Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okraglutka i fajniutka 22 lata

Dlaczego fajni mezczyzni nie lubia kobieco zaokraglonych dziewczyn ??

Polecane posty

Gość okraglutka i fajniutka 22 lata

Witam Was bardzo serdecznie. Po krótce się przedstawię. Mam na imie Kasia i mam 22 lata. Od dziecka mam problemy z przemianą materii i jestem puszysta. Obecnie przy moich 157 cm waże 106 kg. Ale najgorsze jest to, że staram się zrzucić to a nie mogę. Szybko się męczę. Nie jem kalorycznych potraw uwazam na to co jem. A mimo to nie chudne a wrecz przeciwnie tyje. Przez to zaden facet nie chce na mnie spojrzec. Wszyscy ogladaja sie za szczuplymi dlugonogimi blondynkami a ja zawsze bylam z tylu. Mimo ze jestem lubiana szanowana zawsze dobrze sie uczylam kolezanki mialam zawsze. A chlopacy zwyczajnie ze mnie szydzili, smiali sie, ponizali. Nigdy nie mialam chlopaka. Raz sie zakochalam robilam siebie na bostwo, odpowiednia fryzurka, ladne ubrania i postanowilam ze porozmawiam z nim. On mnie wysmial twierdzac ze NIE BEDZIE SIE SPOTYKAL Z CZYMS TAKIM JAK JA.:-( Jestem bliska zalamania psychicznego. I nie wiem co robic dalej. Lecze sie w poradni dla otylych ale tam nic nie moga poradzic. Z roku na rok tyje jakies 5 kg. I wciąz jestem samotna. Co mam robic ? Poradzcie blagam....... Ja już nie wyrabiam :-(

Gość radar_radar_75_75
witaj. po przeczytaniu twojego listu jestem zdziwiony troszke twoja postawa. mam 30 lat i wiele dziewczyn w swoim zyciu juz widzialem i z wieloma sie spotykalem, w tym rowniez z puszystymi. nie jestescie innymi ludzmi niz my chudzi, tak samo jak my macie swoje wady i zalety. do twoich bez watpienia jak sama uwazasz nalezy otylosc ale postaraj sie na to spojrzec z innego punktu widzenia i postaraj sie znalezc w tym jakies plusy, jak np. to ze otyli daja w zime tak potrzebne innym cieplo, a w lato tak szukany przez tych chudych cien. nie szukaj w sobie wad tylko postaraj sie uwidocznic swoje zalety. jesli to do zadnego faceta nie dotrze to znaczy ze zaden facet na ciebie niezasluguje, nie jest wart twojej milosci i uwagi. ci co sie z ciebie wysmiewaja sami nie sa lepsi. co oni maja takiego czego nie masz ty? nic. ty przewyzszasz ich nietylko waga ale tez i intelektem i w momencie kiedy juz zostaniesz przez kogos zauwazona obdarzysz go szeczerym i glebokim uczuciem. jestes jeszcze mloda i wiele w twoim zyciu moze sie wydazyc. nie daj sie tylko wciagnac w zadne gry typu sex z puszysta bo to nie tylko zepsuje ci chumor ale i opinie. co do diet to daj sobie z nimi spokuj. jak to kiedys powiedzial pewien lekarz tylko szczesliwi ludzie nie chudna. ty widac nie masz zadnych problemow poza swoja waga ktorej nie potrafisz zaakceptowac. zmien to a z pewnoscia i twoje zycie sie zmieni. zawsze mozesz do mnie napisac i pogadac o tym glebiej tylko nie na forum. adres znajdziesz przy odrobinie checi. pozdrawiam.

Gość eveeew
Autorko,faceci lubia ,ale tak szczerze to Ty wazysz o wiele za duzo do swojego wzrostu,a taka kobiete to tylko jacyc arabowie lub desperaci polubia.

temat zmieniamy na "dlaczego fajni mezczyzni nie lubią tuiczników" :P Sami - wciąż na kafe??

