Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maza

Jak samemu zrobić kojec dla psa?

Polecane posty

Gość klacz klasyczna
rzucic koc na podloge ??

Gość maza
ale ja sie pytam naprawde... mam kojec dla moich pieskow, ale sie zaczynaja gryzc;/ wiec trzeba zrobic drugi, a ja nie mam obecnie pieniedzy zeby kupic ;/

Mój pies 10mcy ma kojec zrobiony z palet:) 4 palety zbite razem i kojec jak trza:D

Gość maza
:) a jakie podloze?

Nie ma podłoża, stoi na trawniku:D Ale przecież podłoze mozna zbic z jakiejs płyty i gra:D

Gość maza
ile moze zajac w przyblizeniu wykonywanie takiego kojca i czy kobieta zrobi cos takiego sama(oczywiscie, nie jestem jakas niekumata, ale moge sobie nie poradzic) ;)?

Gość gość
ja zrobiłem ze slupkow metalowych siatki bez podłoża na trawniku i jeszcze w środku bude postawiłem. Masz jakieś narzędzia ?

Gość gość
po co robić samemu,jeżeli można niedrogo zamówić taki kojec razem z budą? ja skorzystałam z oferty http://www.dobrekojce.com/ i miałam problem z głowy. pamiętam jak mojemu psiakowi przypadło do gustu nowe mieszkanie ;)

Gość gość
No dokładnie – podliczając koszt poświęconego czasu, materiału oraz pomocy kogoś – bo samemu to ciężko zrobić, to okazuje się, że taniej i praktyczniej jest kupić. Ja swój kojec zamawiałem w firmie Kelmet z Mińska Mazowieckiego. Przywieźli, zamontowali wszystko i do tej pory pies ma swoje miejsce.

Gość aDembko
Również nie do końca jestem przekonany czy gra jest warta świeczki, zorganizowanie wszystkich potrzebnych materiałów i narzędzia do ich obróbki - jeśli chcemy oszczędzić to raczej większość musimy obrabiać samemu trochę kosztuje. Walka o kilkaset złotych moim zdaniem bez sensu zobacz sobie kojce dla psów tutaj - https://www.maritom.pl/kojce.html bardzo solidne w rozsądnych cenach, mamy dwa owczarki i po już dobrych kilku miesiącach kojce są cały czas jak nowe, a uwierz, że nasze psy do spokojnych nie należą.

Gość gość
Poszukaj w necie jakichś instrukcji. Ja sama zrobiłam kojec dla swojego i mój pies dlugo nie potrafił się do niego przyzwyczaić. Dopiero jak poczytałam o psich feromonach na opsie.pl i nimi opryskałam kojec to zaczął się przy nim czuć jak u siebie ;)

Gość gość
Ile mnie więcej taki kojec z Buda kosztuje

A mój mąż zrobił kojec dla psa samodzielnie i umiejscowił go w naszym blaszaku, który ma bardzo dobrą cyrkulację. Naszemu pieskowi bardzo się ta miejscówka do spania podoba. A wspomniany garaż blaszany zakupił na stronie https://garaze.org.pl/ .