Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzić proszę

gdzie można jechać na wakacje...........

Polecane posty

Gość poradzić proszę

żeby była woda do kąpieli,ale nie nad morze.Jakieś fajne domki z placem zabaw dla dzieci.Szukam nad morzem i szlag mnie trafia,bo albo nory albo ceny jak we francji:o chyba już trochę przesadzają nad polskim morzem. gdzie wy jeździcie na wakacje?

Gość Marta1979....
Moze mazury ? bylam w zeszlym roku i jestem bardzo zadowolona.

Gość poradzić proszę
ale gdzie na mazury? a gdzieś na południu?

tylko Chorwacja ;) ceny jak w Polsce lub taniej, pogoda pewna, piekne widoki, cieple moze, cudownie

Gość też polecam chorwację
z dziećmi suuper - woda ciepła, pogoda fajna, polecam:)

Gość Marta1979....
Mnie podroz przeraza ,moj syn wytrzymyje max 3 godz w samochodzie.

to jechac w nocy jak spi, za granica Polski to juz praktycznie same autostrady, wiec trasa jest dobra.

Gość też polecam chorwację
zależy oczywiście od dziecka - my bylismy, gdy synek mial 1,5 roku - od zawsze lubił jeździć samochodem, aha i my zrobilismy sobie nocleg w Czechach, więc podróż była rozłożona na 2 dni

a gdzie pojechaliscie? ja to Chorwacji nie wyobrazam sobie bez namiotu wiec wezmiemy (mam nadzieje bo na razie jestem dopiero w ciazy) roczne dziecko na campingi, plan jest taki ze najpierw tydzien istria a pozniej zatrzymamy sie kolo szybenika na 7-10 dni :)

Gość poradzić proszę
my możemy jechać max na tydzień dlatego tylko Polska.Nie będę ciągneła dziecka na parę dni. szukam czegoś i nic mi do głowy nie przychodzi.Mazur nie znam wiec nawet nie wiem gdzie szukac,a na południu polski nie byłam praktycznie nigdzie:o

Gość sebek z miechowa
Albo tu: www.domkinadjeziorem.pl

Gość ale o kogo chodzi
a te bory to da się tam pływać? Mazury też byłam nad kilkoma jeziorami i same takie do pływania..ale łódkami więc nie wiem też gdzie jechać a szukam czegoś gdzie można się popluskać

Gość poradzić proszę
ja mieszkam coś ala bory tucholskie;) cisza ,zieleń spokój itp.Jedyne czego u nas brak to wody do kąpieli dla dzieciaków,dltaego koniecznie musi być jakiś zbiornik wodny:)Nie pojadę na wakacje w miejsce podobne do tego gdzie mieszkam.

Gość sebek z miechowa
Sporo fajnych miejsc mozna znaleźć; dalej: www.ostoja.goscinnawies.pl Agroturystykaw, pobliżu maja jezioro (Pojezierze Drawskie) A na południe polecam: Krościenko, Niedzicę.

Gość sebek z miechowa
Pewnie, że da się pływać. Sąsiad tam z dzieciakami przez 4 lata jeździł, a sam potem z żoną we wrześniu za granica sie urlopował. Tez nie chciał ciągać małych kilkuletnich łobuziaków na szalone eskapady. Nie wiem dokładnie w jakich domkach mieszkali, ale w zawsze możesz zadzwonić i podpytać właścicieli domków, jaka to okolica, jeśli mi nie wierzysz.

Gość a był ktoś może
w Rzymie lub w Madrycie z dzieciaczkami? Podobało Wam się?

Gość sebek z miechowa
www.noclegi-niedzica.pl Wejdź w zakładkę okolice. W Niedzicy sam nigdy nie pływałem, wybieram się tam głównie na rower. Okolice sa piękne i maja wiele ośrodków wypoczynkowych.

Gość sebek z miechowa
Rzym jest drogim miastem; generalnie w e Włoszech w większych miastach baza hoteli/ hosteli na średnia kieszeń jest uboga. Ostatni raz w Rzymie byłem 2 lata temu. Przy obecny kursie € cięzko Ci będzie tanio się urlopować. Dlatego obecnie, gdy € jest drogie, polecana jest Tunezja i Turcja.

polecane sa kraje gdzie nie placi sie w euro, wlasnie tak samo jest w chorwacji bo zlotowka slaba ale kuna chorwacka tez wiec wychodzi na to samo

A ja polecam Bieszczady. Niekoniecznie Solina, a np Polańczyk, rzut beretem. Sprawdź w necie, naprawdę polecam, wrażenia niezapomniane!!!

Gość a był ktoś może
a może ktoś się wypowie o Tunezji lub Turcji. Bardziej interesuje mnie Tunezja bo o Turcji już trochę wiem :)

Tunezja fajna na tydzien z hotelem all inclusive, ale hotel powyzej 3 gwiazdek bo te 3 gwiazdkowe sa slabe. Mozna sie wybyczyc przez tydzien ale ogolnie wole zupelnie inne wyjazdy. Raz w zyciu mozna pojechac i polezec ;)

Gość sebek z miechowa
Tunezja - zgadzam się, byczenie w hotelu all inclusive, z dziećmi to dobry pomysł, zwłaszcza, że można dokupić różne wycieczki fakultatywne typu rejs statkiem piratów, wycieczka na pustynie, do zoo. No i przelot samolotem nie trwa specjalnie długo, więc zmęczonym się z wycieczki nie wróci.

Gość tomekss
Najlepiej Włochy, Adriatyk

Gość tak mi sie wydaje
teraz nie oplaca sie jezdzic do polski na wakacje bo czasem zagranica jest taniej i przynajmniej pogoda jest pewna. ja juz dawno nie bylam na wakacjach w polsce....wole jakies wyspy :)

Gość no nie wiem czy
w Polsce jest drozej.... My w maju bylismy 11 dni na Mazurach, kosztowalo nas to 1800 zlotych, nigdzie za granica tak tanio bysmy nie powakacjowali... Ale Mazur nie polecam na wakacje z dzieckiem... woda jest, ale o piaszczyste plaze raczej ciezko.....