Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara zmotrachana maupa

Dziś założyłam na siebie spódniczkę i samochody się na pasach zatrzymywały

Polecane posty

a wczoraj jak byłam w spodniach to musiałam długo czekać na chodniku

Zatrzymywały się pewnie dlatego, że spod spódniczki wystawała mi końcówka mojego penisa :( Jednak wielki ptaszek to przekleństwo....:(

pewnie pomysleli ze lepiej jak sobie pojdziesz bo jeszcze nie ustoisz na tych sloniowych nogach :D

ja jednak sądzę, że pobudki ich zatrzymań były innej, bo za kierownicą siedzieli mężczyźni i mieli usmiech na ustach

Być może zarzymywali i uśmiechali się dlatego, że dawno nie goliłam nóg. Mam wyjątkowo twardy zarost i idąc, krzesam iskry, które powodują zapłon wszystkich suchych liści i papierów w pobliżu. Można powiedzieć, że jak idę szybko, to aż się za mną dymi :classic_cool:

ale śmieszne :O wiem ze podszywami są kobiety, które nie zakładaja spodnic ze wzgledu na tuszę :D:D:D:D:D tzw. biurwy leśne :)

Gość jeden zero dla maupy
nie daj się ;)

to pewnie panowie, których żony przestały zakładać krótkie spodniczki ok. 15 lat temu :) czyż nie? :D

stara zmotrachana maupa "to pewnie panowie, których żony przestały zakładać krótkie spodniczki ok. 15 lat temu czyż nie?" I znów pudło. Strzelaj dalej :classic_cool: 🖐️

znudzony biurowiec? :O

no to zostaje tak: 1. prawiczek 2. staraczka 3. emeryt/ka :O

stara zmotrachana maupa "no to zostaje tak: 1. prawiczek 2. staraczka 3. emeryt/ka" 3 pudła w jednym strzale, nawet Sikora tak nie potrafi :D :classic_cool: 🖐️

poprostu faceci z kultura chcieli przepuścić inwalidke bez nóg, a w spódnicy. w sumie ciekawa rzecz tez bym sie zatrzymał

Gość To może to ty byłaś
jak dziś jechałem samochodem ,jechałem i zatrzymałem się na pasach aby puścić girls w mini i miałem taką erekcję że nie mogłem dalej jechać i musiałem się zatrzymać na 15min bo nijak nie dało się jechać z takim twardym niestety

Ja też dzisiaj założyłam krótką mini to się robotnicy pracujący obok mojego miejsca zamieszkania darli :O Już więcej takiej krótkiej spódniczki nie nałożę bo to okropne :O

Gość shak3e that ass girl
wy dziiwki jedne na wstepie to zaluje ze moh chlopak ma samochod, po drugie to zaluje bo ma bardzo fajny samochod ktory wyglada bardzo elegancko i z klasa a na takie zwlaszcza leca kurwy uliczne sama nosze miniowki i nie mam problemu z nadwaga, ale plynie we mnie taki temperament ze zazdrosc jest dla mnie naturalna i drogie panie nie podniecac sie ze ktos patrzy czy krzyczy za wami to nic nei znaczy ja ze swoimi k7umplami nie raz stalam i jak szla jakas to ktorys cos tam krzyknal za nia ale gadki o niej nie bylo ani nikt na nia nie patrzyl tylko tak bo w towarzystwie wy tu jestescie bez znaczenia.niestety

Gość farfocell
to normalne,ze sie gapia. ladne nogi,krotka spodnica.co w tym dziwnego?

Gość roziuniaaaa
Facetami mozna latwo tak manipulowac :P

Gość współczuję Ci
że musisz zakładać mini spódniczki, żeby Cię na pasach przepuszczano. widocznie ryj masz zjebany, skoro musisz nogami świecić.