Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Marmolade

jak Wam się podoba?? bo ja już sama nie wiem...

Polecane posty

Gość jest calkiem fajna
taka posągowa, wygladasz jak rzezba np wenus z milo, inna niz bezy... ladna wg mnie

ta sukienka jest zupelnie nie w moim stylu, ale o gustac sie nie dyskutuje.. Powinnas poszukac innej, w tej wygladasz tak "biednie" znac ci troche brzuszek i niezaladnie wyglada na biodrach :O

Jeśli już pytasz o opinie to odpowiem szczerze: mnie się nie podoba, ale jest to oczywiście rzecz gustu. Jest dość zwyczajna i prosta, możesz nie różnić się od innych gości, a przecież Ty bedziesz najważniejsza.

Poprę, sukienka fajna, ale zbyt obcisła na biodrach i brzuchu, nie widać wcięcia w pasie za to na biuście wygląda na ciut za luźną... to Twój rozmiar?

wenus z milo :D :D ja w bezach wyglądam jak katastrofa! a ta mnie przynajmniej wyszczupla (mam rozmiar 38-40, z naciskiem na 40 ;) ) jak sobie powiększycie zdjęcie to widać z jakiego jest materiału, w sumie to on dodaje skience całego uroku, teraz nie wiem czy nie za prosta :o mniam_mniam - na figurę to mi ona właśnie super działa :D

Gość Lenka ...
Ogólnie tak, ale nie na taką figurę ... do takiej sukni trzeba mieć figurę jak barbie ... czy na kreskówkach ... talia prawie zerowa, spory cyc i bioderka ... wtedy to nie wygląda tak prostokątnie jak na modelce ... :P

Gość zle dopasowana
mnie sie nie podba, zlwaszcza ze nie podkresla ci talii ,a na biodrach jest za bardzo opieta. poza tym to pomyslalabym ze dostaals ja po swojej mamie bo jakas malo ' nowoczesna'...

Gość echhhh co poradzic
a mi sie nie podobasz w tej sukience, mysle ze znalazłaby sie inna, ładniejsza i Ty ładniej byś wyglądała

Gość Lenka ...
Nie wyglądasz jak syrena, a jak mors w sieci ... :P

wiesz... sama noszę większy rozmiar i wydaje mi się, że w sukience która bardziej podkreślałaby talię wyglądałabyś korzystniej... oczywiście to tylko zdanie innych, ale właśnie o nie prosiłaś :P

Gość ooooooooooooooooooooooooo
tez jestem na nie... zle lezy nie jest dopasowana

przymierzałam inne i w tej było mi najlepiej, szkoda ze nie zrobiłam sobie zdjęcia z bezie - to byście się miały z czego pośmiać ;) no trudno, będę wyglądała jak wenus z milo vel mors :D ja chciałam prostą i skromną sukienkę, do tego bukiet z konwalii i heja do kościoła :)

Gość Lenka ...
Ale w tej jesteś bardziej prostokątna niź robokop .... :O To nie dla Ciebie ...

kurcze, jedne pisza ze za obcisła i opięta inne że mało dopasowana - help jak tu się polapać? ja do tego ślubu to jakoś tak lajtowo podchodzę, wesele zorganizowałam w 3 dni, zostało mi tylko zamówić bukiety i po wszystkim. Chyba bym oszalała jakbym miała sie 2 lata stroić do ślubu :P jak nie taka - to JAKA? bo wszelkie bezy mniejsze lub większe odpadają absolutnie :(

Gość Lenka ...
No i racja ... obcisła, opięta i źle dopasowana ... jedno drugiego nie wyklucza ... To oprócz bez i szczelnego opakowania nie ma nic? Są! tylko leniwa jesteś ... :P

Gość Hrabia BaryKent
A mnie sie podoba. Skoro piszesz, że winnych wyglądałas gorzej i pewnie źle sie tez czułaś (a to jest ogromnie ważne!) to ją bierz. Nie, nie jesteś leniwa skoro przymierzyłas kilka. Ta suknia jest ładna a faktycznie w tej samej sukni różne babeczki różnie wyglądają. Dla pocieszenia radzę szczerze przeczytać: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4043961 SAMA PRAWDA!

Gość Lenka ...
Dla mnie to nieporozumienie wydać tyle kasy na kieckę, w której wygląda się źle, a kupuję się ją tylko dlatego, że w innych było gorzej ... :O Jak tak lajtowo podchodzisz, to moze w ogóle daruj sobie suknię ... :O Jakiś dresik może ... :P

Gość jest calkiem fajna
tu zawsze nic nikomu sie nie podoba,naogladaly sie dziewuchy patykow ubranych w suknie z katalogow i od razu ''nie pasuje do twojej figury'' ''pogrubia'' itp niech kazdy ubierze sie jak chce i nie zwracac uwagi na te teksty bo kazdy topik o tym czyja sukienka jak wyglada zbiera 90% opinii negatywnych....ale oczywiscie wszystkie krytykantki maja wspaniale suknie hm? no ciekawe,niech pokaza swoje/......

Gość jest calkiem fajna
uwaga-trace swoje dyplomatyczny jezyk- Lenka jestes popierdolona ze swoimi zlosliwymi uwagami,nie masz juz co wymyslec ? nudzi ci sie chyba....

Gość Szafrańska---
no do cholery!! po to pyta bo jest ciekawa zdania kafeterianek :] Najlepiej autorko z góry napisz ze interesują Cie tylko zdania popierające Twój wybór. w ogóle bezsensu takie tematy.Jakby Ci sie tak bardzo podobała to nei szukałabys potwierdzenia w opini obcych bab w internecie.

Gość Lenka ...
Wg mnie, to nawet sukienka nie jest ważna w sensie, że ładna .... ale najważniejsze jest aby pasowała ... Co Ci po ładnej sukience, skoro ewidentnie w niej źle wyglądasz? :O P.S. Ty tam od "języka literackiego" ... sama sobie daruj ... ja w dobrej wierze, a Twoje wykwintne wywody nic tutaj nie wnoszą ... :O

Gość jest calkiem fajna
nie wierze ze 90% opinii negatywnych jest szczera,zwykle bywa tak,ze specjlnie ktos pisze takie teksty bo dziewczyna sie chwali sukienka to trzeba jej dopierdolic no nie?

wydaje mi sie ze na swoja sylwetke powinnas poszukac czegos o nieco innym kroju. poniewaz w tej wydaje sie jak bys byla prosta bez zadnych ksztaltow. z kim bylas tam w salonie?kto ci doradzil ?

Gość jest calkiem fajna
Lenka- w dobrej wierze psizesz do autorki ze jest ''leniwa''? ze wyglada jak ''robokop''? no dzieki ale to tez nic nie wnosi bo nawet nie potrafisz poradzic innego kroju,stylu tylko chrzanisz zlosliwie...

Gość Lenka ...
jest calkiem fajna - Tobie się jak widać nie nudzi .. masz niewiele do powiedzenia, ale musisz ... :O Genialne ... :O

tez mi sie wydaje,ze zle na tobie lezy...pomniejsza twoj biust,zero talii..wygladasz jakby mala dziewczynka bez kraglosci wcisnela sie w sukienke kobiety...ja bym na twoim miejscy dalej szukala,ta jest dziwnie cieta