Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Czy już jestem mu obojętna???

Polecane posty

Mój problem jest taki. od 5 lat jestem z moim mężem (2 lata po ślubie). Od jakiegoś juz czasu zaczęło mnie zastanawiać to czy jestem juz mu obojetna a to dlatego ze zaczyna sie w inne kobiety(koleżanki) schodzi z nimi na temat seksu,podłapuje a mnie to denerwuje. Fakt jestem zazdrosna ale nie wiem czy z jego strony to normalne zachowanie.Mamy jedno dziecko(świata poza nim nie widzi 7 mies) i teraz bardzo chce drugiego.Dzisiaj doszło do sprzeczki miedzy nami i spytałam mu sie co mam zrobic zeby mnie zauawazał a on na to ze mam być miła i ładna. No to mnie zatkało bo dla kochającego męzczyzny to nie jest wazne prawda? kocha sie za całokształt. W sumie mowi ze kocha ale z tego co wczesniej powiedzial to wyszło na to że ja mam dopiero sie starac o jego względy!!!! jak to odbierac????

Gość to nie ty masz sie oniego star
ać tylko on o ciebie ,nie wiem jak po ciąży u ciebie z wygladem ,może przydałoby sie rzucic troszke ,ale napewno nie daj sie wrobic w 2 dziecko skoro on tak sie zachowuje

Gość to nie ty masz sie oniego star
jak go jaraja babki zacznij gadac o facetach jaki ten jest fajny czy inny

niestety dla faceta wazne jest,zeby jego zona byl reprezentacyjna...przykre i niesprawiedliwe,ale tak jest...facet nie rodzi dzieci i nikt od niego super wygladu nie wymaga...

w sumie to teraz wyglądam po ciąży ok bo przed miałam lekka niedowage i kazdy o tym mowi.jedynie mam lekką oponke na brzuszku ale to z wiadomych powodów.

ja chciałabym zeby mnie adorował ,pokazywał jak jestem dla niego wazna bo tego potrzeba kazdej kobiecie prawda? nie mówie że cały czas,ale od czasu do czasu miło by było coś takiego usłyszeć.

też racja!!!! nie dam sie! ;-)

hm... patrz, najpierw pytasz: co mam zrobić, żebyś mnie zauważał? - potem dostajesz konkretną odpowiedź - a potem masz o to pretensje, nie jest trochę tak?;) zadałaś pytanie, facet Ci odpowiedział... można by dalej podrążyć i dopytać; bo może np. chodzi mu o to, żebyś się czasem jakoś bardziej umalowała, coś zaszalała z ciuchami, itp; te inne babki to raczej widuje poza domem i pewnie są bardziej "zrobione", tj. jak na wyjście; może mu wytłumacz, że jak będzie drugie dziecko, to będziesz miała jeszcze mniej czasu i będziesz jeszcze bardziej zmęczona i częściej poirytowana... no i co konkretnie rozumie przez "bycie miłą"? czy za mało się uśmiechasz, itd? tylko po cholerę pytać o to wszystko, skoro Ty nie uważasz, że powinnaś coś robić? nie rozumiem właśnie, po jaką cholerę zadajesz pytanie: "co mam zrobić...itd?" bo chyba chodziło Ci o to, żeby mu powiedzieć: Przestań się ślinić do innych babek, bo mi wtedy przykro i czuję się olewana; uważam, że jako Twoja żona i matka Twojego dziecka mam prawo do większego zainteresowania z Twojej strony; tym bardziej, że chcesz jeszcze jednego dziecka; to jak to sobie wyobrażasz?że ja będę w ciąży z drugim, a Ty się będziesz za innymi babkami oglądał?, itd...

Gość no dokładnie facet
zachowuje się jak cham a ty masz mu kolejne dziecko rodzić ? chyba tylko po to by być jeszcze bardziej zapracowana i przemęczona i usłyszeć że kiepsko wyglądasz.... oj kobitko, zawsze uważałam że małżeństwo i dzieciaki to kiepski interes, nie dość że całą ciążę zmagasz sie z kilogramami i kiepskim samopoczuciem to potem jeszcze przemęczenie, wieczna krzątanina przy dziecku i obawa że jak nie będziesz wygladać jak modelka to facet ma prawo Cię w tyłek kopnąć.... no super są Ci faceci a my jeszcze mamy o takich durni zabiegać i ich akceptację

Gość jak chcesz
to na chomiku możesz sciagnąć ebooka dlaczego meżzzyzni kochaja zołzy mnie pomogło a zwiazek sie walił kompletnie ,duzo madrych rad ,bo my wiecznie mamy byc miłe ,gotowe na wszystko usłuzne itp,a wtedy sie zaburza równowaga zwiazku,nie moze byc tak ze 1 strona sie stara a druga laskawie akceptuje ja naprawde czytałam te ksiazke z duzym zainteresowaniem a pomogla niesamowicie wczesniej im bardziej sie starałam dla faceta tym gorszy efekt był :) głowa do góry dasz rade:p

