Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1987

Jestem w ciąży, ale... z 5 dzieci!!!

Polecane posty

Gość prowo-
kejszyn. a Wy łykacie jak bocian , byle co można napisać a Wy się niezdrowo podniecacie.

Gość ale tu sie nikt nie podnieca
gdyby to byla dobra prowokacja, to ten temat mialby parenascie stron, szybko ja dziewczyny rozgryzly. autorka niestety nie ma inwencji..probuje cos wymyslec ale jej nie wychodzi

Gość ale durnoty
masakra jaka ta klaudia czy jak jej tam jest glupia

Gość NA BANK TO PROWOKACJA
AUTORKA PISZE ZE OD NIEDAWNA MIALA PEWNE PODJERZENIA CO DO CIAZY , NUDNOSCI , PODWYZSZONA TEMP. JA BYLAM 2 RAZY W CIAZY I WIEM ZE : -podwyzszona temp utrzymuje sie max 2 tyg po " dniu w ktorym miala wystapic miesiaczka " - nudnosci utrzymuja sie tylko do 3 m ciazy czyli mniej wiecej do 12 tc . autorka jest ponoc w 17 tc - wiec to juz 5 m wiec na pewno nie ma juz podwyzszonej temp ( no chyba ze jest chora ) i mdlosci tez juz nie ma. i jak mogla nie zauwazyc ze jest w 5 mc skoro ma pewnie duzy brzuch ! MARNA PROWOKACJA .

Nie wiemczy prowokacja czy ni ale co do jednego sie nie zgadzam,,,nudnosci jak i wymioty miałam do koca ciąży a moje obawy ze jestem w ciazy powierdziły sie w 15 tygodniu wiec sama nie wiem ;0Zobaczymy jak sie to rozwinie ;0

Gość no nie wiem jak mozna
przez 15 tyg nie zorientowac sie ze jest sie w ciazy ! w 15 tc to juz mialam powiekszony brzuszek . a co do wymiotow to roznie bywa - moga u niektorych byc do konca ciazy , ale nudnosci i wymioty pojawiaja sie około 6 -8 tc - wiec to juz cie powinno zastanowic .

Gość wielbicielka-wielbicieli
to jak sie brało tabsy to będzie ciąża bliźniacza?? pierwsze słysze?? :O:O powaznie czy mnie wkrecacie

Gość anna871
Co do mnogiej ciąży po tabletkach prawdopodobieństwo jest większe, ale nie wiem w ilu %?? No ale to tylko statystyki, nie zawzse tak jest, ja po 4 latach zażywania mam jednego maluszka w brzuchu:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a zapał klaudii do coraz to durniejszych prowokacji gasnie, kiedyś Ci to dziewczyno lepiej szło, z tymi pięcioraczkami to zupełnie ci nie wyszło, eh.... dla reszty poczytajcie sobie o klaudii trollu z kafe (i nie tylko) - ileż to razy w ciąży była, ileż to razy poroniła, a raz to sie nawet uśmierciła, masa czytania.... :D