Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białasek

jak to zrobić????

Polecane posty

Gość białasek

mam bardzo jasną karnację i chciałabym to zmienić zawsze marzyłam o tym a teraz mogę sobie na to pozwolić ale jest problem bo byłam już w solarium 5 razy za każdy razem po minucie dłużej a moja opalenizna jest bardzo delikatna niewiele widoczna Marzy mi się taka brązowiutka czy są jakieś kremy do tego a tak wogóle jak mam to zrobić aby osiągnąć cel ????????????????? CZEKOLADKI :)

Nie chodź na solarium bo Ci się szybko zmarszczki porobią. Polecam krem brązujący do twarzy garnier - nie da Ci efektu po 2 dniach ale po tygodniu będziesz naprawdę opalona i w dodatku naturalnie - nikt się nie zorientuje, że sztuczny. Do ciała najlepszy jest samoopalacz Dax-bardzo mocny. Dlatego trzeba uważać, żeby dokładnie go wcierać. Za to efekt niezły :) Możesz pójść też na zabieg samoopalający do salonu kosmetycznego - ale to droga opcja - dochodzi nawet to kilkuset zł a całe ciało.

Gość życieostrejakmakaron
wysmaruj się stolcem kretynko

Gość białasek
nie chce używać samoopalaczy ponieważ brudzi bieliznę a pozatym trudno jest go równo rozsmarować żeby nie było zacieków :)

Gość gardhsyfujdfygh
Witam gadzetomaniaków :) Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. :)Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawY :) Ja mam juz toster suszarke i doladowanie simplus 30 razy 2 :-) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY :)NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! :) Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia 🖐️

Gość białasek
sama sie wysmaruj GÓWNEM KRETYNKO

kup sobie balsam brazujacy nivea, jest dobry i nie zostawia sladow, tylko trzeba go uzywac caly czas,zeby byl efekt.

Dobre nie brudzą - pościeli też nie - oczywiście jeśli się wysmarujesz jakieś 2 godziny przed pójściem spać.

gówno łatwiej rozprowadzić niż samoopalacz, a jak gdzieś się zrobi grudka to zawsze możesz ja schrupać ze smakiem

Gość białasek
wolałaby coś co przyśpiesza opalanie w solarium i nie brudzi????

Gość białasek
życieostrejakmakaron SPIERDALAJ Z TĄD Z TYMI RADAMI ZOSTAW JE DLA SIEBIE I POWODZENIA

wszystkie moje bronzowiutkie psiapsióleczki tak robią, więc myślałam, że skorzystasz z mojej rady.

nie zapomnij jeszcze ust na różowo pomalować

Gość białasek
Ja pytam zupełnie poważnie i oczekuję normalnych odpowiedzi od osób dojrzałych a nie od dzieci które powinny być teraz w szkole

Jeśli masz bardzo jasną karnację to nie możesz chodzić do solarium. Takie osoby sa 100 razy bardziej narażone na raka skóry, poparzenia, zmarszczki...

Gość moze wakacje
w egipcie??

jeśli masz jaśniutką karnację na solarium musisz chodzić regularnie, niekoniecznie na długo (załóżmu 2 razy w tyg 10 min, jeśli to mało dla Ciebie to 3 razy) Używaj kosmetyków do opalania. Najlepiej kup tube na allegro, będziesz miała na długo i nie przepłacisz:) Jeśli możesz zainwestować ok. 100zł kup coś z serii Australian Gold. Jeśli nie to polecam Emerald Bay (definetly dark bądź dark\'n\'dazed - nie mają w sobie samoopalacza a ładnie brązują). Oprócz tego możesz smarować się balsamem brązującym (ktoś mówił o nivea, faktycznie fajny, ale raczej bierz do ciemnej karnacji, bo do jasnej są bardzo słabe) Dla spektakularnego efektu polecam samoopalacz w sprayu z garniera ale zaznaczam, ze ciezko go dostac.. to chyba tyle:)

to idź się opalać na balkon. wielkie życiowe problemy hehehe

Gość moze wakacje
ja jak sie wkurze to zaraz polece i basta.

i co najważniejsze - nie przesadzać. opalenizna jest ładna do momentu kiedy wygląda naturalnie. Kiedy ktoś zwróci Ci uwage, że przesadziłaś z solarium to zaufaj mu i zrób sobie przerwę ;) choć zakładam, że jeśli masz bardzo jasną karnację to ciężko będzie Ci przesadzić :)

Gość białasek
Emerald Bay - a ile może kosztować ten balsam i czy dostępny jest w aptekach czy tylko w drogeriach?

