Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hklsfDFFG

Czy to nie za mało?

Polecane posty

Gość hklsfDFFG

Dwulatek je rano kaszkę ( 210 ) i po południu jogurt (150). Czy nie za mało jak na dwulatka? Jak myślicie?

Gość oszalalas
chyba jako dodatek a nie postawe zywienia to traktujesz

Gość ojejejeje
Kobieto! Chodzi mi o nabiał a dokładnie o wapń. W gazetach piszą ze dziecko powinno dostawac mleko 4 razy dziennie.

Gość no to zadawaj konkretne
pytanie dziewucho a nie tu pozniej na ludzi krzyczysz. jak nie potrafisz zadac poprawnie pytania to sie nie dziw ze ludzie Ci nie odpowiadaja....co za pustaki tu siedza

Gość jsjdsdjasj
a skad ktos ma wiedziec o co ci chodzi, wyrazaj sie jasniej, a takie pytanie lepiej skieruj do pediatry, mysle ze nie wazne ile razy ale jaka ilosc wapnia jest mu potrzebna i ile tego zapotrzebowania spelnia ta kaszka i jogurt. dzieci ktore maja skaze bialkowa w ogole tego nie jedza i jakos daja rade

Gość saleminka8
Dwulatek je rano kaszkę ( 210 ) i po południu jogurt (150). Czy nie za mało jak na dwulatka? Jak myślicie? wygląda serio jakbyś pisała,że rano je tylko kaszke a popołudniu jogurt i nic. Z tym wapniem może przesadzają hmm Moja siostrzenica jak miała jakoś 2 latka to jadła normalnie nie "wpychano" w nią mleka itp.,ale codziennie jogurt jadła-oczywiście jej ulubiony,raz dostawała więcej produktów bogatych w wapno raz mniej,a i tak poziom się wyrówna :) więc sądzę,że jest ok :)

Gość ojejejeje

Gość ojejejeje
Dzięki salemninka. Chyba za dużo czytam i potem za bardzo analizuję. Rzeczywiście zapomniałam wspomniec że chodzi mi o nabiał. Ale chyba nie ma takiego dziecka które jadłoby tak mało. Myslalam ze wiadomo o co mi chodzi.

Gość jasne że wiadomo
skoczyć z ryjem, to było komu, ale przeprosić PORZĄDNIE to już nie ...