Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foooottttooooo

Czy ja mam prawo iść na plaże? foto

Polecane posty

Gość te verde unplugged
masz co za pytanie

Gość unregistered
Idz, nie patrz na innych... Czasem po ciązy tak sie robi. A sa rozne na to zabiegi, laser ponoc bardzo pomaga...

To spraw sobie ładny strój jednoczęściowy - z mocno odsłoniętymi plecami i pareo.

Gość ja tez tak mam--------------
Ale nie wnikam z bardzo:)sa gorsze rzeczy niz rozstepy:) Od kulku miesiecy uzywam kremu na rozstepy i sa o wiele bledzsze.Nie przejmuj sie tym wcale..widzialas na plazy tylko idealne modelki??bo ja widuje roznych ludzi i jakos nie zwracaja na siebie uwagi .Bylam we wloszech i tam na plazach nie wazne jak kto wyglada,ludzie nie przejmuja sie tym zupelnie:)

Gość Foooottttooooo
nie stać mnie niestety na laser:(

Gość yyyyyyyyaaaa
No kicha, ale nie ma co sie ukrywać. Są mega tłuste dziewczyny a paraduja w strojach. One prędzej przyciągnał uwage

Gość Foooottttooooo
Moje rozstępy maja juz 2 lat. Żadne kremy nie pomagały. A najgorsze jest to ze sie dalej robia :(

Gość nawet nie klikam na zdjecia
kazdy ma prawo isc na plaze ;)

Gość Foooottttooooo
Jestem kobieta

Gość super figurka
tylko ten buszek, a są naprawde ładne stroje 1-częściowe

Same z siebie Ci się robią? Bierzesz Capivit Hydro Control i używaż balsamów z emolientami?

Lily-----fajny ten stroj naprawde:) Ja rozwazam jeszcze zakup takini:)

nie unikaj plaży, jeśli źle się czujesz to tak jak ktos wczesniej poradził noś cos przewiązane by zakryć rozstępy. W ubiegłym sezonie widziałam dziewczynę, która była cała w rozstepach po ciąży. Piersi, brzuch, uda i nosiła stringi i mini staniczek i do tego była bardzo mocno opalona co jeszcze bardziej przykuwało uwagę. Jej mąż ciągle się do niej tulił a ona chodziła dumna jak paw.

Gość Foooottttooooo
Lily* śliczny :) Tylko gdzie ja taki dostane

Myslę, że w tym stroju w różyczki będziesz przykuwać uwagę ale nie dlatego, że masz rozstepy jest piękny, sexowny i kobiecy

Gość Foooottttooooo
Lily* biore capivit a+e i smaruje sie maścią robioną od dermatolog. Ale nic. Biore kąpiele w mleko i jeszcze zel zywokostowy i nic :(

Gość unregistered
uzupelnij cynk (ale uwazaj zeby nie przesadzic!) masc FISSAN jest dobra, albo, jak masz troszke wiecej kasy, zwykla masc silikonowa na blizny - daje swietne efekty no i regularne peelingi, co by zluścić ten starszy naskorek i pobudzic wzrost nowego

Widocznie taka Twoja uroda. Też mam trochę rozstępów na udach - jak zresztą prawie każda kobieta i noszę pareo. Po co ktos ma oglądać moje niedoskonałości? :P

Gość unregistered
Jessy28 :O:O:O gorsze rzeczy sie dzieją

jessy---ja tez mam rozstepy takie same i maz z checia mnie dotyka:) Wazniejsze,ze dziecko cale i zdrowe sie urodzilo a nie kalekie!!! Boze co z wami ludzie??To tylko rozstepy nic strasznego:)i nie czuje oszpecona ani troszke:)

nogi masz bardzo szczuple:)stroj jednoczesciowy wszysko zalatwi. szczerze mowiac jak przeczytalam temat to spodziewalam sie czegos o wiele gorszego niz zobaczylam. pozdro

Gość a ja mam 24
powinnaszrobic plastyke powlok brzusznych, lepiej pomalu na nia zbierac niz cale zycie miec kompleks, znam kogos kto taka plastyke zrobil i do dzis twierdzi ze bylo to lepsze niz wakacje czy nowy samochod - moja sbyla szefowa, zbierala na operacje 3 lata i zrobila ja 8 lat temu naprawde warto tak niz calwe zycie miec kompleks a brzuch faktychnie nie za ciekawy nie ma co ukrywac, to po 1 dziecku?ile masz lat?

Gość ej przecież to facet

Gość astree
No cóz, ja nie będę ci słodzić jak większośc tutaj, że nie jest źle. Jest bardzo źle. Ja bym ci brzucha nie dotknęła... Wolałabym chleb z masłem jeśc i na laser uzbierać niż takie coś ludziom na plaży pokazać. Nie widzę innej opcji niż kostium jednoczęsciowy A prawo wyjść na plaże zawsze masz, chośby i w bikini - z tym że parę osób będzie miało z ciebie ubaw ;) Podejrzewam że fałdy wzbudziły mniejszą niechęć niż taki brzuch. Samo życie :)

Gość a ja mam 24
jestem kosmetologie z wyksztalcenia i tez spodziewam sie dzieci za 2 tyg i to bliznieta i jestem swiadoma ze bedzie miec tez taki brzuch, stroj faktycznie fajny tylko trzeba sie zastanowic gdzie jest problem? bo jesli ty sie z tym pogodzilas i czujesz sie piekna to kup strpoj 1cz i po problemie gorzej jak problem tkwi w tobie bo jak to zakryjesz to i tak problem zostanie w tobie mimo ze nikt go nie zobaczy

Gość Jessy28
na plażę oczywiscie dziewczyna ma prawo iść, kazdy ma, ale nie oszukujmy sie wygląda obrzydliwie,