Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catarinka71

O *uj chodzi?

Polecane posty

Dostałam mejla od kolesia w sprawie pracy i jak chce na niego odpowiedzieć to dostaje takiego zwrotnego od MAILER-DAEMON@go2.pl (Mail Delivery System) This is the Postfix program at host mailout1.go2.pl. I\'m sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It\'s attached below. For further assistance, please send mail to If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program No qrwa mać! Koleś prosi o kontakt drogą @ a tu psikus, szlak mnie zaraz trafi!!!

Zwróciło, bo zły mail (znaczy się takiego nie ma :P)

Gość u mnie pierdza
a nie ma go bo wyszedl po bulki 🖐️

No ja wiem co to znaczy bo potrafię czytać:P Ale skoro ktoś mi z tego @ napisał to jak może być zły? Kiedyś już tak miałam nawet do koleżanki z którą pisałam raz dostałam takiego zwrota, później było ok. W tedy to olałam no ale teraz... Przecież z kosmosu tego @ koleś mi nie napisał:P:)

Gość u mnie pierdza
cos z serwerem byc moglo, przeslij jeszcze raz :)

No wiem wiem przesyłam, mam nadzieję tylko że koleś później nie dostanie nalotu wiadomości ode mnie:) Myślałam że może ktoś wie o co kamani z tym.. i dupa nie pójdę już dzisiaj do pracy:(