafiliśmy perfekcyjnie w owu... w czwartek mam dostać @ i ja już czuję te bóle brzucha jak zawsze, już wiem, że nic z tego... :(

Gość lvcszffgvbn
Wydaje mi sie,ze Wy na siłe to dziecko chcecie spłodzic.I nawet seks chyba Wam niezbyt wychodzi.Robicie to tylko abys zaszła.Wyluzujcie sie,nei myslcie o tym.

Gość malahania
Właśnie nie, nie podchodzę do tego w taki sposób. Tylko teraz, przed @... mieliśmy trudną sytuację niedawno i fajnie byłoby mieć dziecko... ale nie nastawiam się na siłę, nie robie tego produkcyjnie.

Gość gggggggggggg
a może mądralo powiesz jak nie myśleć jeśli od miesięcy czy lat pragniesz dziecka?????????????????????takie rady schowaj sobie w kieszeń,bo nawet jej nie znasz."wyluzuj się,nie nakręcaj się,nie myśl itp" no super,utnj głowę i nie myśl:o

Gość malahania
Jestem na początku, nie traktuję tego jak starania, nie myślę obsesyjnie.

Gość lvcszffgvbn
gggggggggggg- takei osoby jak Ty,sfrustrowane zawsze beda miały problem ta nawet tam gdzie go nie ma. Gdy nie mozna zajsc w ciaze to trzeba najpierw isc do lekarza.Poddajac sie badaniom takei osoby beda wiedziały czy beda mogły miec dzieci,czy to wykluczone.Jezli jest szansa na dziecko to po prostu trzeba poczekac.I tak kazdy lekarz i psycholog mowi,wiec ja nie wymadrzam sie w tym temacie.