Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jezdem z miasta

wiem ze ciezko jest przeżyc za 10 tysiecy złotych miesięcznie!!!

Polecane posty

mieszkam razem z mężem w skromnym trzypokojowym mieszkaniu,nie mamy dzieci,jak wiekszosc polaków zarabiamy po 5 tysiecy złotych miesięcznie,wiem że to niewiele,drapiemy sie z kazdym groszem kazdego miesiaca,żyjemy skromnie,ale cóż kryzys nie dotknął wyłącznie nas...jezdzimy na wakacje tylko raz!!! w roku i to tylko nad nasze polskie morze... wiem ze to niewiele ,jezdzimy wspólnym autem,koszty utrzymania mieszkania to ok 2 tys miesiecznie,zostaje tylko 7-8 tys,na życie,wiem ze to nie wiele ale staramy sie jakos związac koniec z końcem,człowiek wkońcu musi cos zjesc i w cokolwiek sie odziac:(,mamy tez psa koszt utrzymania miesiecznie to zaledwie 600zł wiec mozemy pozwolic sobie na pupilka,czasem z naszej skromnej krwawicy pomagamy rodzicom dając im 200 złotych na bierzące potrzeby,jest ciężko ...boje sie co będzie jutro:(

Gość o matkoooo
no ciekawe. I co ty biedaku zrobisz?

Gość boshe....
co za debil znow...........

Gość codziennaawqert
jezdem z miasta faktycznie malo my zarabiamy 50 tys na miesiac mamy jedno dziecko ,i jezdzimy na wakacje srednio 5 razy w roku za granice ,zyc nie umierac:)

Gość buhahahahhahaha
jak kazdy polak:D:D ja zarabima 900 zł , z tego place wode,prad, zywie siebie i psa (na karme dla psa idzie 300zl w m-cu), wydaje na paliwo i inne pierdoly i jakos zyje... na wakacje zawsze na wegry bo tam jest najtaniej i nie narzekam:D

Gość ja pierdoleeeeeeeee
dzisiej chyba komuś dogrzało:)

Gość jak wiekszosc polaków
tego nic nie przebije:):):)

mnie sie wydaje, ze to juz bylo - tak mi sie jakos kojarzy to 200 na rodzicow, 600 na psa.

Gość nedzara z Ciebie jest

Gość wspolczuje Ci
twoje klopoty to to ze jezdes z miasta

Gość gzyms
mi też jest cięzko, ja zarabiam 4 tys, a chłopak 8 tys, zarabiał więcej, ale wiecie, jak to jest- kryzys i cięcia. Z tego musimy spłacać 2 tys mies kredyt na szałerek (postanowiliśmy sobie wybudować). Psa nie mamy, ale kota- ten to potrafi zeżreć za 1000 zł mies. Do tego żarcie ze sklepów ze zdrową żywnością, ciuchy, buty, tak ciągniemy z miesiąca na miesiąc. Dobrze, że jeszcze u rodziców mieszkamy, bo sami nie bylibyśmy w stanie się wyżywić. Ech, ciężko, ciężko, chyba na święta po zapomogę będę musiała iść:(

Gość nedzara z Ciebie jest
gzyms -skoro tak mówisz

Gość wspolczuje Ci
idz ..80 zlotych okresowki z pwenoscia wyciagnie was z klopotow

Gość codziennaawqert
jestescie pojebani bo jak slyszyscie kwoty 10-50 tys to wasz az jebie -z zazdrosci bo wy pewnie na takie pieniadze robicie po kilka lat ,

Gość miiiiiiiiin
te mialas zdupcac to zdupcaj malolato

Gość codziennaawqert
nieudacznicy zyciowy jestescie przegrani jak zarabiacie tylko 3-5 tys

Gość aaaaaar
na zdjeciu luksusow uciebie to niezbyt bylo widac szczoteczki za 10 zl i tel za 500,,,,

Gość a ja tak*
sie zastanawiam i boleje nad dola autora :O te 10000 to jeszcze jako tako ale szlu nie ma zastanawiam sie jak wy mozecie w takiej dziupli mieszkac jak dla mnie 3 pokoiki to klustrofoba murowana

Gość aaaaaar
pojebana jestes codziennaawqert i jezdem z miasta to ta sama osoba...powinnas sie leczyc

spadaj palancie i nie wkurzaj ludzi przed świętami, gdybym ja miała 10 tys miesiecznie to opływałabym w luksusach

Gość gzyms
jezdem - witaj bracie widzicie, cała rodzina biedaków:(

Gość z litosci dam
2/10 :p

Gość no nie..
bo w polsce to sami bogacze

Gość gzyms
tak się zastanawiam, czy by się kota nie pozbyć, zżera 1000 zł, to by nas trochę podciągnęło... A jutro będę mielić mięso do gołąbków, myślicie, że ktoś sie zorientuje....?

naprawde nie ma mi czego zazdroscic,teraz wszystko poszło w góre mieszkanie,kablówka,internet,siłownia,klub fitness,solarium i kosmetyczka o innym koniecznościach nie wspominając,skąd ja mam na to wszystko brac pieniadze????????????????????????:(

Gość prowokacje powinny być
zaskakujące, przekonujące, z puentą i ikrą a nie takie gówno którego nie chce się czytać już w momencie spojrzenia na temat Marne to było.