Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

komu sie takchce ruchac jak mi?

Polecane posty

Gość
Żonka bądź w gumowych cienki rękawiczkach pielęgniarkeczki 👄 :P ;) uwielbiam tak :P to jest super odpływam... :D

Gość
Złotus--- a nie w c*pke? to prawie takis dobry jak moj prawie.. mogę walić dłużnej ale wtedy może mi spuchnąć :o :o : :Dnawet jak spuchnie tez tez później mogę :D :D Jak mam robionego loda i bardzo się podniecę to się spuszczę szybciej nie wytrzymam :P :Chyba ze mi uciśniesz mocno penisa przed grzybkiem :D

Gość heh ten zloty
to w braniu do dooopy ma doświadczenie...

Gość
o Złoty chcesz moja raczke w rekawiczce w doope? Kochanie skąd Wiesz? 👄 masaż prostaty jest boski :P ;) 🌻 robienie to w rękawiczkach strasznie mnie podnieca :P ;)

Gość
Żonko TY to jesteś sprytna dziewczynka 🌻 znasz różne fajne sztuczki :P ;) :)

Gość wolałby fjuuuta twego mena
niz wirator ale ujdzie. ja zlotego znam i czesto z ciekawosci na googlach wyszukuje jego post

nie przejmuj się brakiem weny żona moja doopa też jest dopieszczona :) ______________________________ a wypisuje takie sms-y...💤

Gość
Jak ma być już wytrysk to należy ucisnąć mocno przed grzybkiem i wtedy minie :D :D podstawowe informacje :D :D Żoneczko żeby dalej nie szokować to powiem CI żebyś mnie niczym ale to NICZYM zaskoczyła :P ;) :D Podejrzewam, ze ze mnie gorszy zbok jest :o :o :D

Gość
Żonko TY jesteś poetka :D :D Powiem tyle żebyśmy się dobrze się zgrali... :D :D btw. lubię być np. pieskiem Pani :p :D

Gość
Złote członkostwo.... :D :D

Gość raczej brązowe

Gość leon__________
zona ,ile masz lat

Gość co za nperwers
ten otwarcie przyznaje że ma grzyba na fujarze i ucisk w tych okolicach objetych grzybem opóźnia wytrysk(sie nie dziwie pewnie mocno boli) a ta z nim dalej flirtuje:D perwers

ja tam nie mówię do niej suczko choć doopcia jak jabłuszko __________________________ mówię rozchyl suko uda i dawaj motylkowe cuda :p

Gość wybaczcie im
to mitomanerzy i onanisty

Coś dziś jest dzień hormona czy coś... roochać mi się chce wczoraj roochałem w nocy(UUUFFF!!!), a dziś i tak musiałem się pozabawiać w południe, i wciaż mi się chce:( co jest?? Może to jakaś meteopatii i powinni podawać w zapowiedzi pogody "na północy Polski osoby wrażliwe mogą odczuwać obniżenie nastroju, zaś w centralnej i południowej roochać się będzie chciało jak chooj!!";)