Gość
kremow nie uzywaj, bo bedziesz musiala poczekac az sie wchlona, jak sie za szybko ubierzesz to beda paskudne zacieki :/ na solarium... czy ja wiem? jak masz bardzo jasna cere to i tak opalisz sie raczej na czerwono niz brazowo... a jakie masz wlosy, oczy brwi? bo moze wygladac nienaturalnie

Gość białasek
no właśnie chyba raczej nie grozi mi przesadzenie z solarium ale mam juz dosyć tekstów typu "...... gdzie się tak zjarała na biało...?"

Gość białasek
mam czarne włosy i szare oczy w solarium za pierwszym i drugim razem opaliłam sie oczywiście na czerwono ale po dwóch dniach to troszkę zbrązowiało więc już nie jestem czerwona

Gość ktoś_28
ja nie rozumiem co ludzie maja do solarium?? chyba brak świadomości, kompleksy i obawa przed tym co nie znane. a te głupoty i chamstwa piszą ci co nigdy na solce nie byli :) tak jak Latika napisała + pij chociaż jednego Kubusia dziennie jest bogaty w karoten :) i używaj bronzerów do opalania ja zawsze używałem Ambrozji i byłem mega zadowolony ;) jest droga ale dobrze działa. Korzystaj też z łóżka z lampami brązującymi, efekt opalenizny jest mniej trwały ale ładnie brązuje.

zacieki z kremu do solarium? czy brazujacego balsamu? jesli chodzi o solarium to NIE BEDZIE, bo w tych w ktorych Ci napisalam nie ma balsamu brazujacego a wiec nie ma mozliwosci zaciekow. Sama mam oba wiec nie jestem goloslowna;) z nivea tez mi sie nie robia zacieki mimo, ze ubieram sie dosc szybko po nalozeniu. Warunek: zawsze przed nalozeniem uzywam zwyklego balsamu a dopiero pozniej brazujacego. emerlandy kosztuja na allegro ok 25zl + przesylka. w aptece nie kupisz. raczej tylko na solarium ale tam sie nie oplaca.

Gość białasek
piję soki marchwiowe ale to wraz za mało a co do łóżek z lampami brązującymi to jakie to czym się różnią od tych we wszystkich solariach?

Gość a ja polecam
balsam brązujący z loreala nutribronze, efekt naturalnej opalenizny i szybki efekt, jak dla mnie super, do twarzy tez sie nadaje

musze cie autorko zmartwic bo ja tez mam bardzo jasna karnacje i niestety na solarium opalam sie tylko do pewnego momentu i wiecej juz nie... moge chodzic nawet codziennie na pol godziny a i tak sie bardziej nie opale niz do pewnego pulapu... przykro mi bardzo ale niestety jestesmy skazane na bialosc... ja tez nigdy nie osiagne efektu czekoladki (nawet po balsamie nivea do ciemnej karnacji piciu hektolitrow karotki i braniu beta karotenu)... taka moja uroda... dodam tylko ze opalac sie na sloncu nie moge bo mnie slonce parzy nie opala i czesto po nawet niedlugiej sesji mam poparzenia z bablami i strupami wiec sloneczko odpada...

ktos_28 - bo slowo 'solarium' niestety kojarzy sie z blond tipsiara z czerwona spalona twarza :) chyba niewiele osob wie, ze solarium mozna uzywac z glowa :) a i jeszcze bialasek, jak bedziesz sie opalac to troszke sie powierc zeby nie lezec w jednej pozycji (lepiej sie opalisz)