Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polka1115

Jakie kary za gwałt na ciężarnej?

Polecane posty

Gość Stało się to
w twojej rodzinie?

Gość kara jak za gwalt
bez znaczenia czy ktos byl w ciazy czy nie.

sąd stwierdzi nikłą szkodliwość społeczną i będziesz musiała , biednemu gwałcicielowi wypłacić odszkodowanie za straty moralne

no,ale wiesz kto to?maja go? robilas obdukcje?jest 100% pewnosci,ze to przez gwalt stracilas dziecko? bardzo mi przykro...swinia taka moze tak komus zycie zniszczyc...

Gość miraaaaaa
Mało o sobie piszesz.Mało wiemy.mniejsza o to ,ale takiemu gnojowi,który gwałci kobietę i to cięzarna, która traci dziecko poprzez gwałt.KARA: publicznie obciąć jaja!!!!!

Gość
a to gwalt + spowodowanie smierci, nie wiem czy nie podciagna pod nieumyslne... do 10 lat chyba za to drugie pytanie czy znasz tego faceta albo czy mozesz go oskarzyc

Gość
ale walcz, pozwij uja... jesli tego nie zrobisz on moze to zrobic innej kobiecie wiem, ze ci ciezko... jesli masz zlozone oskarzenie na policji idz do nich niech ci zapewnia wsparcie psychologiczne, interwencje kryzysowa

Gość
taaaak kobieta zawsze prowokuje nawet ubrana od stop do glow (jak sie zakrywa to ma co ukryc), jassssne a ze nie umie sie obronic przed silniejszym facetem to jej wina i to ona jest brudna, a ten facet to niewiniatko i jeszcze go pozaluj lecz sie debilu :/

"hahahahahhaha to mogła sie nie wyrywac tylko dac sie puknąć ( czyms musiała sprowokowac gwałt - nie ma gwałtu bez przyczyny a jak w ciązy lata po nocy z goła brochą to niech się nie dziwi) to jej wina - prowokuje a potem sie wielce wyrywa - jakby kochalam dziecko to zamknęlaby japę, dała się zerżnąć i wszystko byloby ok ." To jest po prostu bezczelne!!! Kobieta zostala zgwalcona, stracila dziecko, a Ty jeszcze sugerujesz, ze to jej wina??!!! Polka1115 🤗

Gość
ja jestem za kastracja pedofili i gwalcicieli raz a dobrze, przynajmniej mieliby sie czego bac a nie kilkuletnich spraw, w ktorych smieja sie w twarz ofierze i w koncu dostaja zawiasy za niska szkodliwosc, i potem robia to samo innej :/

hahahahah, jestes zalosnym potworem! Polko nie przejmuj sie tymi swiniami!

Gość
slyszales deklu jeden o takich czynnikach jak stres? albo uraz? a ojciec dziecka... skoro polka byla w ciazy to jest raczej dorosla i nie musi wszedzie chodziz z facetem za raczke stuknij sie idioto

Gość a ta ino te minki strzela
moze tak cos napiszesz wiecej czy wiesz kto to jest gdzie był twój facet czy zgłosilas na policje czy bylas u lekarza czy znasz faktyczne powody poronienia trochę racjonalności a nie emoty ":( tylko stawiać

Gość
poleczka nie przejmuj sie tym deklem do psychologa, jak najszybciej.... :*

Gość
polka- nie zaluyj to nie twoja wina niezalenie od tego co pisza te dekle na policje i do psychologa tylko oni pomoga na dzisiaj

Gość miraaaaaaaaa
POLKA słoneczko nie przejmuj sie.

Puknij sie w czolo \" czym sprowokowalas gwlat\". Mnie zgwalcil koles jak biegalam (dla zdrowia kurwa mac, juz nie biegam), bylam w dresach, mialam czerwona gebe od wysilku, okres !!! a ta meska kurwa byla w kominiarce, wiec chyba nie po to zeby tak sobie spacerowac???