Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona dziewczyna

dlaczego on sie okazal takim skur...

Polecane posty

ciężko powiedzieć dlaczego. Pewnie dlatego że to zły człowiek. Ja niestety miałem podobni. Trzy lata znajomości, \"kocham Cię, jesteś najwspanialszym mężczyzną na świecie\" bla bla bla, a kłamała od początku... bleh

Ja to w czym?Odwoływanie ślubu. Przeprowadziłam się żeby mieć bliżej. Oszukał w uczuciach, w zachowaniu, oczekiwaniach. Straciłam czas . To mało? 3 lata to kawałek życia, starań, życiowych wyborów, które mogły być inne, ale były takie bo wierzyłam, że tak jak planujemy dojdzie do zawarcia związku i założenia rodziny. Czy on mnie nie chce?Mylisz się. Chce. Wtedy zrobił co zrobił i pokazał kim jest. Po pewnym czasie dopiero sobie zdał sprawę i chciał wrócić, ale co mi zaoferuje?Niepewność?Kolejne utarczki i brak zdecydowania wobec swojej mamy?Kolejne kłamstwa co w życiu będziemy robić i nie robić? Chyba żartujesz, albo czytasz między wierszami wypowiedzi....

jako kobieta bardzo ci wspolczuje.trzy lata inwestowania w zwiazek to duzo,tez bym byla wkurzona!

Nie jestem wkurzona, może lepiej być wkurzonym. Wiele kobiet wyzywa byłych bezpośrednio od --h-- i innych. Czasem jakaś agresja. Jestem za spokojna, czuje żal i niesmak. Tak jakby ktoś ci dał policzek w twarz za nic, a później powiedział , że tylko wiatr wieje. Obiecałam sobie , że w kwietniu zacznę szukać kogoś na jego miejsce. Nie pakować się w związek ,ale zobaczyć czy znajdę kogoś , kto poważnie myśli o życiu.

Ja to chyba nie jestem kobieta, bo zupelnie nie rozumiem innych kobiet. Na chooja wszystkie szukaja meza?

Na sile nie. To on chciał się żenić. Teraz jednak szukam tylko i wyłącznie kogoś z kim zwiąże się formalnie. Dlaczego?Bo nie mam zamiaru spędzić życia jak stara prukwa bez ślubu do dymania jak większość trzydziestolatek uważających ,że są wyzwolone. Może mam staroświeckie poglądy. (nie jestem katoliczką, od razu wykluczę domysły). Chcę zwykłego życia. Dzieci , męża z którym będę się cieszyć dniem. On będzie mieć swoje zainteresowania , ja swoje i będziemy się uzupełniać. Na przykład swój warsztat , a ja klub fitness. Przecież to proste. Dlaczego kobiety chcą się wiązać i mężczyźni. Każdy chce miłości , szacunku, zaufania, radości, wyzwań nawet zwykle wypady w góry. Nie będę więcej dyktować tekstu, bo większy procent uzna to za frazesy.

Nie no, spoko, kazdy ma swoje marzenia. Jak ci przejdzie zlosc to postaraj sie mu wybaczyc, czasami po prostu ludziom nie wychodzi.

Wybaczyć ..eh.. Ja mu źle nie życzę. Jest -- ale,-- niech chcę żeby mi mącił znowu życie przez to, że sam nie wie co zrobić ze swoim... Dlatego już go nie widzę w przyszłości obok siebie. Ludzie się nie zmieniają, tylko dostosowują. Nie wierze w to, że on się zmieni. Niech sobie żyję, ale gdzieś daleko ode mnie, niech ma nawet 10 kobiet.

Gość camember
on moze sie boi, moze matka ma na niego ogromny wplyw.... dletego slub odwolal... wspolczuje ci bardzo, bo 3lata z nim bylas,to duzo czasu, zwlaszcza w mlodosci...

a kogo to obchodzi , że on jest mameją i się wszystkiego boi - dlaczego ona ma marnowac życie i cenny czs dla tekiego mamisynka skoro może spędzić życie z prawdziwym facetem , który mocno stoi na ziemi

Gość camember
ja jej nie kaze wracac do niego:O dobrzez e zorientowala sie teraz a nie pozniej jaki to maminsynek....