Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążowe pytanko

okres w ciąży??? czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ciążowe pytanko

Hej Mam takie pytanie, może ktos sie orientuje - czy można mieć okres w ciąży? Koleżanka mi opowiadała że jej siostra miała normalny okres, następnego już nie miała i okazało się że jest w 2 m-cu ciąży. No i teraz taka mała paranoja - bo niby miałam okres, ale o tydzień za wcześnie i był on jakiś dziwny. Do tej pory miałam równiutko co 28 dni okres, 1-2 dni max przesunięcie, teraz o tydzień za wcześnie i trwał też dłużej niż normalnie. Czy to ciąża?

Gość 1003
moja szwagierka była 3 miesiace w ciazy i nawet nie wiedziała bo miała normalny okres...

Gość nieeee
nie ma okresu w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale moze byc plamienie/krwawienie nieslusznie mylone z okresem

Gość 1003
a własnie ze moze byc okres....zadko sie zdarza ale sie zdarza....moja szwagierka miała normalny okres i trwał tez tyle co normalny.....

Gość point
moja mama też przez pierwsze 3 miesiące ciąży miała okres. Oczywiście nie podejrzewała ciąży. To była jej trzecia. Zrób test i po problemie.

Gość point
To był normalny okres, nie plamienie.

Gość nieeee
zaloze sie ze ginekolog jej nie powiedzial ze to okres tylko sama sobie to dopowiedziala. pogadajcie lepiej z lekarzem a nie wymyslajcie ze okres w ciazy moze byc!!!!!!

Gość ciążowe pytanko
dlatego pytam kochane, bo pomimo że jakąś wiedzę tam mam i latka swoje, totalnym zaskoczeniem był dla mnie ten przykład siostry koleżanki. Ale przecież testy ciążowe się robi w dniu/po dniu spodziewanej miesiączki więc zakłada sie brak okresu. Jak to jest z tym okresem w ciąży? wygląda jak normalny? jest mniej / więcej krwii? jest wcześniej/ później czy w terminie?

Gość ciążowe pytanko
Biały Oleander - fajny nick:) Film jest super:D

dzięki ;) też uważam, że film świetny :P a żeby było na temat, to z tym krwawieniem w ciąży tak różnie bywa, że w zasadzie nie da się powiedzieć które oznacza ciążę... chociaż ktoś kiedyś napisał, że jeśli jest złuszczająca się błona podczas krwawienia to szans na ciążę nie ma... :)

Gość jmhnfgfdsx
[zgłoś do usunięcia] bialy oleander poczytajcie sobie to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3027942 dużo na temat.. i też przyłączę się do poprawiania, to NIE JEST okres, to jest tylko krwawienie które może być tak samo intensywne jak normalny okres. ALE JAK NIE WIESZ, ŻE JESTEŚ W CIĄŻY, TO TO KRWAWIENIE NAZYWASZ OKRESEM :D NIE WARTO O TO SFORMUŁOWANIE KOPII KRUSZYĆ :)

dziecko drogie, widzę, że nie rozumiesz iż próbuję wytłumaczyć jedynie, że jeśli w ciąży jakaś krew występuje to nie jest ona okresem, czyli odpowiadam na pytanie z tematu forum ;) więc o co Ci w ogóle chodzi :D

Gość jmhnfgfdsx
rozumiem to dobrze proszę Pani :) chciałam tylko powiedzieć, że to nieustanne poprawianie robi się żałosne nie wiedząc że jesteś w ciąży mówisz potocznie, że miałaś okres, a nie krwawienie :)

pytanie było czy można mieć okres w ciąży, więc odpowiedziałam, że nie można :classic_cool: przy okazji jestem z tych, którzy nie koniecznie chcą pozostawiać innych w niewiedzy, więc jeśli mam okazję to chętnie komuś coś tłumaczę.. dla mnie to żaden wysiłek, a może kiedyś ludzie się tego nauczą :) i skończy się powtarzanie...

aha, a przytaczane tu przykłady dotyczyły kobiet które w ciąży byly kiedyś z czego mogę wnioskować, że dzidziuś już jest, była to ciąża na 100%, więc to potoczone określenie jest jak najbardziej nie na miejscu, a twoje wytlumaczenie przy okazji

Gość jmhnfgfdsx
20:24 ciążowe pytanko Hej Mam takie pytanie, może ktos sie orientuje - czy można mieć okres w ciąży? Koleżanka mi opowiadała że jej siostra miała normalny okres, następnego już nie miała i okazało się że jest w 2 m-cu ciąży. No i teraz taka mała paranoja - bo niby miałam okres, ale o tydzień za wcześnie i był on jakiś dziwny. Do tej pory miałam równiutko co 28 dni okres, 1-2 dni max przesunięcie, teraz o tydzień za wcześnie i trwał też dłużej niż normalnie. Czy to ciąża? 20:26 [zgłoś do usunięcia] 1003 moja szwagierka była 3 miesiace w ciazy i nawet nie wiedziała bo miała normalny okres