Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foooottttooooo

Czy ja mam prawo iść na plaże? foto

Polecane posty

Gość emeliadaaa
😠 ja bym swoje ucieła w połowie 😠 wtedy byloby idealnie 😡

Gość zaciekawiona87
nie przejmuj sie ja tez mam cholerne rozstępy i chodze w dwuczęsciowym kostiumie,kto jest mądry to wie ze to po ciązy:) głowa do góry:)

Gość Jessy28
takze kazdy ma swoje ale i swoje kompleksy, a skoro ty siebie akceptujesz i maz cie akceptuje to co ty wogóle zakladasz tu za topici i po co zamiast juz sie na plazy wygrzewać:)

Gość Foooottttooooo
Teraz już nie waże 40.5 tylko 45 :p I nie jestem decha. Po ciązy mam wielksze cyce i zawsze miałam duży tyłek;p

Gość a ja mam 24
NO 40KG TO BYLAS STRASZNIE SZCZUPLA PEWNIE MIALASA PLASKJI BRZUSZEK BEZ NADMIARU SKORY TO POPEKAL, MOJ MA NADMIAR SKORY PO SCHUDLAM 28KG WCZESNIEJ TYLE ZE STAN BYL SUPER TYLE ZE SKORA W DOTYKU NIE BALA TWARDA TYLKO MIEKKA WIEC NA POCZATKU MOJ POWIEKSZAL SIE NIE PEKAJAC BO MIAŁ W CO ISC A TWOJ MUSIAL SIE ROZCIAGAC

Gość emeliadaaa
Ja mam taką wagę.. ale to oczywiście waga mięśni i kości też.. a nie samego tłuszczu.. Jestem niska, mała i szczupła.. problem:duże cycki. Ale w talii mam 63

Gość aaasfasfasfasfasfasf
w sumie to musi być fake wzrosty 168 i 40,5 kg przy tych wymiarach BMI twoje wynosiło 13,5 a to jest ponizej skrajnego wygłodzenia i to o dużo... a niby wróciłaś do wagi masz takie boczki Poniżej 15 – skrajne wygłodzenie, 15,0 - 17,4 - wychudzenie, 17,5 - 18,4 – niedowaga, 18,5 - 24,9 – prawidłowa waga, 25,0 - 29,9 – nadwaga, 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości, 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości, Powyżej 40,0 – skrajna otyłość.

Gość Foooottttooooo
Ja siebie nie akceptuje :( Ciagłe przez to płacze całymi nocami :( Najgorsze jest jak gdzieś ide, ktoś zobaczy kawałek mojego brzucha i odrazu "o jezu co ci sie stało", a potem "ty juz zawsze taka bedziesz?"

przy wadze 45 kg, też twoje bmi wynosi 15, a więc to dalej jest skrajne wygłodzenie marna prowokacja

Gość emeliadaaa
mi wyszło 16,9. Ale to całe MBI jakieś chore. Wcale nie wyglądam na za chudną. A nawet znam chudsze od siebie (wzrost taki sam) i tez wyglądają dobrze

Gość Jessy28
bmi to bujda oczywiście, nie nalezy sie wazyc tylko mierzyć-kazda średnio iteligentna osoba wie o tym.

Gość KU_KU_łKA
Jeżeli tobie to nie przeszkadza to po co sie pytasz? Ja takiego brzucha nie pokazałabym nikomu ale to już Twoja sprawa.

Gość Foooottttooooo
aaasfasfasfasfasfasf zeby obliczyc BMI trzeba znac tez wiek. i jeszcze potem trzeba wiedziec jaki kto tryb zycia prowadzi zeby sie wogole wypowiadac

Gość Foooottttooooo
z kazdym dniem... Sliczny :)

Gość prowokacjaaaaaa
Nie BMI nie ma nic wspólnego z wiekiem. Przy 168 cm (mój wzrost) normalna waga to 55-68 kg. 45 to skrajna chudość. Nic dziwnego że skóra na brzuchu tak wisi. Poza tym osoba na zdjęciu nie wygląda na 45 kg. Może pomyliłaś wzrost - może 158. Bo 168 to wysoka osoba.

