Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foooottttooooo

Czy ja mam prawo iść na plaże? foto

Polecane posty

Gość unregistered
jessy, polaz po dworcu centralnym, wejdz do szpitala, tam mozesz zobaczyc obrzydliwe rzeczy

Gość Jessy28
piekna kobieta, swiadoma swego piękna, pefekcyjnej fiury i ładnej skory , jest szczęśliwa, czuje sie atrakcyjna i sexowna i to przekłada sie w dużej mierze na udane życie erotyne i codzienne relacje z ukochanym. A szcześliwi rodzice to szcześliwe dziecko-proste. A ja sie wygląda tak jak ta biedna dziewczyna to sory ale łańcuszek sie sypie, domyślam sie jak wygląda jej pożycie małżeńskie.

Gość Jessy28
dziewczyna nie akceptuje siebie i bez chirurgii nie zaakceptuje.

Gość przepraszam ale..
pierwsze co na 1 zdjęciu myslałam, że to fota faceta. Nie wie w sumie dlaczego.. może te spodenki? Bo, że blada skóra to nie jedyna masz.. figure przecież też masz ładną. Nie wiem dlaczego, ale poprostu tak mi to wygląda. Kup sobie jednoczęściowy strój i bd dobrze

Gość kalarepeka
wlasnie pokazalam Twoje zdjecie mojego facetowi mowiac ze tak moze wygladac brzuc po ciazy. on tylko spojrzal ze zdizwieniem i powiedzial: a co jeste zly? duzo gorsze rzeczy na plazach widzialem:-P. to doslownie jego slowa. jak widzisz nie wszyscy robia z tego problem:-) wiecej wiary w siebie, opinia innych sie nie przejmuj.

każda średnio inteligenta osoba wie, że po ciąży można mieć taki brzuch, inne ciało.... Naprawde nie masz się czego wstydzić...., gdybym mijała cię na plaży nawet bym się na ciebie nie spojrzała , ot zwykły człowiek zmieniający się z wiekiem. I większość osób też tak pomyśli. Gruby, wychudzony, pryszczaty, szpetny z rozstępami i cellulitem każdy ma prawo cieszyć się ładną pogodą na plaży :)

Gość przepraszam ale..
ale figure masz naprawde super. W stroju jednocześciowym to będzie idealnie

Gość a ja mam 24
do ty pusta idjotko myslisz ze jakilołwiek krem tu pomoze, dawac nadzieje mozna ale moze szkoda pieniedzy?wiem co mowie bo jestem kosmetologiem

Gość Jessy28
kolejny pasztecik, witam witam, typowe hasło-jak najeżdzasz na innych to masz problemy-hahaha, psycholożka sie znalazła, kolejna z resztą blondynka głupia. Poza tym idiotko gdzie ja najeżdżam na autorkę? widac czytac nie umiesz, ze zrozumieniem ale zobaczyłaś że jak tylko ktoś nie mowi zbyt pochlebnie o kims twojego bidnego pokroju to trzeba iśc z odsieczą? hahaha puste dziewczątko

Gość a ja mam 24
no chyba ze znasz kremy pozerajace od srodka nadmiar skory, kremy moze stosowac ale cudow nie ma co oczekiwac, nodi za to ma swietne

Gość Jessy28
autorko-idz na plaze miej wszystko gdzieś ,ale nie sluchaj debilek które twierdza ze po kremach skóra sie wciągnie-bez przedady, moze minimalnie masaz poprawi wygląd ale bez przesady. niewie pizdeczka wie o sprawie ale widac mądruje , a hasło że nie ma ludzi bez cellulitu i rozstępów mnie rozpierdolilo.

