Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinka2009

czy wasze przyszłe teściowe pamiętają o Waszych urodzinach?

Polecane posty

Gość Lala. _ WREDNI TESCIOWIE?
o tak . to na pewno -już sobie tak zaraz po moich urodzinach postanowiłam. :) Na ich imprezy i przyjęcia urodzinowe czy imininowe też już nie będę jezdzić. never.

Gość Lala. _ WREDNI TESCIOWIE?
Cieszę się ,żę Twoja pamięta! :) Ja takiego szcześcia nie mam .

Lola, czemu za wszelką cenę chciałas się "wkupic"? Przecież oni Cię zlewają.

Gość a u mnie jest tak
ja pamietalam o swietach utrodzinach tesciow i szwagierek, nawet pare razy kupilam drobne upominki Oni niestety nie za bardzo, oprocz tescia, bo tesc zawsze na swieta mi zyczenia skladal, ale tylko on A jak sie zblizaja urodziny mojego meza czy ktorejs ze szwagierek to np, tesciowa przysyla smsa synku zloz zyczenia siostrze, bo ma urodziny albo siostra przypomina mojemu mezowi, ze mama *czyli tesciowa moja, ma urodziny Najlepsze jest to, ze mam urodziny 4 dni przed urodzinami meza I raz byla taka sytuacja, tesciowa składa zyczenia mojemu mezowi, a on wiesz mamo, ze P. miala urodziny 4 dni temu A jego matka - nic :) zero nawet zdawkowego O to wszystkiego dobrego I w ktoryms momencie stwierdzilam, ze mam ich w dupie i nie bede pokazywac kultury chamom i skladac zyczenia itd Teraz olewam ich i zadnych zyczen nie skladam, nawet swiatecznych Po prostu nie ma ich dla mnie :)

Gość owszem, tesciowie pamietają
i zawsze coś "miłego oku" mi darują. Na tegoroczne urodziny dostałam stare żelazko z "duszą" do mojej kolekcji, takiego jeszcze nie mam. Wiedzą, że uwielbiam starocie i zawsze czymś nowym mnie uraczą. Ja też pamiętam o nich [mąż jak zwykle zakręcony]

Gość szczera do bólu biii
a wiecie co powiedziala ostatnio moja babka mojej mamie jak moja mam chciała byc miła i jej złożyła życzenia na 26 maja? powiedziala daj mi syna do telefonu, ty mi zyczeń nie składaj bo niie jesteś moim dzieckiem ani ja twoją matką! niezła larwa i to po 30 latach małżeństwa moich rodziców. aha o babce tak mowię bo nie łaczy mnie z nią nic poza więzami krwi, nigdy sie nie interesowała wnukami, zawsze interesował ją tylko syn (mój tato)

moja przyszla tesciowa tez pamięta o moich urodzinach i imieninach a to tylko dlatego ze z moim narzeczonym ma urodziny 3 dni po moich urodzinach a imieniny ma 6 dni przed moimi imieninami, wiec jak tesciowa przyjezdza do nas to nam razem zyczenia sklada,ale zeby dokladną date znala to chyba nie. ale mi to nie przeszkadza

Gość yuuyugg
Moja tesciowa zawsze pamieta o moich urodzinach i daje mi nawet prezenty, bardzo ja lubie to fajna kobitka. Natomiast moja mama nie sklada zyczen zonie mojego brata, mowi, ze zona brata jest dla niej niemila to ona nie ma ochoty skladac jej zyczen i dawac prezentow. Ja sie nie wtracam, kocham mame, ale wiem, ze potrafi byc upierdliwa, a zona brata to tez tzw. "kobieta z jajami" i trzyma brata pod pantoflem, taki sam typ jak moja mama, wiec trafila kosa na kamien i sie nie lubia wzajemnie.

