Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polka1115

Jakie kary za gwałt na ciężarnej?

Polecane posty

bazienka nie pisz glupot, nieumyslne spowodowanie smierci dotyczy sie tylko i wylacznie dziecka po urodzeniu, tu najwyzej mozna podniesc kare ze wzgledu na szczegolne okrucienstwo.

tak wiec polko droga objawił Ci sie obraz naszego tolerancyjnego społeczenstwa ( zapewne katolicy) oczywiscie wiem,wiem sa i dobrzy i zli wsrod kazdej religii ale chrzescijanie w polsce maja w sobie to \"cos\" tak podnosza na duchu skrzywdzonych, pewnie załujac ze Cie nie pobili na smierc, o jedna (w ich mniemaniu) dziwke mnie.Mnie bardzo zal kobiet zgwałconych, taki facet to ostatnia swinia, swiadczy o tym chociazby fakt jak sa traktowani w wiezieniach gwałciciele, tak samo jak pedofile, czesci wypowiedz na tym topiku urąga w ogole człowieczenstwu,ale coż głupi nie wie ze jest głupi, trzeba wybaczac. Mysle ze odpowiednia kara za gwałt to kastracja potem go moga wypuscic nawet

Gość uspokoiłas się w końcu

Gość rock1979
prędzej czy później trafi do paki, tam sie nie ukryje tego za co siedzi. a tam wiadomo jak sie traktuje gwałcicieli, szczególnie takich, pod prysznicem nie będzie miał łatwo, we wspólnej celi tez, dupa będzie go bolała codziennie a obiad będzie popijał sperma aż sie powiesi, jeśli władza nie umie sprawiedliwie karać to zrobią to więźniowie. nie rezygnuj z wizyt u psychologa, popytaj o psychoterapie, być może przydatna będzie wizyta psychiatryczna i jakieś leki uspokajające, to żaden wstyd będzie dobrze

Gość rmky hfgh
marna prowokacja:classic_cool:

Gość pu pu
Co do kary to najlepiej spytac na forum prawnym: ww.forumprawne.org Najważniejsze żeby złapali tego zwyrodnialca. Dziwiłabym się gdyby fakt ciąży nie miał znaczenia. Jeśli go złapią to pójdzie od razu siedziec do aresztu śledczego i wyjdzie dopiero po odbyciu wyroku. Dobrze że zgłosiłaś to na policję.

jeśli to był gwałt ze szczególnym okrucieństwem, to grozi mu nawet do 15 lat więzienia. tak podaje kodeks karny. byłaś ze swoim problemem u specjalisty, psychologa?

Jeśli gwałt ciezarnej bylo.. to dostaje kare w postaci gwaltu, oraz zagrozenie dla dziecka ktore jeszcze sie nie urodzilo ale tez zaliczane...

Gość rock1979
Za taki czyn grozi do 12 lat pozbawienia wolności.Nie uogólniaj,nie można nienawidzić wszystkich mężczyzn za tego jednego.Odbieranie sobie życia nie rozwiąże problemu.

Gość no co za ludzie
Ci co pisza o kastracji , to pojecia bladego nie maja , obciecie jaj i chuja na raz nie wiele da w tym wypadku, ale jezeli wam ulży i chcecie byc gwalcone tluczkiem do kapusty :P to prosze bardzo

gdyby ktoś zgwałcił moją córkę albo mnie to zabiłabym i upozorowała wpadek...gwałciciele to dno zostawiają człowieka ze zniszczoną psychiką, to takie niesprawiedliwe oni potem wychodza na wolność i miewają się świetnie, a ofiary mają uraz do końca życia, za gwałt powinna być kastracja, a za gwałt na dziecku albo ze szczegolnym okrucieństwem kara śmierci

Gość a no
gdyby gwalcicielowi chodzilo po pociupcianie to by wyrwal starej babci torebke z kasa i poszedl na dziwki :D

Gość do bidi bidi
Znizyla bys sie do poziomu tego co to zrobił. A upozorowanie wypadku nie jest takie latwe jak ci sie wydaje. Twoje zdanie i je sobie miej.

Gość a co mamy jej napisac
To nie forum prawnicze , szkoda ze tak sie stało , ale jej chyba wiele nie pomoze glaskanie po glowie i uzalanie. Wiec bez przesady.

Gość kto wie czy gdyby
Nie utrata dziecka wogole by to gdziekolwiek zglosiła. Polowa gwaltow nie jest nigdzie zglaszana , z roznych powodów. Wiec nie wiadomo czy plakac nad nia czy nad utraconym dzieckiem. W sumie widac ze nacisk jest na to dziecko, a autorka to sie nie liczy hehe :P zajebiscie.

Gość skrobanka gratis

Gość dhekn
ludzie ja pierdole uspokujcie sie! jestescie straszni! nie chce miec z wmai nic do czynienia! glupie jebane chlopy ! jestescie do bani coraz bardziej sie w tym upewniam! kobiety poinny rzadzic swiatem! polko droga musisz niestety przez to przejsc, musisz sie wyplakac itp z zcasem rany sie zagoja naprawde..

Gość doktorek gregorek
Gdyby nie te "pojebane chlopy" to chyba by ją pszczola zapyliła ?

Gość dhekn
faktycznie tylko do tego sie nadajecie;p

Gość doktorek gregorek
No chyba nie bardzo boli, bo to forum nie jest dla takich przypadków, wiec nie wiem co tu robisz, przepraszam bardzo. Idz na forum prawnicze, a nie z pojebami dyskutujesz.

Gość baba bez zębów
Skrobanka za darmo ! hAHAhaHA!