Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

GDY STAJĘ SIĘ WREDNA, ON ZACZYNA MNIE BARDZIEJ KOCHAĆ...DLACZEGO TAK JEST?

Polecane posty

Gość NieZeMną
Stary temat, ale jako facet też coś powiem, aby dobre kobiety nie straciły ogarniętego faceta poprez profilaktyczne stosowanie wielu dziwnych rad z tego forum. Facet, który nie szanuje kobiety za Jej starania, jest niedojrzały emocjonalnie i/lub prymitywny, kropka. Należy z nim raz otwarcie porozmawiać, a jeżeli się nie zmieni na dłuższą metę, to należy mu pokazać drzwi i koniec dyskusji. Tutaj coś z mojego życia: Moja była dziewczyna wpierw była miła i się angażowała, więc ja się też coraz bardziej angażowałem. Jak była już pewna, że mi zależy, chciała mnie najprawdopodobniej wziąć pod but i zaczęła mnie olewać, grać w gierki, manipulacje, foch i traktować jak śmieć. Odrzucała moje (niektóre nawet duże) starania i później narzekała, że się nie staram. No po prostu walić logikę. Najpierw zwracałem Jej na to uwagę, ale tylko na krótko się poprawiła, więc podziękowałem Jej w końcu za współpracę i zerwałem kontakt. Obecnie jestem z kolejną kobietą. Ona od razu mi zaufała i bardzo się starała. Generalnie zachowała się naturalnie, zero gierek, więc zakochałem się w Niej. Też zacząłem sie starać, aż dotarłem do Jej poziomu starań, a może nawet troszkę wyżej. Teraz ona zaczyna się dziwnie zachować, chłodnieć, dystansować. Jak ja na to reaguję? Też się oddalam i to naturalnie, bez udawania. Niech tak dalej robi przez jakiś czas i zabije moje uczucia, bo takim zachowaniem coraz bardziej przypomina mi moją ex. Te Wasze super mega udawanie tajemniczej i niedostępnej działa tylko na idiotów. Na ogarniętego, znającego swoją wartość faceta działa to negatywnie na zaufanie i generalnie na związek. Jeżeli facet Was nie szanuje takiej jaką jesteście (chyba, że sama jesteś wredna, to itak nie zasługujesz na szacunek), to nie jest on tym właściwym. On Was tak naprawdę nigdy nie będzie szanować z własnej woli. Zgrywaniem niedostępnej nie wzbudzicie w Nim miłości, tylko strach przed utratą dobrej d*py. Dlatego ten trik niby "działa" ...dopóki nie znajdzie lepszej d*py.

Faceci nie szanują kobiet niedostępnych. Tylko kobiety mające życie i zainteresowania nie związane z nimi :)