Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wezyr

Lubię kobiety małe wzrostem, ale piersiami duże

Polecane posty

Gość Dżarek już masz wolne
za mało pracy dziś miałeś:O głupoty ci w głowie:O

Gość hgmrkyoiuwdtfyu
o fajnie,ja taka jestem

te verde, ponoć z Ciebie piękna dziewczyna gdzie tu można zobaczyć Twoją fotkę? :P Co do pytania: jesteś mniej w moim typie :P

Akceptuje. Co do tego, ze piekna, moja fotke pewnie mozna by odkupic od Mawronki, ale ostrzegam - wcale nie jestem piekna, jej sie tak jakos ubzduralo. [mam nadzieje, ze nikt wiecej tak tu o mnie nie mowi, to by byla przesada.. :o]

Gość Dżarek już masz wolne
te verde no ciesz się, że ktoś tak o tobie mówi, mnie by to schlebiało:(

Mawronka prowadzi czarnorynkowy handel fotkami? Skoro tak mówi to coś w tym musi być.

Ja sie ciesze, ale wiesz, bywa roznie, lepiej dementowac plotki, ktore marne maja potwierdzenie w rzeczywistosci :) [Hehe, powinnam teraz na pomaranczowo dac moja fote jako 'ocencie te dziewczyne', i potem Wam pokazac rezultat, byscie zobaczyli. Ale sie nie odwaze.] No, dosc juz o mnie, jako wysoki plaski kaszalot jestem szczegolnie nie w temacie :)

Mawronka pewnie nie wie, ze prowadzi, ale jakby jej zaproponowac odpowiednia sume, pewnie by sprzedala - ja tam bym sie nie dziwila.

Jak dotąd byłem związany tylko z "wysokimi płaskimi kaszalotami", a kobieta w "moim typie" pozostawała jedynie w sferze wyobraźni :P Więc poniekąd jesteś związana z tematem. "Oceńcie tę dziewczynę" to raz. Po chwili powinnaś sobie odpisać z innego pomarańczowego pisząc "przecież to te verde" :P A skąd ona ma to zdjęcie?

Ona ma ode mnie, osobiscie jej wslalam, z mojego ulubionego maila nawet. Ale potem doszlam do wniosku, ze szastam, i ze na moj wizerunek trzeba zasluzyc. jak zasluzysz, to sie zastanowie :P

Wpiszę to na na szczyt listy celów, które chciałbym osiągnąć :P

Gość no to ...
a to sie zaliczam 152 cm rozmiar C potwierdzam :-D

no ale co o rozmiary, mam C wiec ....? interesuje mnie, interesuje,pisz o co chodzi bo nie rozumiem:O

Gość ja się nie dziwię ...
Kaczory sie lapia...

Gość no to ...
ale jak potwierdzas jakzes mnie nie widzial? widziałem na zdjeciach :-P

No pisalam Ci juz, pamietam, a skoro to zlalas, to teraz tez zlejesz. Probuje tu propagowac prawidlowe dobieranie rozmiarow, i nawet juz ustalilysmy, o ile dobrze pamietam, ze najprawdopodobniej masz za duzy obwod, i za mala miseczke [rozmiar C mozna nazwac duzym od minimum 80 cm pod biustem [rozmiar 75], a tylu, podejrzewam, nie masz?

dziekuje no to...🌼 , ale nie mokrego dyngusa:P:P tez wesolych te verde pamietam t rozmowe, ja mam jakos 72,73 po biustem, ale miseczke idealne C, to moze byc mozliwe:P:P

Kotek, moze byc, 71 pod biustem to sie nawet na 70 nie kwalifikuje, pechowo powinnas miec 65, i odpowiednio wieksza miseczke. Bo chyba wiesz, ze 70C a 95C to ogromna roznica. Ja mam 70E a jestem plaska jak... :o Jak bedziesz miala grosz jakis na zbyciu, zainwestuj, warto, choc bedziesz musiala stanik w necie kupic, przy tak malym obwodzie.

a jakis link masz moze? powaznie Ci owie, ze cyc mam bardzo duzy, typowe C, a obwod mam maly, jakies 73

Zamiast dyskutować o niskich kobietkach zrobiłyście tu temat o dobieraniu odpowiedniego stanika :P

Gość inietka ---
Kaczory idealnie pasuja ...