Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes zalosna i nienawidze ci

śmiesza mnie ludzie pp slubie mający mniej niz 26 lat

Polecane posty

a szczególnie te gówniary po 20, 21 , 22, 23 lata ci co maja 25 sa żalosnie ze ochajtali sie zaraz po studiach, potem pewnie tylko dotrabianko i bachoranko

Gość hgfhgfhgfhgfhf
Moja koleżanka ma 18 (!!!) i wychodzi za mąż... Nie jest w ciąży, ma taką zachciankę po prostu. Legalizować związek w tym wieku? Paranoja

Gość koobitkii powiem wam dzisiaj
masz z tym jakis problem ?

Gość jhahahahhaha
niedojrzałe gówniary - wiek 18-25 a potem rozwody

Gość r6jsp
A mnie śmieszą stare.durnowate,panny,których nikt nie chce!!!!!!!!!!!!!!!Dewotka!

Gość różana pomadka
dokładnie moja znajoma (czyli teraz ma 19 lat) przed zakończeniem roku szkolnego już sie starała o dziecko a latem sie pobrała z wielkim brzucholem PORAŻKA

Gość a mnie tam
śmieszą stare dupy,udające,że robią karierę:P.Budzą się w wieku 40 lat i histeryzują,ze nie mogą mieć dzieci.

Gość jhahahahhaha
a dlaczego niby w wieku 40 lat mialyby nie miec - co to za roznica, znajoma ma 27 i nie moze

Gość koobitkii powiem wam dzisiaj
haha, 19 lat to za wczesnie , ale 40 to też troche klops, chociaz mzoe i lepiej wyjsc za maz w wieku 40 lat niz 19, jest sie bardziej stabilnym emocjonalnie i doswiadczonym

Gość różana pomadka
no spoko ale 18-22 to naprawde wcześnie

Gość 26 lat...od 6 lat mężatka
ja tez miałam 20 lat gdy wyszłam za mąż...jestem juz 6 lat po slubie i jest super :)..p.s.nie byłam w ciąży,do teraz nie mamy dzieci..

Gość dumaj dumaj
no rzeczywiscie, boki zrywac smieszniejsze sa jednak te powyzej 25.....potem juz tylko samotnosc i zgorzknialosc:O

Gość matka polka ze wsi
najczęśćiej w tak młodym wieku hajtają się proste dziewczyny bez ambicji albo te , które wpadły

Gość kij ci w oko
twierdzisz ze 25 to niedojrzała gówniara jeśli wychodzi za mąż - paranoja, pewnie sama narzekasz bo nikt cie nie chce i masz z tym problem

Gość jhahahahhaha
to po co sie hajtalas jak bachorow nie macie przez 6 lat ?? zeby nie uciekł? zeby go związać? czy zeby ci pieniadze dawał?? rzeczywiscie pozazdroscic tym powyej 25 lat które sluza panu swemu i z milością to nic nie ma wspólnego

Gość różana pomadka
ja sama mam prawie 20lat a mój chłopak 24 i nawet nie wspominamy o tym

Gość matka polka ze wsi
no i jeszcze kwestia urody, jak brzydula złapie faceta, to go ciągnie do ołtarza, bo wie , że drugi raz może nie spotka takiego głupiego, co by ją chciał :D:D:D:D

Gość Zareczona89
U mnie sala zarezerwowana na lato 2011 (wczesniej nie bylo wolnych terminow) w dniu slubu bede miala ponad 22 lata. Uwazam ze to idealny wiek, wiem ze to "moj czas". Kazdy ma kiedys swoj, odpowiedni. :D Jestem bardzo szczesliwa :D Teraz mozecie mi jechac ile wlezie

dzieci nie mamy bo nie chcę...i nie chajtałam się zeby nie uciekł :D...wzięlismy slub bo chcieliśmy być małzeństwem i byc razem...

Gość matka polka ze wsi
ale nikt ci jechac nie bedzie :D:D:D:D:D kazdy ma takie plany, na jakie go stac :)

Gość różana pomadka
zaręczona89 jesteś z tego samego rocznikaja sobie tego nie wyobrażam

no ja akurat nie jestem ze wsi ani brzydka tez nie jestem...no ale najlepiej wszystkich wrzucic do jednego wora :o

Gość różana pomadka
coś okropnego

Gość molokoo
dziewczyny nie kłóćcie się!!:) święta idą:) co do ślubów to jest to sprawa indywidualna:) po co kogoś oceniać? nudno by było na świecie gdyby wszyscy postępowali tak samo:)

aha i służącą mojego meza tez nie jestem...to on robi więcej niz ja..

znam życie, pierdolone gówniary myślą że są dorosłe bo dają dupy.Szukają frajera który będzie utrzymywał debilke która potrafi nadstawić doopy

Mam 22 lata. Razem z narzeczonym jesteśmy już po studiach I st. Zamierzamy się pobrać po ukończeniu studiów magisterskich bo się kochamy. Od razu też kupujemy mieszkanie. I co w tym żałosnego? I wiesz to Ty jesteś niesamowicie żałosna dlatego, że tak ekscytuje Cię ta cała sprawa ze ślubami, że aż zakładasz takie topiki na kafe. Co Cię obchodzi postępowanie innych ludzi? Zazdrościsz?

Gość Zareczona89
Aha, jeszcze jedno. Najszczesliwsza osoba w mojej rodzinie to kuzynka, ktora wyszla za maz mając 19 lat ( nie byla w ciazy) . Dzis ma 29 lat, troje wspanialych dzieci, tytul doktora i meza ktory zarabia kilkanascie (lub wiecej) tysiecy miesiecznie ( zostal poslem). Na dodatek milosc kwitnie, on wpatrzony w nią jak w obraz Czego chciec wiecej? A wszyscy mowili ze sie to malzenstwo nie ma szans na przetrwanie.