Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maritzakk

W ogóle nie trzyma za rękę

Polecane posty

Gość Maritzakk

Czy to normalne zachowanie, że ze swoim chłopakiem w ogóle nie trzymacie się za rękę, czasem w ogóle nie zauważacie siebie i nie witacie się, gdy stoicie w kilkunastoosobowej grupie? Czy to normalne, że wśród znajomych praktycznie nie okazuje czułości, nie przytuli, nie pocałuje? Jak byście oceniły takiego faceta? Czy jemu w ogóle zależy? A może wstydzi się swej partnerki?

Gość ciekawski12
masz 15 lat?

Gość lalineczka
mam to samo, nawet dziś pisałam o tym ale kazali mi samej chwycić go za rękę...a ja nie potrafię tak pierwsza:(

Gość bleble 111
tak go mama wychowała,do niej lec na skarge

Gość Welka
jednym slowem dziwne albo chlopak ma taki charakter;/...mne tez by to badrowalo ...ja mam chlopaka lecz sama nie wiem co to za zwazek (ost na 3miesiace spowodu mojego wyjazdu z Polski jestem w zawieszeniu) ...moj chlopak tez idac ze mna nie trzyma mnie za reke i praktycznie stale mnie czyms wnerwial;/

Gość Maritzakk
Ja próbuję, ale w ogole reaguje dziwnie. Od razu wypuszcza, po paru metrach. Nie wiem, czy to jakaś tendencja do nieokazywania uczuć, może niektórzy są po prostu tacy mało uczuciowi i wylewni, czy wstyd, a może tak naprawdę niezbyt dobrze czuje się w związku?

Gość lalineczka
on tylko w domu się przytula, całuje i okazuje uczucia. Wczoraj wyszliśmy z kina i nawet na chwycił mnie za rekę. Idziemy obok siebie jak kumple a jesteśmy ze soba prawie rok.

Gość lalineczka
nie wiem czy mam znim o tym porozmawiac czy sama się publicznie do niego kleić skoro chcę?

Gość lalineczka
strasznie mnmie to wkurza i cos z tym musze zrobić....zgoda, wiem że nie jest romantyczny i wylewny ale tego nie odpuszczę...

Gość lalineczka
macie jakieś pomysły albo byłyście w podobnej sytuacji?

Gość Welka
lalineczka spytaj Go po prostu....sadze ze to najlepsza rada moze taki jest mnie tez by takie cos wkurzalo:////...wkoncu z kumplami to mozna sobie tak pochodzic ale nie z wlasnym chlopakiem

Gość lalineczka
Welka, ok, postaram się jakos z nim pogadać, ale boje się że powie, że on tak nie lubi okazywac uczuć w mijscach publicznych i co takiemu zrobisz?:(

Gość Maritzakk
W ogóle dziwna sytuacja. Przyjaciółka się mnie dzisiaj wprost zapytała, czy nam się nie układa, bo tak jakoś mało przypominamy parę. Mi brakuje czułości i nie wiem właściwie co z tym fantem zrobić.

Gość Welka
No wlasnie lalineczka jest typ facetow ale i kobiet tez ktorzy nie chca okazywac uczuc publicznie ja ne czy mi by taki zwiazek do konca pasowal chyba ne ale wiesz z powodu "glupst" tez nie mozna rujnowac zwazku....moze tez byc gorsza strona moze jesli bedzie okazywal uczucia publicznie pomysla jego znajomi czy obcy ludzie iz jest pantoflarzem??...a tak prywatnie to mowi Ci ze Cie kocha i czy okazuje uczucia sam na sam??

Gość lalineczka
Maritzakk, a jaki macie staż? Mój jest kochany, uczynny, troskliwy, ma wspaniały charakter, jest przystojny, wierny, wyrozumiały, pomocny...ale mało wylewny czt romantyczny.