moja tesciowa zawsze pamieta o moich urodzinach, czasami jeszcze mezowi przypomina na kilka dni wczesniej zeby nie zapomnial :P tak samo przypomina meza bratu i jego dziewczynie oraz swojemu facetowi, tak ze zawsze dostaje zyczenia nie tylko od niej ale tez od reszty rodzinki meza. od niej dostaje prezenty na urodziny, swieta i czasem na dzien matki (troche zakrecone ale tu gdzie mieszkam sklada sie ogolnie zyczenia wszytkim matkom w dniu matki, a tesciowa czasami mi jeszcze jakis upominek da z tej okazji). poza tym sklada nam zawsze zyczenia z okazji rocznicy slubu, walentynek i kazdej nadazajacej sie okazji. moja mama tak samo, zawsze pamieta o mojego meza urodzinach (tak samo przed slubem), sklada zyczenia i daje prezent, tak samo na swieta, dzien dziecka, mikolajki i walentynki. oprocz tego sklada nam zyczenia z okazji rocznicy slubu itp. uwazam ze to mile i sama tez staram sie pamietac o nich w dniu ich swieta. z tesciowa sie lubimy i czesto ja odwiedzam.

Nie pamięta, mąż mi naopowiadał że u nich w domu urodzin się nie obchodzi. Nikt nie składa sobie życzeń itp, a tu potem szwagierka z mężem przyjechała, ten miał urodziny, to teściowa z prezentami itp :/

Moja teściowa najbardziej pamięta o urodzinach swojej córki, w następnej kolejności o urodzinach synów w tym mojego męża, Ale z tego co wiem, dla córki jeżeli chodzi o prezenty ZAWSZE jest coś lepszego, a dla mojego męża taki prezent na odwal, np. na święta no bo już nie wypada nie dać... On dopiero, jak my jesteśmy razem zobaczył tak naprawdę jak to jest świętować, bo moja mama uwielbia swojego zięcia i mu zawsze coś extra kupi, a to kosmetyki, a to koszulę :) a teściowa o moich urodzinach nie wie chyba nawet hehe ostatnio dla mojego męża zrobiła urodziny u siebie w domu, ale uważam, ze to bylo na złość dla mnie, bo my jeszcze byliśmy przed ślubem, ale już mieszkaliśmy razem. Ostatnio też brat męża mial 1 rocznicę ślubu i teściowa do nas: złóżcie życzenia!

Ja mam dobre stosunki z teściową jak nie mieszkałyśmy razem to pamiętała i pomagała wybierać prezent.Teraz tez pamięta ale nie składa życzeń i moim zdaniem nie ma takiego obowiązku. Ztym, że mamy blisko siebie urodziny i pieczemy sobie ciastko:D:D:D

Gość stara mężatka
Nie obchodzę urodzin,mój mąż obchodzi bo urodził się 25 grudnia,więc jest razem ze świętami.

Nie pamięta i zwyczajnie nie chce pamiętać. Ale jest zarozumiała i zapatrzona w siebie, więc i tak mam ją w dupie.

Gość moja nigdy nie zapomni
bo mamy urodziny tego samego dnia!!!!

Gość gość
moja teściowa i cała męża rodzina nigdy nie złożyła mi życzeń mimo że ja jej i im zawsze składałam życzenia bardzo mnie to złości że ja pamiętam a oni o mnie nie,natomiast moja rodzina o mężu zawsze pamięta i nie chodzi tu o prezenty ale o pamięc,nie długo są moje urodziny jeśli znów zapomną to ja zapomne równiez o ich urodzinach

Gość gość
ja pitole..ale macie problemy...teraz sobie uswiadomilam ze ja nigdy nie pamietam o imieninach czy urodzinach tesciowej i nigdy by mi do głowy nie przyszło zeby ona miała pamietac o moich. ja tam nie mam głowy do zadnych dat i tyle. ale ostatnio ona mnie własnie zszokowała bo dała mojemu facetowi dla mnie kase z okazji urodzin...było mi głupio. jestesmy razem 10 lat i nigdy nie wywinela mi takiego numeru. bo ja nie lubie czuc sie zobowiazana.

Gość gość
ja nie uznaję urodzin ,imienin i składania życzeń,rodzina mojego narzeczonego na początku mieli mi za złe ze nie składam im życzeń,ale już im przeszło i rozumieją ze mnie to nie bawi