Gość no dokładnie facet
czasami myślę że kobiety mają coś z masochistek, wiążą się z facetami, rodzą im dzieci a potem się dziwią że kolesie ich źle traktują....i jeszcze zamiast zrozumieć że przyczyna nie tkwi w kobiecie, tylko w charakterze faceta, zastanawiają się co zmienić w sobie by facet je kochał i szanował.... naprawdę myślicie że jakis facet myśli o swoim związku w takich kategoriach ? myślicie że facet zastanawia się co ON ma w SOBIE zmienić by kobieta go kochała i była z nim szczęśliwa ?przecież oni myślą tylko o tym by im było dobrze i by inni dostosowywali się do ich potrzeb

"niestety dla faceta wazne jest,zeby jego zona byl reprezentacyjna...przykre " a jak dla kobiety istotne jest żeby facet był wysoki, umięśniony i dużo zarabiał to nie jest przykre? 🖐️ a w jakim wieku jesteście? chociaż drugie dziecko w sytuacji kiedy facet to chyba nie najlepszy pomysł "j kobitko, zawsze uważałam że małżeństwo i dzieciaki to kiepski interes," w dzisiejszych czasach to moze i nie interes 🖐️

Gość masz racje a kobity sie
zamarwtiwja chudna płacza a ten szczesliwy w pubie mecz oglada z kolesiami itp,jedno mamy zycie nie marnujmy gp na uganianie sie za faceteami:)

Gość brzydki jak trafisz
na bogatego to interes:p

Gość no dokładnie facet
zadajcie sobie pytanie co robi facet gdy nie układa mu się w łóżku z żoną..... biegnie na siłownię, odchudza się, zmienia fryzurę, kupuje nowe perfumy i seksy bieliznę, sprząta mieszkanie, przyrządza romantyczną kolację ? nie, szuka sobie kochanki.... taka która poda mu wszystko na tacy

"ciagnąć ebooka dlaczego meżzzyzni kochaja zołzy" przecież tgo jest książka dla ludzi bez osobowości :O 🖐️ jak masz własne zainteresowania i własne życie a nie tylko on i my to nie musisz grać :D 🖐️ "a bogatego to interes" no więc z waszego punktu interes jest ok a z przeciwnego wygląd jest blee a 1 i 2 to czysta zaszłość ewolucyjna :P

Gość no dokładnie facet
faceci nie utrudniają sobie życia tak jak kobiety, stosują najprosztsze i najmniejpracochłonne z możliwych rozwiązań bierzcie z nich przykład a będziecie szczęśliwe

ja mam 23a on 26 lat

Gość lskdjdhd
widzialy galy co braly. pewnie juz wczesniej on byl taki ;)

a własnie ze nie był taki. Od jakiegos roku tak jest.

Gość no dokładnie facet
niekoniecznie, niektórzy faceci po ślubie po prostu przestają udawać.... złapał żonę, ma gosposię, urodziła mu dzieciaka to po cholerę ma jej nadskakiwać.... w końcu domem i dzieciakiem musi się zająć bo to jej psi obowiązek.... no i jeszcze "musi" dobrze wyglądać bo jak nie, facet ma usprawiedliwienie do zdrady

Gość no dokładnie facet
normalnie schemat, jak w 3/4 małżeństw pieprzy się gdy żóna rodzi dziecko i zaczynają sie schody.... więcej obowiązków, kłótnie kto co ma robić, kto ma zajmować się dzieckiem..... stary schemat....

Dziękuje wszystkim za udzielone porady i odpowiedzi. Na pewno sie przydadzą!

Gość megi ***
no twoj maz mial troche racji wiadomo ze kazdy oczekuje od swoje partnera szacunku i milo mu gdy partner jest mily i mysle ze obowiazkeim kobiety jest dbac o siebie dla swojego meza, powinnas starac mu sie podobac tak jak na poczatku, kazdy chce miec zadbanego partnera.... moze o to chodzlio? moze to byla sugestia ze troche sie zapuscilas i do teego jeszcze jestes humorzasta? oczywiscie tak tylko sobie gdybam zadbaj o siebie , poflirtuj troche ze znajomymi, badz mila i dowcipna , niech doceni jaki ma skarb w domu

dzieki megi! no nie ukrywam jestem humorzasta ;-) juz zaczełam bardziej dbac o siebie i zobaczymy co z tego wyjdzie. narazie jest ok ale to dopiero 1 dzień!

Gość nike09
nie kazdy facet tak sie zachowuje.sytuacja u mnie bardzo podobna, 2 lata po slu.bie , mamy 7 miesieczne dziecko i rozmawiamy o nastepnym.moj maz adoruje mnie na kazdym kroku, ciagle powtarza jaka jestem wspaniala matka i zona.ja nie pracuje zajmuje sie dzieckiem i domem.wiadomo ,ze pojawienie sie dziecka zmienia zwiazek,i jest to wlasciwie najlepszy test na pokazanie jego slabych i mocnych stron.dla nas nasze malzenstwo jest bardzo wazne, dlatego pielegnujemy go oboje. oboje staramy sie dla siebie byc atrakcyjnymi partnerami.ja osobiscie uwielbiam wygladac dla swojego meza tak jak na pierwszej randce, i tak sie rowniez zachowywac.uwielbiam z nim flirtowac i go uwodzic.