Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wezyr

Lubię kobiety małe wzrostem, ale piersiami duże

Polecane posty

Gość nietakastara
dolly parton by sie nadawala:)

nieee, tylko tam z boczku sobie gadamy, ale wezyr co jak co biust mam i wzrostem nie grzesze:P

dzieki:) wezyr cos malo tych malych z duzym:) jestem tu chyba naj, bo z czarnego, do tego super maluska z super biustem

Zdecydowanie za mało :-) Ale jak wiadomo - nie ilość, tylko jakość :D

Gość a Salma Hayek
wzrost : 157 cm biust: 90 C i co wy na to?

PZW, wysle, jak Ty wyslesz swoja najpierw [to Ty jestes ten ladny?] i zaakceptujesz fakt, ze to nieprawda, ze jestem ladna.

Gość Anicka.
Ja mam 163 cm i 75 D :D

Wreszcie jakaś kobieta związana z tematem! Witam na pokładzie! :-)

te verde, zostało już zdecydowane za Ciebie że jesteś ładna i przyjmij to do wiadomości :P

A czy to nie wyglada jakos tak nieforemnie, drobna sylwetka i spore piersi? Moze moj gust jest wypaczony przez 'jak sie nie ma co sie lubi', ale ja bym chyba nie chciala tak wygladac..

Proporcje są naturalnie ważne. Jak u każdego człowieka.

Gość davetch
Małe to mogą być pieski kotki a nie ludzie bardziej pasuje z niskim wzrostem

"PZW, wysle, jak Ty wyslesz swoja najpierw [to Ty jestes ten ladny?] i zaakceptujesz fakt, ze to nieprawda, ze jestem ladna." 💤 Nikt nigdy nie moze dać nic za darmo. 🖐️ Dobra akceptuję fakt, podaj maila. Nie musze chyba pisać o nie wstawianiu na kafe, prawda? :)🖐️

No wlasnie, i jak sobie mysle o takim 75C, o ktorym ja sobie moge pomarzyc co najwyzej, to to by pasowalo do mojej sylwetki raczej, niz do dziewuchy sporo nizszej i, przypuszczalnie, szczuplejszej. No ale, teoretyzuje tylko. Mnie sie i tak wyzsze kobiety wydaja atrakcyjniejsze - niejako nie mam wyboru :)

"A czy to nie wyglada jakos tak nieforemnie, drobna sylwetka i spore piersi? Moze moj gust jest wypaczony przez 'jak sie nie ma co sie lubi', ale ja bym chyba nie chciala tak wygladac.." Nie. Moim zdaniem wygląda to pięknie. :P🖐️

PZW, Kropowej foty nie wstawilam, Twojej tez nie. Napisze Ci maila na ten adres, co masz przy nicku, i nan przyslij, ok?

Prawiczki, chcecie sobie prawiczkować to róbcie to, ale na innym temacie.

t v - gust każdy ma swój, ale sama musisz z kolei przyznać że niska kobieta jest w łóżku dużo "zwrotniejsza" :D :-)

Autor, Ty sie nie denerwuj na nas [hymm, zaliczylam sie wlasnie do grona prawiczkow], topik Ci podnosimy, i moze sie znajdzie dzieki nam wiecej biusciastych pieknosci ;)

Wezyr, nie wiem, jakie sa niskie kobiety w lozku, z zadna nie mialam przyjemnosci ;) A ja osobiscie na zwrotnosc nie narzekam. PZW, czekam na maila, dla Ciebie juz przygotowany :P

Ja się nie denerwuję :-) Nie podoba mi się tylko cała ta rzesza mająca słowo "prawiczek" w nicku, która wszędzie wypowiada się z pozycji eksperta lub przeciwnie, całkowicie nie na temat, w każdym razie zawsze jako nieproszeni.