Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okraglutka i fajniutka 22 lata

Dlaczego fajni mezczyzni nie lubia kobieco zaokraglonych dziewczyn ??

Polecane posty

Gość Green Gremlin
Nie no jasne kolezanko :) To idzie w obie strony... Otylosc jest aseksualna ! I to na maxa !

Gość anette1234
czytałam, studiowałam biologię. Wracając do tematu to naprawdę uważam że autorka powinnam zrobić wszystko żeby schudnąć, Już nie dlatego żeby się podobać ale dla zdrowia a może i życia. Zawał, nadciśnienie, cukrzyca i takie inne. Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak będzie wygladała za 20 lat.

Gość eveeew
anette1234 :-) studiowałas biologie i o czyms takim jak genetyczne skłonnosci do potraw piszesz :-) Chyba za bardzo to Ty do nauki sie nie przykładałas

Gość anette1234
chyba nie czytasz mnie ze zrozumieniem, ale co tam. Nikt nie jest geniuszem. Albo poprostu lubisz się czepiać

Gość mr nice guy
WTF ? 106 kg ? Kobieco zaokragolna ? Ja pierdole... Sorry ale panowie maja racje, to nie tylko odpychajace, ale i chore...nie pastwie sie nad naprawde troszke zaokraglonymi dziewczynami, ale sorry...to juz nomen omen GRUBA przesada. Dziewczyna przegrala zycie.

Gość eveeew
anette1234 ;-) na studiach ucza,ze po prostu pisze sie razem? ;-)

Gość hahahahihi
Idz do lekarza kt*ry u*o*y Ci diet*, ostry trening na si*owni. Duzo samozaparcia i wszystko moze sie odmienic.

Gość anette1234
a ty nigdy z rozpędu nie zrobiłaś literówki? Napisałam przecież że nikt nie jest geniuszem. Gdyby tak było to wiedziałabyś wszystko z każdej dziedziny. Poza tym mądra życiowo byś była też. A tu zonk

Gość Wnuczuś 86
A ja jeszcze dodam od siebie ze jakis czas temu poznalem na czacie bardzo, jak wtedy mi sie wydawalo, fajna i atrakcyjna dziewczyne.I to na dodatek mieszkajaca blisko mnie :) Super...przyslala mi fotki, ale to, ze byly to zdjecia tylko samej twarzy nie wzbudzilo moich podejrzen...a powinno. Ze spotkania nie ucieklem od razu, ale czulem sie na tyle zmieszany, ze az mi bylo glupio. Twarz miala ladna, fruzyre tez..ciuszki...ale figury zero. Mozna sie bylo zalamac. Do tego ja jestem szczuply, wysoki (mam 194 cm wzrostu) a ona nie dosc ze bardzo niska, to jeszcze na pewno wazyla wiecej niz ja ! Nie musze chyba dodawac, ze zerwalem kontakt w trybie natychmiastowym. I mam teraz uraz, nie bede spotykal sie przez net, bo wydaje mi sie, ze najlatwiej trafic na takiego tlusciocha jak ona...do dzisiaj pamietam te jej wypowiedz "wiesz ja odchudzac sie nie bede, lekarze mowia mi co mi gorzi a ja mam to gdzies"...ZGROZA !

Nie jestem gruba :o Jestescie nie mili, tak samo, jak faceci w realu. Wy to wolicie same anorektyczki, nie doceniacie kobiecego piekna.

Gość eveeew
anette1234 ja literowek robie mnostwo,.ale to po prostu razem to nei literowka ;-) tylko po prostu nie umiesz tego słowa poprawnei napisac ;-) Nie trzeba było tymi studiami sie chwalic :-)

Gość eveeew
okraglutka i fajniutka 22 lata-nie jestesmy neimili,tylko,ze ty naparwde jestes za gruba

jestes pusty jak bęben

Gość Wnuczuś 86
Szczerze mowiac wolalbym juz chyba dziewczyne chorobliwie chuda. Choc oczywiscie tez jest to sytuacja ekstremalna. No i co Ty pierdolisz, jakie piekno ?! Sorry, ale mnie to nie pobudza, wrecz przxeciwnie, to tak jakby w trakcie akcji pokazywac mi zdjecia pomarszczonych staruszek- po prostu rece opadaja...i nie tylko rece. Widac ze autorka jest taka jak ta gosciowka z kotra sie ustawilem- nie zamierza nic z tym zrobic. Żenua.

