Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucrezia Borgia

Mój facet jest prawiczkiem...

Polecane posty

Gość Lucrezia Borgia

Witam, Mam problem. Poznałam cudownego człowieka. Spokojny, cierpliwy, czuły, troskliwy i długo by tu jeszcze wymieniać. Niestety ma 29 lat i nadal jest prawiczkiem. Ja miałam już kilku partnerów i gdy dowiedziałam się, że on nie ma żadnego doświadczenia, wystraszyłam się, chociaż sama nie wiem czemu. Perspektywa uczenia go "wszystkiego" nie wydaje mi sie zbyt kusząca... Ale bardzo zależy mi na nim i chcę z nim. Wszystko jest cudownie, dopóki nie przypomnę sobie, że prędzej czy później znajomość zacieśni się na tyle, że wylądujemy w łóżku... Jakie są wasze opinie na ten temat? Miał ktoś podobne doswiadczenia i jak to sie skończyło? proszę, odpisujcie.

Gość wymiotuje juz na samo słowo
prawiczek :O:O:O za duzo tego barachła na kaffe

Gość ramka z obrazka
mi się też to słowo nie podoba. Ale sądze, że głupotą jest rezygnować z fajnego faceta tylko dlatego że jest prawiczkiem.

Gość ja miałam prawiczka kiedyś
i też był taki mily, spokojny, dobry. I też mnie przerażała perspektywa seksu z nim zastanawiało mnie tez dlaczego nie miał wczesniej dziewczyny. Po 2 miesiącach już wiedzialam dlaczego był prawiczkiem i zadna go nie chciała bo nie dało sie z nim na dłuższą metę wytrzymać. Nie przespałam sie z nim ostatecznie bo go zostawilam i nie zaluje.

Gość ramka z obrazka
na poczatku napewno nie bedzie fajerwerków, ale wkońcu się nauczy. Tak mi się wydaje.

Gość Prawiczek 23
Jakbym sie z kims spotykal i ona by miala jakies obiekcje czy obawy, to pewnie pierwszy bym ja olal, bo nie zamierzam byc tak traktowany, irytuje mnie to troche. Choc oczywiscie sa tez osoby o nieco szerszych horyzontach, ktorym to marzy sie prawiczek hehe :)

raczej mało której 30 letniwej kobiecie maży się30 leni prawiczek Ale po ukończeniu 30stki już tak nie wybrzydzają, do ich poczynań wkrada sie desperacja i biorą co popadnie :P

Ciesz się możesz go sobie bez problemu nauczyć w seksu tak aby tobie i jemu było jak najprzyjemniej bo będziesz go uczyć i nie będzie powielał "schematu" seksu (bo go nie ma) który mógł by być dla ciebie nie przyjemny/nie zadowalający ciebie :P

Gość email_k
Moj ex tez byl prawiczkiem, ale ja tez bylam dziewica. Od rozstania z nim mialam 2 innych partnerow (doswiadczonych) i zaden nie byl tak dobry jak ten pierwszy. Wiec nie ma co skreslac faceta:) Ogolnie dla mnie to glupota skreslac kogos z tego powodu. To tak jakby tobie na kims zalezalo a on by cie rzucl bo nie jestes dziewica

"Ale po ukończeniu 30stki już tak nie wybrzydzają, do ich poczynań wkrada sie desperacja i biorą co popadnie " no i właśnie dltego 30 letni prawiczek rówieśnik się nie marzy ale się go bierze bo jest ugodowy, ma pracę i da się przeżyć... tylko jak jest tak fajny w wieku 30 to czemu nie był dla żadnej fajny jak miał 23/24/25/26/27?

Gość email_k
Jedyna obiekcja bylby fakt ze po zasmakowaniu sexu zobaczy ile stracil i moze chcialby zobaczyc jak to jest z inna...

a tak powaznie jakbym spotkala 30letniego prawiczka to pierwsza moja mysl bylaby: cos z nim musi byc nie tak? :) tylko co

Gość ramka z obrazka
a może trafiał na takie same jak on dziewice które nie chciały seksu z różnych pobudek. Lub nie był w zwiazku na tyle dojrzałym aby iść do łóżka. Może miał tylko krótki związki/znajomosci.

Gość ramka z obrazka
dla mnie osobiscie facet prawiczek nie jest jakas skamieniałością. Ale odkad bywam tutaj - to zaczełam się zastanawiać - dlaczego tak wiele dziewczyn uważa to za jakąś dziwność.

Gość ramka z obrazka
i dlaczego jeśli 30latek miał 10-15 partnerek seksualnych nie budzi to zgorszenia i przerażenia, ale prawiczek budzi.

" Lub nie był w zwiazku na tyle dojrzałym aby iść do łóżka." a po jakim czasie dzisiaj czy rok/dwa/trzy temu ludzie chodzą do łóżka? Raczej szybko .... a dotego okres 15-29 jest najaktywnieszym okresem w życiu mężczyzny w którym poszukuje partnerek 🖐️

bo zaden facet w towarzystwie sie nie przyznac ze jest prawiczkiem - moj 1 facet opowiadal ile to on towarow nie przelecial...a forum jest anonimowe wiec kazdy moze pisac do woli....jakby w zyciu faceci nie mieli problemow ze szczeroscia to by 30letni prawiczek nikogo nie szokowal

Gość ramka z obrazka
to zależy - jak się oboje na to zapatrują -

okres 15-29 jest najaktywnieszym okresem w życiu mężczyzny w którym poszukuje partnerek To całe szczęście, ze juz jestem po i mogę w spokoju poświęcić czas na inne rzeczy :classic_cool:

Gość ramka z obrazka
no dobrze to 5 partnerek seksulanych już nie jest skrajnością. Ja chyba wolałabym takiego prawiczka, albo nie prawiczek musiłby wcześniej badania zrobic.:)

Gość mata hariiiiii
ja znam 26 prawiczka,ale to kwestia wiary.ja nie jestem az tak wierząca,chociaz jestem dziewicą (z wyboru raczej,ale nie ma to nic wspolnego z kwestią wiary). i tak sie zastanawiam czy moglabym wytrzymac do slubu i zaczekac na niego czy nie bardzo

jeszcze za 9 (???) lat czeka ciekryzys wieku średniego Tylko, że wcześniej będzie koniec świata i nie dożyje

Gość e-mail_k
I ciesz sie ze prawiczek to nie bedzie cie porownywal z innymi:D To ty bedziesz mu dawac najwieksza rozkosz, ty najlepiej bedziesz robic loda i tak dalej:D

Gość ramka z obrazka
zreszta co to za jakieś głupie myślenie, że prawiczek się nie nauczy seksu, wkońcu seks seks to nasze być lub nie byc na tym świecie, dlatego kazdy ma to wrodzene - jak jedzenie.