Gość KU_KU_łKA
Foooottttooooo Ja siebie nie akceptuje Ciagłe przez to płacze całymi nocami Najgorsze jest jak gdzieś ide, ktoś zobaczy kawałek mojego brzucha i odrazu "o jezu co ci sie stało", a potem "ty juz zawsze taka bedziesz?" To co mamy zrobić? Dać Ci na operację?Weź kredyt albo pozycz od kogoś. Mamy Cie pocieszć? Nie napisze Ci , ze brzuch wygląda oki bo nie wygląda.A kremy i tak Ci nic nie pomogą na cos takiego. Lepiej postaraj sie o kase i do chirurga.

Gość Foooottttooooo
Jak juz mówiłam mam 168 cm i waze 45 kg.

Gość Foooottttooooo
Wiesz co ku**a nikogo nie prosze o kase na operacje!! Pytałam tylko o wasze zdanie. Bo na ogól to jest tak ze kazdy chce mnie pocieszac, a ja bym chciała wiedzieć czy mam sie czego wstydzic czy nieprzejmowac sie!!!

Gość a ja mam 24
TO ZALEZY OD CIEBIE CZY SIE MASZ CZEGO WSTYXDZIC- JA BYM SIE WSTYDZILA A TY MOZESZ SIE NIE PRZEJMOWAC SAMA MUSISZ WIEDZIEC CZY CI TO PRZESZKADZA CZY NIE

Gość figure masz sliczna
ubierz jednoczesciowy stroj i juz ;) Beda sie za Toba ogladac!! A na zabiegi laserem zbieraj kase.

Gość Foooottttooooo
lekarz powiedział mi ze na laser to szkoda nawet kasy marnowac bo nie pomoze

Gość KU_KU_łKA
otóż to, zaakceptuj i zbieraj kasę...

Gość figure masz sliczna
ale to jest celulit, czy rozstepy?? Bo jam yslalam, ze rozstepy. Na rozstepy to nic nie pomoze, wlasnie ewentualnie lasr, jesli swieze. A jesli to celulit to nie jest zle, cwicz, naprzemienne masaze, cos tam lykaj - ponoc wyszly jakies pastylki na celulit i daja efekty w poczeniu z innymi zabiegami ;) A na plazy w stroju jednoczesciowym bedziesz wygladala jak laska ;) A dawno rodzilas, bo taka super masz figurke !!

Foooottttooooo aaasfasfasfasfasfasf zeby obliczyc BMI trzeba znac tez wiek. i jeszcze potem trzeba wiedziec jaki kto tryb zycia prowadzi zeby sie wogole wypowiadac zacznijmy od wypowiedzi, żeby W OGÓLE się wypowiadać, polecam zajrzeć do słownika i nie pisać "wogole" co do wieku nie do bmi a do średniej wagi, w przypadku tabelek ze wzrostem jak jesteś młodsza (20-30 lat) odejmujesz 3 kg, jak jesteś starsza (np 50-60 lat) dodajesz z 6 kg. bmi to orientacyjna masa ciała, ale jakbyś zobaczyła normy dla normalnej wagi są duże bo przy wzroście 163, można chyba ważyć od 49-65 kg i wszystko jest w prawidłowej wadze. jeśli masz na myśli fakt że inaczej może wyglądać jedna osoba ważąca 55 kg i 165 wzrostu np. od drugiej o idnetycznych wymiarach to chyba jest oczywiste, wszyscy jesteśmy trochę inni, jedym tłuszcz rozkłada się po całym ciele innym w okolicach brzucha, a jeszcze u innych za wagę mogą odpowiadać przerośnięte mięścnie(kulturyści według tabel posiadają skrajną nadwagę) jednak bardziej martwi mnie nie twój ew. brak wiedzy, jeśli chodzi o miarki prawidłowego wzrostu i wagi, ponieważ granice powinny być elastyczne i indywidualne, a twój infantylizm w odpowiedzi, oraz sam fakt założenia takiego Topiku. pozdrawiam

Gość Foooottttooooo
To sa rozstepy 2 letnie. Rodziłam 1,5 roku temu

Gość KU_KU_łKA
Jak kupisz strój jednoczęściowy to przecież nic nie bedzie widać. Więc nie rozumiem.

Gość obrzydliwa jesteś
wstretna figura i obleśny brzuch

Gość Foooottttooooo
Ale ja mam to samo na udach i łydkch. Też na piersiach i posladkach

Gość Jessy28
dziewczyno czego wlasciwie oczekujesz co? falszywego pocieszenia ? bo juz nie rozumiem,