Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jezdem z miasta

wiem ze ciezko jest przeżyc za 10 tysiecy złotych miesięcznie!!!

Polecane posty

Gość nie no tragedia
autorko chyba powinnaś skoczyć :D

Gość prowokacje powinny być
dobra jestem sflustrowany twoim bogactwem i dlatego tak dołuje ten topik:(

Gość gzyms
jezdem, zapomniałeś o fryzjerze, ci to dopiero podwindowali ceny!! Gdyby nie stawki u fryzjerów, nasza sytuacja zupełnie inaczej by wyglądała.

a tak w ogóle to akurat waliłem sobie konia, ale jak zobaczyłem ten topik to od razu mi opadł:( Przez was!!!!!

fryzje ...hm do laurenta chodze tylko dwa razy w miesiacu wiec koszt nie jest wysoki,musze jakos wyglądac w pracy,mam do czynienie na codzien z ludzmi na poziomie,pracuje w urzędzie miejskim

te same kryteria dotyczą podszywów

Gość ja .
hahahaahahahhaahhahaahhahahahahahahhahahahah w urzedzie powiadasz

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LEKI KURWO PIERDOLONA WZIELAS?CHYBA CI ZDROWO SZMATO JEBANA PIERDOLNELO NA MOZG! jezdem z miasta mieszkam razem z mężem w skromnym trzypokojowym mieszkaniu,nie mamy dzieci,jak wiekszosc polaków zarabiamy po 5 tysiecy złotych miesięcznie,wiem że to niewiele,drapiemy sie z kazdym groszem kazdego miesiaca,żyjemy skromnie,ale cóż kryzys nie dotknął wyłącznie nas...jezdzimy na wakacje tylko raz!!! w roku i to tylko nad nasze polskie morze... wiem ze to niewiele ,jezdzimy wspólnym autem,koszty utrzymania mieszkania to ok 2 tys miesiecznie,zostaje tylko 7-8 tys,na życie,wiem ze to nie wiele ale staramy sie jakos związac koniec z końcem,człowiek wkońcu musi cos zjesc i w cokolwiek sie odziac ,mamy tez psa koszt utrzymania miesiecznie to zaledwie 600zł wiec mozemy pozwolic sobie na pupilka,czasem z naszej skromnej krwawicy pomagamy rodzicom dając im 200 złotych na bierzące potrzeby,jest ciężko ...boje sie co będzie jutro BIEDACZKA!DAJ MNIE SUKO PIERDOLONA!JA BEDE WIEDZIALA JAK I NA CO WYDAC TE KASE!KURWA !

Gość do aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie unos sie tak to tylko prowokacja

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a gdzie kurwo pracujesz?sadzac z tych zarobkow to pewnie w burdelu co?!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czemu sie tak denerwujesz ,to ze zarabiasz wiecej ode mnie to jeszcze nie powód aby mnie obrazac..wypraszam sobie!!!

Gość gzyms
a ja pracuję w mięsnym, praca z ludźmi, wymagająca porządnego wizerunku, także sami widzicie, też muszę ładnie wyglądać. Też pracowałam w Urzędzie Miejskim, ale stwierdziłam, że to praca bez perspektyw. A teraz przynajmniej nabyłam wielu nowych umiejętności, np wiem, jak kota oprawić.

Gość gzyms
aaaaaaaaaaaa paniusia się znalazła

Gość kflkhkjk
nie no masakra!!!! jak można życ na tak niskim poziomie finansowym? mnie głupio byłoby pisac o tym, czym tu się obnosic? biedą?

Gość ja się nie dziwię ...
Mam 100 tys. tygodniowo ... i też nie wiem na co przeznaczyć te grosze ... :( Może na chusteczki? nie będę wiecznie w rękaw płakać ... Dior się ceni ...

Gość lalaallalalalaallalalalalalala
dla mnie ta prowo jest niesmaczna...juz sobie nie macie z czego zartowac...az przykro czytac idiotow zegnam pierdolniete towarzystwo

Gość gzyms
lalalalallalallala och nie nie rób nam tego, nie przeżyjemy twego odejścia! A na pewno nie na trzeźwo.

Gość ja was rozumiem
mam 500 tys na tydzień, w porfelu pustki a wypłata dopiero po świętach.......

Gość gzyms
i jeszcze ta podwyżka za wywóz śmieci!!! Teraz to ja będę podpaski tylko do kibla wywalać, hydraulik taniej wychodzi.

Gość loolitka pepitka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest zajebista bo to samo chcialam napsia:P :D ;)

Gość wichłacz
forsą srasz ale gówno dasz

Gość zuziulka12
Hej dziewczyny, poklikajcie mi na ten link, może coś wygram dzięki Wam, a i wy też możecie się zarejestrować. W najgorszym razie dostaniecie pastę do zębów. http://www.3dwhite.pl/?click=10fd18ebecc0371 4902699b352038626