Gość puszysta przytulaneczka
okraglutka i fajniutka 22 lata ==> Cześć Słoneczko! :-) Ja też jestem dużą dziewczynką i wierz mi - naprawdę wielu facetów lubi takie dziewczyny jak my Ja co prawda jestem sama od 2 lat, ale z własnego wyboru :-p Ciagle się do mnie zgłaszają faceci - czy to na sympatii, na randkach interii lub tlenu, epulsie, nawet na MSN'ie mnie odnajdują obcokrajowcy ;-) Najważniejsze, żeby o siebie dbać:-) ładne ciuchy, makijaż, dobrze dobrana fryzurka :-d Jeśli chciałabyś coś zmienić w swoim wygladzie to zaloguj się na wizaz.pl i załaduj fotki - tam Ci doradzą :-) Pamiętaj - P U S Z Y S T E J E S T P I Ę K N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A C H U D E J E S T O B R Z Y D L I W E !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam gorąco 👄

Gość eveeew
Ogolnie nikt normalny,czy to facet czy baba nie lubia w łózku miec spaslaka

DZień dobry Pani Aniu:) uweżam że ten cytat można odnieść równiez do miłości... np. wtedy gdy jest nudno irytująco i nie ma tego żaru co na początku a mimo wszystko chce się być z tą drugą osobą, nie wie sie dlaczego poprostu sie to czuje;)

Gość zmit3r
ty no przytulanka,moze i do Ciebie piszą ale wiesz dlaczego... ??? odpowiedz jest prosta,nie pochwaliłas sie swoim prawdziwym zdjeciem,buhahahaha, no i chlopcy nie wiedzą co robią :classic_cool:

Gość eveeew
puszysta przytulaneczka-tylko desperaci lubia kobiety majace 157 cm wzrostu i wazace 106 kg.Taka prawda

Ani grubiutkie istoty ani chudziutkie nie są obrzydliwe :) Dla każdego jest piękne co innego :) Dopatrujmy sie piękna w ludziach a nie brzydoty :)

chociaz przyznaję nie wiem co tolstoj miał na myśli gdy wymyślal tą myśl:P:P:P

"Ja co prawda jestem sama od 2 lat, ale z własnego wyboru " wybrałam żarcie zamiast normalnego życia :P

Gość eveeew
puszysta przytulaneczka-a co z sdadełm jak ciuch zdejmujesz,nie ejst to apetyczne,wiec nei pieprz głupot,ze normalni ludzie lubia nawet zadbane grube osoby

Gość
lubię kobiece kształty :) Ania 🌻

Gość puszysta przytulaneczka
zmiter to ty masz pecha tak sądząc, ponieważ wszedzie są moje prawdziwe fotki:-D np. na epulsie jest ich ok 15... a takie prostackie teksty jak twoje świadcza tylko o twoim ograniczeniu intelektualnym... wolę być kobieco zbudowaną dziewczyną niż pustogłową taką jak ty... :-p

Gość eveeew
puszysta przytulaneczka-kobieta kobieco zbydowana jest fajna,ae wybacz jak ma sadło to juz nie ejst ani zdrowe ,ani estetycznie ładne gy ona sie rozbierze

Autorko, Ty niestety nie jestes \"kobieco zaokraglona\" ani puszysta, a chorobliwie otyla. Nie mowie tego zlosliwie, ale taka nadwaga nie jest juz okragloscia typowa dla zdrowej kobiety, wiec Twoj tytul jest mylacy. Przykre to, ze mezczyzni zwracaja w wiekszosci uwage glownie na urode ale pociesze Cie, ze nie wszyscy - moja znajoma Twojej postury wkrotce szczesliwie wychodzi za maz. Dbaj o siebie, badz wesola i usmiechnieta, a co do Twej tuszy - czy badalas sobie hormony tarczycy? Moja dobra kolezanka cala mlodosc borykala sie z podobnym problemem, ale ostatnio znalazlysmy w Internecie info, ze winowajca moze byc tarczyca wlasnie, kumpela zmienila leki i wreszcie zaczyna chudnac.