Gość anette1234
Autorko, jeśli założyłaś topik żeby wszyscy Ci przyklasneli albo zauroczyli się Twoją wagą to niestety muszę Cię rozczarować. Dziwi mnie tylko ze żaden lekarz nie zwrócił Ci na to uwagi że otyłość jest bardzo groźna dla zdrowia

Gość Green Gremlin
Masz racje, nie jestes gruba... ...Jestes OTYŁA. Zajebiscie gruba! Ale dobrze Ci z tym, nie?

Gość eveeew
Wnuczuś 86 :-) no nie przesadzaj,chuda w ubraniu moze i fajnei wygladac,ale jak je zdejmie i jak sie pod Ciebie albo na ciebie połozy...:-)

Naoglądaliście się wychudzonych modelek i myslicie, ze normalna kobieta tez tak wyglada. JEstescie zalosni

Gość anette1234
Ale chyba po to są wskaźniki BMI żeby chociaż mniej więcej zorientować się co się mieści w granicach normy a co już nie

Gość hahahahihi
zdecydowanie wole byc zalosny z kobieta ktorej biceps nie jest wiekszy od mojego uda :-) faldy skorne sa okropne w dotyku i w ogole ble. masakra. Najgorsze jest to ze zamiast chciec zrobic cos z soba, wolisz zmienic swiat.

Gość Wnuczuś 86
eveeew :) no tak troszke przesadziłem, bo ona napisala ze wolimy anorektyczki. Nie, nie wolimy, bo to tez zdrowe nie jest, ale fakt faktem spotykalem sie z bardzo szczuplymi dziewczynami. Oraz z takimi ze tak powiem przecientej wagi. Nie wiem, odkad pamietam w towarzystwie ludzi otylych czuje sie bardzo nieswojo. No i niemoglbym spotykac sie z pania wielorybem...Jak to by wygladalo? Znajomi pomysleli by sobie ze mam jakies zboczenie na tym punkcie. W sumie to moze i mam....bo tak mnie to odpycha ze szok. Nie mam rozbuchanych wymagan ale do diabla...tylko nie tluszcza...wszystko tylko nie to...

Dlaczego fajni mezczyzni nie lubia kobieco zaokraglonych dziewczyn nie ma ze fajni :D zaden zdrowy i normalny facet nie bedzie z okragła :D a jesli juz jest to jest z taka pusia tylko dlatego ze 1/ nie ma alternatywy 2/jest zastraszony 3/ tez jest pusiem :P:P:P

Gość anette1234
no właśnie. Uważam że jeśli komuś podabają się otyli ludzie to już zakrawa na jakąś dewiację seksualną albo to taki fetysz może?

Gość Wnuczuś 86
hahahahihi dobrze powiedziane kolego :) Ja tam akurat mam chidziutkie raczki o w ogole chudzinka ze mnie, wiec ciezko mi sobie wyobrazic spotykanie sie z kims kto wazy niemal 40 kg wiecej. To przytłaczajace- doslownie i w przenosni.

Gość Green Gremlin
No moze i macie racje, czasem moze jest to kwestia jakiegos zboczenia? Desperacji ? ... Ale spoko, przeciez sa tez otyli faceci, nie jest tak ze taka dziewczyna jest skazana na samotnosc. Ale nie ma prawa mierzyc zbyt wysoko. A poza tym wlasnie, z teog BMI wynika ze ona ma otylosc KLINICZNA. Kwalifikuje sie do jakies tam opercaji! Zgroza !

Gość hahahahihi
swoja droga to patrzac na temat dyskusji to sie zastanawiam co to znaczy "fajni faceci" - to Ci z otyloscia kliniczna ?

Gość Wnuczuś 86
Ja mysle ze ona wlasnie mowila o kolesiach ktorzy maja wage w normie. Wiesz, taakie jak ona sa naprawde bezczelne, interesujac sie jedynie facetami nie majacymi zjebanej przemiany materii. Ja tak to odebralem.

"Ale nie ma prawa mierzyc zbyt wysoko." Ty raczej na pewno zbyt wysoko mierzył nie będziesz... ze swoim spaczonym systemem wartości...

Gość hahahahihi
nie sadze zeby chodzilo o bezczelnosc, ale o przykladanie roznych miarek do siebie i innych ludzi. Ja moge byc otyla i niezbyt zadbana, ale facet to musi byc umiesniony, wyrzezbiony, zadbany, wysoki etc :-)