Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiranneellaaa

jakie przebranie założyłyście dla swojego faceta?

Polecane posty

Gość alikiaa
maja :-) ja rozumiem wszystko:-) sa rozni ludzie ktorzy rozne rzeczy potrzebuja do podniety.Ja mam to szczescie,z eani mnei,ani mojemu facetowi nie potrzeba niczego do podniety.Wystarczy nam nasze ciało:-)

Gość brzydka Maja z wspolnej
no chyba Ci jego cialo nie wystarcza skoro robisz mu boki

Gość alikiaa
:-) wystarcza mi Jego ciało,tylko,ze ja mam charakter poligamistki

Gość brzydka Maja z wspolnej
tak to sobie tlumacz.

CYTUJĘ: I po co kobiety to robicie?Czy wasi faceci tez tak o wasze seksualne samopoczucie dbaja jak wy o ich? Odniosę się do tego tak: dla mnie to normalne,nie uważam,że przebieranie,romantyczny masaż przed seksem,czy cokolwiek innego,jest robieniem partnerowi łaski,a jeśli ktoś tak pisze,to znaczy że jego partner nie jest wart tego,by robić mu dobrze i starać się o cokolwiek. Ps. Mój facet w łóżku w pierwszej kolejności dba o mnie,a potem o siebie.

ale najbardziej to mi sie chce smiac z takich dziewic orleanskich. Moja kolezanka przyjechala do mnie z chlopakiem,i on razem z moim facetem siedzieli i ogladali jakies smieszne filmiki erotyczne. A ona mowi do mnie: kaz im to wylaczyc bo sie naogladaja a potem chca w lozku nie wiadomo czego...Myslalam,ze padne,ale pociagnelam temat dalej,i to "niewiadomoco" to byla np.pozycja od tylu,albo na jezdzca - jak sie dowiedzialam,kochaja sie tylko po bozemu. Matko,zycie jest takie krotkie,a ona sie nie dowie co to znaczy dobry seks. Jej facet pewnie sie dowie,bo na bank ja zdradzi. Wiec w sumie nie dziwie sie,ze niektore dzieczyny tu pisza ze to przebieranie to takie straszne hehehehe

Gość drataramtam
ja bym swojego przebrała za prasę hydrauliczną i żeby mnie smyrnął swoim stemplem

Gość amandaPix
Ja przebrałam się za dziwkę, czasem się bawiliśmy w przebieranki, ale wtedy się bałam jak to przyjmie. Był zaskoczony i zachwycony. Wczuł się w rolę, potraktował mnie jak dziwkę. Z kolei mnie zaskoczyło jak mi się to spodobało. Jak ktoś uważa że w tym było coś poniżającego to wiem tylko - poniżające dla mnie by było gdyby poszedł do dziwki a tak to po co - ma to w domu.

Gość piel qwerty
A ja studiuję pielęgniarstwo. Jakby mój facet chciał, żebym jeszcze w domu chodziła w fartuchu to chyba bym go zcewnikowała. Odechciałoby mu się zabaw

Gość ciekawski uległy
Odrwóćmy pytanie. Jakie przebranie widziałybyście Panie na swoim facecie?

Gość ciekawski uległy
te linki w temacie podstawowym, czy dla faceta?

Gość pielegniarka z powolania
Przerażenie mnie ogarnia jak czytam to co napisała piel qwerty. Rozumiem, że można mieć niechęć do przebierania w sypialni, ale tu ewidentnie widać niechęć do zawodu, afiszowaną przez niechęć do fartucha. Po co poszłaś na te studia? Chcesz w szpitalu szybko poznać jakiegoś bogatego faceta i \"go sobie wyleczyć\"? Z takim podejściem daleko nie zajedziesz.

Gość asieńka20
tym laskom, którym nie podoba się przebieranie dla swoich facetów widocznie brakuje fantazji, a ich facetom współczuję bo niezłą nuda w sypialni musi powiewać. To czysta zabawa, puki się jest młodym trzeba z tego korzystać a nie jak stare małżeństwo - klasycznie 15 min i spać:) Ja lubię poszaleć z moim mężczyzną w łóżeczku i oboje mamy fajne pomysły, dzięki temu nie jest nudno i podobamy się sobie to nie jest tak że ja mu się nie podobam i próbuje zastąpić to seksi strojami itp. Dzięki temu podniecam go jeszcze bardziej. Laski dbajcie o swoich facetów:)

Gość BRAWO ASIEŃKA 20
POMIMO MŁODEGO WIEKU WYKAZUJESZ DUŻĄ MĄDROŚC ŻYCIOWĄ!!!!! Pozdrawiam serdecznie asieńkę20!

Gość Odpowiedź amandyPIX jest
potwierdzeniem, że takie zabawy warto uskuteczniać. Mój facet ma bzika na punkcie szpilek na wysokich obcasach. zakładam je zawsze do seksu. Nie czuję sie z tym wcale źle a on ma to co chce. Powiem że nie jest egoista i rewanżując się za te szpilki zadawala mnie w pełni.