Gość a ja mam 24
a na plaze ma prawo isc kazdy, nawet kaleka, autorka kaleka nie jest i jesli ma problem tylko w tym jak zareaguje otoczenie to moze smialo isc, jak tobie nie przeszkadza to idz i niczym sie nie przejmuj - jak sie rozejzysz po plazy to sama zobaczysz ze bywaja gorsze okazy, ja tylko radze ze gdyby jednak problem tkwil w tym ze sama psychicznie nie potrafisz sobie z tymn poradzic to stroj nic nie pomoze, potrzebny chirurg

Gość a ja mam 24
do ty pusta idjotko hmm jesli wierzysz w cuda to wierz, ja nie wierze - za dlugo pracuje w zawodzie, cos tam sie poprawi po dobrych zabiegach a raczej po 3 seriach 10-12 zabiegowych,ale na cud nie ma co liczyyc tu jest zaburzona bardzo struktura wlokien elasatycznych

Gość Foooottttooooo
Poszłam sobie bo myślałam ze nikt mi juz nie odpowie, a tu takie zaskoczenie:) Akurat nadmiar skóry to nic bo widzę że z kazdym miesiącem jest lepiej. Ja ważyłam 40,5 kg jak zaszłam w ciąze i była to ciąża bliźniacza;) Do Jessy28 i tu sie mylisz. Akurat mój mąż jest osobą ktorą wogóle nie zwraca na mój brzuch uwagi. Zawsze go całuje i mówi że jest śliczny :)

Gość emeliadaaa
omg.. co za problemy. Która mądrzejsza ta przestanie nawijać w kółko to samo :O

Gość a ja mam 24
tak jestem dyplomowana kosmetyczka i masazystka, skonczylam do tego studia kosmetologiczne, pracuje juz w zawodzie 5lat, nie mowie ze nie powinna nic robic - oczywisice ze powinna tylko nie w cuda nie wierzy bo sie rozczaruje i przy tym portfel zrujnuje

Gość 1122233
dziewczyno ja bym ci zazdrościła takiej figurki po ciąży i jeszcze bliźniaczej, to sie już przekształaca w prowokacje

Gość emeliadaaa
Foooottttooooo 40,5?? To ile ty masz wzrostu? Ja mam 45, a jestem taka 'normalna'.. chociaz gdyby nie wielkie cycki to może bym wazyła jakieś 2 kg mniej :P

Gość a ja mam 24
a aj tez sie spodziewam blizniat - calusy dla twoich, jesli maz nie ma problemu i ty nie masz to o co chodzi?ludzmi sie przejmujesz? daj spokoj, roejzyj sie po plazy a komplesy odejda na zawsze, a nogi mas super

Gość Foooottttooooo
Ja jestem malutka;p Mam 168 cm wzrostu

Gość Foooottttooooo
Tak szczerze to jeszcze nigdy nie byłam na plaży.

Autorko - ale za to jaka jesteś ślicznie szczuplutka!!:) Z tego się powinnaś cieszyć:) Co do plaży - zwariowałaś, takie pytania...OCZYWIŚCIE, że masz prawo, to nie ulega wątpliwości:)

Gość a ja mam 24
ja mam 170 i przted ciaza wazylam 55kg i bylam strasznie chuda wiec to zalezy od budowy ciala, a ile przytylAs w ciazy?

Gość KU_KU_łKA
Kiedy otworzyłam stronke z fotkami myslałam, że to MOCNO owłosiony brzuch jakiegos faceta. Obawiam się, że Jessi 28 ma rację.Albo straaasznie przytyłas podczas ciezy albo nie wiem co...Figura bardzo ładna ale ten brzuch jest OKROPNY.I też bym wolała jeśc sam chleb z masłem ale uzbierac na operację.

Gość emeliadaaa
to ja ci napisze, że (sorki), ale pewnie jesteś wszędzie decha ;) Jak ty masz TYLKO 168 i 40kg, a ja mam TYLKO 163 i 45 :P Ja ci oddam moją wage za twoją, ok? :D

Gość Jessy28
ja przed i po ciąży też ważyłam 40,5 kg pamiątke po ciazy niemiłą też mam- większe cycki, czego nienawidzę:(

Gość Foooottttooooo
przed porodem ważyłam 60 coś. A dziewczynki jak sie urodziły ważyły po 2,5 kg ;)

Gość aaasfasfasfasfasfasf
kurde wy serio tą wagę w kilogramach? to to wszystko jest niedowaga.. ja ważę 53 kg przy wzroście 163, a wszyscy mi gadają że jestem chuda (do tego płaska ale szczegół) a w talii mam 63 cm