Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Marmolade

jak Wam się podoba?? bo ja już sama nie wiem...

Polecane posty

doczytalam. na rozmiar 40 to takie sukienki raczej niebardzo. masz jeszcze czas to pochodz poprzymierzaj inne kroje. z pewnoscia bedzie lepiejj :-)

Gość Hrabia BaryKent
Każda dyskusja na temat kiecki wyglada identycznie wg. szczegółowego planu: 1. ładna 2. brzydka 3. a właśnie, że ładna 4. beza (lub koszula nocna) 5. sama jesteś beza! i.... WALKA!!!!!!

Gość Mydłem ją mydłem
.....................

Gość Lenka ...
jest calkiem fajna - jeśli dla Ciebie doping w sensie "jesteś leniwa" i szukaj dalej ... nic nie wnosi? to ... szkoda słów ... Przecież nie napisałam, że widocznie na nieciekawą figurę nic nie pasuje, bo wiem, że z pewnością dobierze odpowiednią, w której będzie dobrze wyglądać... ... zapewne Twoje wywody na temat moich wypowiedzi są idealnie na temat .... :O

Gość jest calkiem fajna
wlasnie sama zboczylas z tematu wiec nie dyskutuj ze mna:P

Gość Lenka ...
ja nie zbaczam ... tylko Ty ... Widocznie nie masz wyczucia stylu ... na każdą figurę są odpowiednie kroje ... twierdząc, że w tej jej dobrze, albo powyższe, albo chcesz celowo zguby autorki .. :O

*po co te kłótnie - wyglądam beznadziejnie - trudno, będę tak wyglądać *nie liczyłam na pochwały (nawet się ich nie spodziewałam) - chciałam tylko poznać opinnie innych o tej sukience, absolutnie sie nie obrażam nawet za robokopy i morsy *nie mogę iść przymierzać innych - bo już ją kupiłam i za 3 tygonie w niej wystąpie, bo mi się podoba i dobrze się w niej czuję *biustu mi ona nie zmniejsza - ja mam mały, ona mi nawet trochę go powiększa (a tak swoją drogą to skąd wiesz jaki ja mam biust twierdząc że sukienka mi go zmniejsza :P) ktoś jeszcze się wypowie??? Lenka - nie jestem leniwa - klupiłam ją nie z lenistwa tylko dlatego że mi się podobała i dobrze się w niej czułam 🖐️

to inaczej powiem-przez to,ze masz maly biust twoje biodra wygladaja na wieksze-oddalasz sie od klepsydry...moze wypchaj piersi czyms,wtedy bedzie to lepiej wygladalo

no to szkoda zes ja kupilaupila. bo na rozmiar 40 juz zreszta pisalam i nie tylko ja jednak taki fason jest nieodpowiedni...ale teraz to juz po zawodach.pozostalo zyczyc aby wszystko sie udalo:)

Gość treacle23
Dziewczyny ale wy jestescie wredne. Na forach angielskojezycznych na przyklad dziewczyny skupiaja sie na dobrych punktach sukienki i wlascicielki i doradzaja konstruktywnie, a nie mors czy inne takie. Niedobrze mi jak to czytam. Troche wyczucia i taktu by sie przydalo. Suknia jest ladna, skromna i niestety nie podejdzie pod gusta wielbicielek tych co chca wygladac 'jak ksiezniczki' w wielkich sukienkach, ktore wygladaja jak balony. Podkreslam 'jak ksiezniczki', bo do tych duzo im brakuje i raczej zamierzony efekt nie zostanie osiagniety. Autorko, sama mam skromna suknie i w zyciu nie pokaze. Elegancja jest w prostocie. Nie przejmuj sie i nie zamieszczaj tu zdjec sukienki ani tym bardziej swoich w sukience, bo zawsze wiekszosc po Tobie pojedzie. Najwazniejsze, zebys sie dobrze czula i jesli uwazasz, za to TA to bedziesz pieknie w niej wygladac, bo to kobieta zdobi suknie, a nie odwrotnie. Pozdrawiam serdecznie!

nie przejmujesz się krytyką-dobrze,ale wkleiłaś sukienkę,więc panie wyraziły swoje zdanie ;) podciągając twoją suknię pod moje gusta(o których się ponoć nie dyskutuje;d) to hmm..skoro twierdzisz,że źle wyglądasz w sukni typu beza,to poszukaj jakiejś na krój A?ale jeśli uważasz,że żadna inna ci nie pasuje,to idź w tym,w co uważasz za dobre dla siebie.chociaż jak umieszczasz tu link ze swoją suknią prosząc o opinię-nie jesteś zdecydowana.

a tak generalnie to baby są bezlitosne i zabójcze w wyrażaniu opinii na temat innych kobiet :D F I G H T !!!! :D a autorce życzę jak najbardziej udanego wesela :)

Gość mihr-un-nisa
Ale jak się wychodzi mierzyć sukienki to się talię z domu ze sobą zabiera :P