Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobipoludnie

20 lat prawiczek - meka

Polecane posty

Gość tobipoludnie

mam 20 lat, jestem uwazany za przystojnego ale rowniez niedostepnego nnigdy nie mialem dziewczyny, wlasciwe to nawet niewiele sie calowalem wynika to z mojego nastawienia. wiadomo kazdy "starszy" chlopak szukal jakiejs gimnazjalistki ktora podniecona chlopakiem z golfa 2 ulegala mu przy najblizszej okazji, mnie nigdy do tego nie ciagnelo, wrecz odpychalo smialem sie z tego, teraz dostrzegam ze popelnilem blad- zmarnowalem okazje byly tez dziewczyny ktore chcialy sie zemna umowic, wrecz bylem podrywany jednak nigdy nie odwazylem sie spotkac z dziewczyna do ktorej nic nie czulem, wlasciwie nigdy nie kochalem.... moze powinienem uwiezyc ze "uczucie" bedzie pozniej, sam niewiem nie jestem desperatem bo w kazdej chiwli mogl bym isc do burdelu albo na galerianki hehhe. poprostu jakos tak nie do konca rozumiem moja sytuacje i zaczynam dostrzegac ze bycie 5 kolem u wozu na spotkaniach czy brak zajec w wolnym czasie gdy inni sa ze swoimi dziewczynami staje sie meczace. nie rozumiem mojej sytuacji i nawet gdy probowalem to zmienic nie umiec zmusic sie do dzialania , az nauswa sie pytanie co zemnie za facet...

Gość Posłuchaj wszystko przed tobą
Idź do jakiegoś klubu, gdzie w klienteli dominują nastolatki. Naprawdę wyrwanie w takim miejscu, jakiejś gówniary w wieku 15-16 lat nie jest niczym trudnym, nawet dla bardzo zakompleksionego i niedoświadczonego faceta w twoim wieku. Poznasz co to smak świeżej cipki :classic_cool: PS: tylko dokładnie wybadaj ile szczeniara ma lat. Często chodzą wytapetowane tak, że 13latka wygląda na 17 :-o A przypominam, że seksik w naszym kraju, jest dozwolony od 15 :-D

Gość tobipoludnie
powiadasz ze jednorazowa przygoda rozwiaze moj problem chyba faktycznie niema co tego odwlekac

Gość Lud rzymu mówi ci
IDŹ NA CAŁOŚĆ- PRZELEĆ MAŁOLATĘ! :-D

Gość tobipoludnie
heheh nie robmy z tego wielkiej akcji tak naprade chodzi tutaj o przelamanie do sexu tylko i wylacznie dla zabawy, bez zobowiazan ale widze ze utwierdzacie regule ze sex bez uczuc to norma wiec postaram sie przejsc na ciemna strone mocy i cos zdzialac