Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białasek

jak to zrobić????

Polecane posty

Gość ktoś_28
zapytaj na solarium :) czy mają takie łóżko. Najlepiej jak znajdziesz SOLARIUM gdzie jest kilka łóżek tam na pewno będzie brązujące bo na solariach u fryzjerów czy w klubie aerobowym maja z reguły jedno i średnio dbają o lampy ;/

Gość ktoś_28
Latika dokładnie :) a zamiast się wiercić nie lepiej iść na stojaka? :) w stojącym można się odwrócić tyłem do panelu wtedy lepiej opala klatkę ;)

dobre stojace ciezej znalezc nic dobre lezace :) z tego wzgledu, ze jest ich mniej... a mi wieksza przyjemnosc sprawia lezace, bo zaloze sluchawki na uszy i prawie zasypiam....mhmm :)) ale prawda, ze stojace rowniej opala.

Gość ktoś_28
poradzę Ci coś -szukaj łóżek z serii Ergoline ale 600 bo 450 są małe ciasne i słabe. niestety królują bo są tanie

Gość ktoś_28
hehe wy Kobiety jesteście wygodne :D

Gość białasek
na stojącym byłam i prawie wcale nie opaliły mi się nogi a i ręce też strasznie nie równo dlatego za 3, 4 i 5 razem poszłam na leżące i wtedy brzuch , nogi i ręce wzięło a za to twarz i dekolt tak nie bardzo

Gość ktoś_28
to dziwne... może poszukaj innego solarium. stojące zawsze opala najmocniej z regóły tam są lampy o mocy łącznej 800 watt

moze na stojacym na ktorym bylas wymienilai co druga lampe z oszczednosci;) najlepiej sprobowac lozek w roznych salonach a potem wybrac dla siebie najodpowiedniejsze i byc mu wierna :P wygodne...no tak, cos w tym jest ;)

Gość białasek
gdzie mam szukać tych numerów na łóżku bo wiadomo że te dziewczyny które tam siedzą to nie powiedzą żeby przypadkiem nie zrezygnować u nich i nie iśc do konkurencji

Gość ktoś_28
to białe z napisem 450 to jest stare i słabe łóżko

Gość białasek
tam gdzie chodzę są 3 kabiny dwie leżące i jedna stojąca tłumów to tam nie ma ale i żeby były pustki to też nie tak że jedna wychodzi a druga wchodzi także myślę że lampy sa dobre nie znam się na tym bo zaczełam chodzić pierwszy raz w życiu :) az wstyd że nigdy nie kożystałam z solarium :):):0

Gość białasek
nie no tam są trochę inne dzisiaj też sie wybieram i chyba pójde na stojące tak żeby jeszcze przed świetami twarz i dekolt opalić , to w końcu jak mam stac jak wejdę przodem do drzwi czy tyłem i jak najlepiej trzymać ręce do góry czy do dołu ? Śmieszne są te moje pytania ale kompletnie nie wiem jak najlepiej się opalać żeby były efekty?? :)

ktora strona wolisz ;) rece najlepiej uniesc, na gorze masz uchwyty :)

Gość białasek
dzieki za wszystkie normalne rady napewno skorzystam tylko ciekawe czy uda się osiągnąć wymarzony cel

Gość białasek
wcześniej coś wspominałyście że lepiej stać tyłem do panelu i dlatego zapytałam jak najlepiej stać czy przodem czy tyłem do drzwi ;) bo mówicie o tym panelu na który można sobie ustawić nawiew, i co jest przycisk startu?