Gość matka G.
Kochane moje schabiki, zgodze sie ze jest maly procent ludzi ktorzy maja problemy z metabolizmem, otylosc takze bywa dziedziczna, zwykle przy dwojgu zapasionych rodzicach... wiadomo, zwykle tez tacy rodzice wpajaja u dziecka zle nawyki zywieniowe ktorymi sami byli, nomen-omen - pasieni :-o Takich nieszczesnikow jest jednak malo i jest jednak spora roznica pomiedzy mala nadwaga -"puszystoscia" - jak wolicie, pomiedzy rubensowskimi ksztaltami "Trzech Gracji" a... zapasiona baba-swinia. :-o Oblesna otylosc jest zwykle wynikiem zwyklego niechlujstwa. Zapasiony babsztyl cuchnie bo nie siega do podpizdzia porzadnie szczota aby wyszorowac rowa, poci sie toto fizycznie niesprawne, w lozku nieruchawe...Kosztuje spoleczenstwo dodatkowo bo opaslosc jest juz swiatowa choroba - w USA chyba druga po raku. Babsztyl taki dba o siebie na poczatku kiedy probuje dorwac faceta, a pozniej zapuszcza sie siedzac calymi dniami na coraz grubszej dupie i zrac non-stop. A najlepsze jest to, ze gdy facet zaczyna robic skoki na boki, baba-slon wini jego... :-o Caluje Was goraco, matka G.

tak na marginesie to ludzie czesto nie patrza na siebie krytycznie ;) kazdy chce miec za partnera ideal,niezaleznie od tego jak sam wyglada.Dlatego potem sa takie sytuacje ;) Moge sie zalozyc ze puszysta przytulanka i autorka nie chcialyby za partnera faceta ktory ma 180 cm wzrostu i wazy 150 kg.

Autorko, Ty niestety nie jestes "kobieco zaokraglona" ani puszysta, a chorobliwie otyla. Nie mowie tego zlosliwie, ale taka nadwaga nie jest juz okragloscia typowa dla zdrowej kobiety. Przykre to, ze mezczyzni zwracaja w wiekszosci uwage glownie na urode ale pociesze Cie, ze nie wszyscy - moja znajoma Twojej postury wkrotce szczesliwie wychodzi za maz. Dbaj o siebie, badz wesola i usmiechnieta, a co do Twej tuszy - czy badalas sobie hormony tarczycy? Moja dobra kolezanka cala mlodosc borykala sie z podobnym problemem, ale ostatnio znalazlysmy w Internecie info, ze winowajca moze byc tarczyca wlasnie, kumpela zmienila leki i wreszcie zaczyna chudnac.

Dla pocieszenia tylko dodam ze mam bliska kolezanke ktora mniej wiecej tyle samo wazy,no wyzsza jest o jakies pare cm. Jest gruba ale ma meza ktory ja bardzo kocha mimo tego..Wiec wyjatki sie zdarzaja:)

Hej Złoty ;) Cożeś zamilkł i się do mnie nie odzywasz? Nie mam z kim konstruktywnej dyskusji poprowadzić na pewne tematy :D

Gość Allibaba 1985
Ty puszysta przytulanka i okraglutka smoki jestescie i tyle!Myslicie ze faceci chca was nie to nie prawda kazdy facet chce fajnej dupy a nie wieloryba!!!faceci chca wam dac tylko do buziaka i do widzenia!Adios gruboamigos!Wiem to bo tak zrtobiłem juz z 3 pasztetami dałem do ryja spósciłem sie i posmiałem i poszedłem!!!!!Rozumiecie wiec zacznijcie sie odchudzac!:classic_cool:

Gość zmit3r
łaaaaaaaaaaaaaaaaa ale mi pojechałas az se cos wpierdole,ide do lodówki tam gdzie twój drugi dom,hehe:classic_cool: