Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytać przecież mogę

CZY W DNIU IMPLANTACJI JAJECZKA ENDOMETRIUM POWINNO BYĆ POGRUBIONE????

Polecane posty

Byłam u gina, robił mi usg i powiedział, że ciąża jest niemożliwa bo nawet endometrium nie jest o ani mm pogrubione. jestem 17 dni od stosunku. zabezpieczam się, ale i tak obawiam się ciąży. beta wyszła neg. ale to może za wcześnie? mam wszystkie objawy ciąży - ból brzucha, piersi, metaliczny smak w ustach...przypuszczałam że dziś jest implantacja bo bolały mnie jajniki i miałam plamienie, ale czy możliwa jest implantacja tak późno i bez pogrubionego endometrium? pomóżcie bo strasznie się boję. ps nie mam okresu bo przyjmuje tabletki z progesteronu (nie moge przyjmować estr. ze wzgl. zdrowotnych).

bardzo proszę, może ktoś wie!

up up up

Nie w dniu implantacji ale po implantacji. Endo zmienia się w doczesną (pierwszą błonę tzw \"ciążową\").Implantacja ma miejsce najwcześniej w 6 a najpóźniej w 12 dniu po owulacji.

To, co opisujesz to subiektywne objawy ciaży, każdy może je sobie wmówić.Plamienie ból jajników może natomiast wskazywać na owulację, co powinnaś wziąć pod uwagę.

wcześniej implantacji na pewno nie było bo bta by już coś wykazała ale gsyby implantacja była rano to endometrum już w południe było zupełnie niepogrubione????