Gość Welka
Maritzakk- no wlasnie taka sytaucja sprawia iz dziewczyna znajduje sie w glupiej sytuacji;./....podczaas gdy nne pary chodza przytulone za rece nie mowie 24 na dobe ale takie zachowanie jest MILE po prostu....kazda dziewczyna tego pragnie

Gość lalineczka
ale i dla faceta powinno to być przyjemne-nigdy nie maiła w innych związkach z tym kłopoyu. Ja tego potrzebuje! Tego cholernrgo trzymania za rączkę!

Gość to nie jest normalne
zapewniam. Co wyuczony to wyuczony ale każdy człowiek ma potrzebę bliskości. Jeśli jej nie ma to nie jest normalny. No chyba, że wstydzi się związku lub wcale nie czuje do partnera czegoś więcej. W normalnej sytuacji ludzie chcą być blisko siebie, obejmować się i takie tam ble ble. Tak nas skonstruowała natura. Mimo, że sama zbyt wylewna nie jestem to jednak tego potrzebuję. I te go trzymania za rękę i obejmowania lub nawet zwykłego cmoknięcia w policzek, rękę cokolwiek. Porozmawiaj z facetem i dowiedz się jaka jest prawda

Gość Maritzakk
W ogóle on rzadko mówi, że mu zależy, rzadko to okazuje w jakikolwiek sposób. Czuję się dziwnie. Brakuje mi takich deklaracji, czułości, ja się czuję po prostu jego kumpelą.

Gość lalineczka
Maritzakk, jak długo jestescie razem , jki to znak zodiaku? Mój to Wodnik, choc nie wierze aby to miało jakikolwei zwiazek:(

Gość to nie jest normalne
Prawda jest taka, że facet zrobi niemal wszystko dla kobiety z którą chce być. Działa jak kobieta - po prostu potrzebuje drugiej osoby. Może w waszym związku to jemu własnie brakuje zaangażowania. Wiem, że to co piszę może Ciebie ranić. Osobiście byłam w kilku w związkach oraz jednym małżeństwie i wiem, że facetów stać na okazywanie czułości. Widać kiedy im zależy. Osobiście nie stanął na mojej drodze typ o którym Ty piszesz. Uwierz mi że to chyba nie ten odpowiedni

Gość Welka
jesli chlopak nie okazuje uczuc to moze oznaczac z mu nie zalezy ne chce by poznej mu powiedziano ze byl neszczery powie na pewno "no przeciez ne okazywalem ani nic ci nie obiecywalem" ehhhhhh

Gość Maritzakk
W ogóle nasz staż to pół roku. On jest Rybką a ja panią Baran.

Gość lalineczka
hmm...czasem ci co przytulaja i okazują czułośc, okazują sie własnie draniami...nic na siłę. Jeżeli chodzi, czy mu zalezy-tak, chyba bardziej niż mnie:P. Pogadam z nim...albo sama złapie go za ręke, ktos musi zacząć;)

Gość Maritzakk
Ja w ogóle próbowałam z nim rozmawiać, ale wtedy się uśmiechnął i powiedział, żebym przestała się denerwować. Ale mi jest coraz bardziej przykro...

Gość lalineczka
on publicznie jest wylewny ale tylko po pijaku:P

Gość Maritzakk
A mojemu w ogóle wódka nie pomaga. To chyba nie jest zbyt optymistyczna wersja...

Gość anonomowa
mój robi tak samo, ale boję mu się o to zapytać dlaczego tak robi czy coś w w tym stylu ... bo czasami może mnie wyśmiać,

Mój facet nie okazuje czułości i uczuc przy osobach 3-cich.. troche to dla mnie średnio miłe ale wiedziałam od poczatku że taki jest więc sie z tym pogodziłam i zaakceptowałam to :) A co do młodzieży - kiedyś mi kolega powiedział że jak chłopak nie chce publicznie iść z Tobą za rękę to znaczy że się Ciebie wstydzi i nie ma co do Ciebie "powaznych" planów :) ale nie wiem czy to prawda ;)

Gość rękojarski_onan
ja jak będę miał kobietę to będę z nią na rączkę chodził!