Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esee

do jakiego wieku mezczyzna jest atrakcyjny dla młodej kobiety?

Polecane posty

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A jakaż to jest młoda kobieta? Do ilu lat?

Gość esee
a nawiazujac do pytania i proszac o konkrety...........

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No ja się pytam jaka to młoda kobieta, bo to też ważne w odpowiedzi na Twoje pytanie

Gość pesetka
do 40 max, ale oczywiscie musi byc zadbany, a nie z wielkim brzuchem i 15kg nadwagi:O Mam 25.

Gość hehehehehehehehehehehehehe
jezeli jest przystojny i bardzo zadbany to moze sie podobac i do 50!pod warunkiem ze nie ma kilkunastu kilo nadwagi,i wielkiej lysiny.znam takiego co ma 42 i wciaz ciacho...szkoda tylko ze zonaty...

Gość pesetka
50latek moze sie podobac, ale 25latka(bez zadnych problemow z tatusiem) nie zainteresuje sie takim mezczyzna, moze jedynie stwierdzic, ze niezle wyglada jak na swoj wiek:D

Gość taaktak6
spójrz na mickey rourke albo steven tayler oni wciąż są atrakcyjni

dobrze powiedziane!=D

Gość yeaaaaaaaaaah baby
to zalezy od mezczyzny moj szef ma np 41 lat i jest boski o niebo lepszy od mojego faceta co ma 25,

Gość elanitas
U mnie tolerancja zwieksza sie z wiekiem. Gdy mialam 17 lat to podobali mi sie faceci do 30. Teraz mam 25 ( dalej jestem mloda :) podobaja mi sie do 40, pod warunkiem, ze sa przystojni i zadbani

bo on jest akurat w takim wieku gdzie meska uroda u niego akurat jest w rozwicie...

Gość elanitas
yeaaaaaaaaaah baby trafilas w sedno :)

Gość yeaaaaaaaaaah baby
no nie mowcie dziewczyny ze na takiego georga clooneya byscie nie zasiadly yeaaaaaaah

Gość yeaaaaaaaaaah baby
albo daniel craig przeciez to juz taki prawie dziadzius ale jest szalenie seksowny tak mozna wyliczac ale napewno nie podobaja mi sie faceci z wielkimi brzucholami i browarem w reku ktorzy gapia sie na mlode kobitki az im slinka cieknie...ja lubie facetow z klasa a ze mieszkam w madryciw to ich nie brakuje! tutaj zobaczylam jak sie zyje bo wczesniej tez mialam obraz dojrzalego faceta jak mojego taty czyli tego z browcem w reku

Gość ja to myślę
Mężczyzna dla kobiety jest atrakcyjny w każdym wieku, do śmierci a czasem nawet zaczyna być jeszcze bardziej atrakcyjny po śmierci.

nawiązując do ostatniej wypowiedzi, jeśli popatrzymy na nieutuloną w żalu wdowę po Holoupku , to widzę sporo racji w tej wypowiedzi

Gość taka_se_o
mmmmm...dla mnie faceci są jak wino, im starsi, tym lepsi... Chociaż za takiego z 60 na karku raczej bym się nie brała, z czystej przyzwoitości ;) Kiedy patrze na tych szczeniaków w moim wieku (mam22), a potem spojrzę na faceta, który nie mysli tylko żeby się opic, ewentualnie cos przelecieć i wyłożyć się brzuchem do góry, tylko ma pracę, poukładane w miarę życie i dużą dozę odpowiedzialności, to wybór jest prosty. Tyle tylko, że tacy faceci przewaznie mają żony, a ja nie chcę nikomu zycia rozwalać :/.

Gość 20latkaxbabywaby
moze sie podobac nawet do50 kiedy tylko jest zadbany, bez duzej nadwagi i sweterkow w dziadzina krate :p

Gość do śmierci
byle miałby dużo kasy:P