Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jędrna na brzuszku

Czy to prawda że po porodzie kobieta wygląda 10 lat starzej?

Polecane posty

Gość jędrna na brzuszku

ma obwisłe piersi, rozwleczony brzuch, cellulitis, itd

Gość queklllakim
tak, to prawda. nawet 20 lat starzej.

Gość -z-oz
e-e ja np. wypiękniałam :P to dla dzidziusia ;]

Gość to stereotyp
wygląda bardzo młodo nawet 10lat młodziej a najgorzej mają te 13toletnie matki nie wiadomo która matka a które dziecko.

heheheh ;)jak o siebie nie dba to i bez ciąży tak będzie wyglądać ;)ja po ciąży byłam szczuplejsza niż przed mimo, że przed nie byłam gruba.. a piersi.. cóż: dobry stanik na prawdę wystarczy :) Nie widzę, by moje ciało ucierpiało poza oponką na brzuchu - do zrzucenia ;)

Gość wezwijcie lekarza
zaraz po porodzie nie wygląda zbyt atrakcyjnie (trudno się temu dziwić)ale z każdym dniem nabiera formy i wraca do "stanu poprzedniego", niejednokrotnie zaś jej wygląd poprawia się jeszcze bardziej niż przed ciążą.

Gość stara panna2344
ja po porodzie wydałam 25 tysięcy na plastykę brzucha oraz implanty w piersiach, które obwisły niemiłosiernie. Na dodatek wypały mi włosy! bardzo dużo mi wypadlo, a mialam takia piekna fryzure. niby sie ciesze z dziecka ale... wyglądam jak straszydlo ;( ;( :(

Gość stara panna2344
" ciało ucierpiało poza oponką na brzuchu - do zrzucenia " bardzo ucierpialo moim zdaniem. skąd ta oponka?

Gość tłusta matka 112
dziwne, po porodzie oponka juz powinna znikąć. przykra sprawa. ja nie mam oponki... cała jestem oblana tłuszczem!

Gość taka sobie 18989
pamietam jak moja mama urodzila w wieku 38 lat mojego brata dzieki temu wymłodniała o 10 lat albo i wiecej!!

:D Bardzo ucierpiało? Bo oponka? nie rozśmieszaj mnie ;) Niejedna bez ciąży wygląda jak w ciąży :)Oponka to tłuszczyk, skoro skra się rozciągnęła to była większa powierzchnia do odkładania tłuszczyku i siłą rzeczy po zejściu się skóry - tłuszczyk znalazł się na mniejszej powierzchni.Wystarczy trochę ćwiczeń.

Gość qasdeaa
to czemu nie ćwiczysz? :/

Bo mi się nie chce, moja oponka, moja sprawa - i nic nikomu do tego ;)

Gość qasdeaa
phi, co za głupoty! kazdy czlowiek ma okresloną liczebe komórek tluszczowych i ona nie nie powiększa. komorki sie mogą jedynie powiekszac a nie ich liczba. widocznie bylas juz otyła przed ciażą. Ale nie ma sie co martwic. dzisiejsza chirurgia potrafi zdzialac cuda.

Gość qasdeaa
ok, nie wtrącam sie do twojej oponki. :) chcialam pomóc...

Gość tłusta matka 112
może mi pomozesz

Gość qasdeaa
już sie nie wtrącam.

qasdeaa tak się składa, że nie byłam otyła ani przed ciążą ani tym bardziej teraz :) mnie ani mojemu M oponka nie przeszkadza, z resztą jest niewiele widoczna, chodzę w obciskających bluzkach i tunikach, czuję się wizualnie lepiej niż przed ciążą ;) oponka mi w tym nie przeszkadza... z resztą nie lubię idealnie płaskich brzuchów ani u kobiet ani u mężczyzn... Byle ze smakiem miłe Panie, byle ze smakiem. Tu nie ma rozgraniczenia na super szczupłe i wieloryby, można być szczupłym i mieć to tu, to tam ;) Serio ;)

Ta.... 60latka, jak 40to latka... no sorry, nie pleć bzdur. Co do tematu... kobieta wygląda kilka lat młodziej z reguły. Zastrzyk hormonów i energii robi swoje.

Gość azaharka mara
pigulki to tez zastrzyk hormonów. moze jak bede je brac to bede wyglądac mlodziej

Wietnamki tak mają np. Mając lat 50 mogą wyglądać na niecałe 30. Taki typ.

Nie przekonasz mnie, kobieta 60cio letnia, nawet zadbana, będzie wyglądała młodziej, ale nigdy tak, jak 40tka.

Gość straszne prawda
zgadzam sie z Musztarda zawsze smieszy mnie to wasze pisanie np ze macie 25lat a wygladacie na 15 i nie chca wam sprzedac alkoholu.sorry ale nigdy 25latka nie bedzie wygladala tak jak 15.

Musztarda - wszystko zależy od tego do JAKIEJ czterdziestolatki przyrównasz :D

Gość a ja mam 24
ja sie zaniedba to tak, nie potrzeba ciazy zeby wydladac z dnia na dzien 20 lat starzej