Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

ide do szpitala

Polecane posty

Gość a czego masz raka
jesli mozna wiedziec?

Gość a czego masz raka
jesli mozna wiedziec?

Gość a czego masz raka
aha...to dużo zdrówka...trzymaj się :)

a miałes jakies objawy ? czy przypadkiem wyszło oj nie takie gady hehe sie pokonało to skorupiaka tez zwalczymy:P kafe połaczy sie w światecznej modlitwie:P

Gość malowany dźbanku
zlego to i siekiera nie dobija, podobno:D na pewno sobie poradzisz, mysl pozytywnie. my tu wszyscy, jak jeden trzymamy kciuki.:) wszystkiego dobrego i do zobaczenia przed szklanym ekranem:)🖐️

Gość marchewkowa czarwonica
powodzenia.. na pewno wszystko bedzie dobrze :) może jednak weźmiesz tego laptopa? :)

Na pewno się zdziwi ;) Nie wiem ile trwa chemia, ale mam nadzieję, że szybo zobaczę post pt 'wróciłem'.

to sie wzruszam - na maxa. i mam w... glebokim powazaniu to, czy znow zrobia ze mnie kobiete/mohera/geja ;)

przez tydzień byłem w szpitalu, na początku miesiąca, na połączonym oddziale, gdzie byli ludzie , po kilka dni na "chemii", i muszę ci powiedzieć, że w pokoju ze mną był gościu też na chemii i włosy miał , po ramiona, choć przypruszone siwizną, co jest zrozumiałe. Jeśli nie ma przerzutów, to spoko, wyjdziesz z tego.

trzymaj się Michu, będzie dobrze, nawet, jak się pozbędziesz jednej nery, masz drugą

Trzymam kciuki, Nie kumam! Nie będę tu pisał frazesów, w każdym razie na czas Twojej nieobecności nie będę miał tu sprzymierzeńca w poglądach. Więc musisz tu szybko wrócić! :) Załatw skur...... :)

Nie znam Cię ale trzymaj się.I nie daj się.Mój Mąż w zeszłym roku przegrał walkę z tym robalem,dowal stworowi ode mnie.Dzięki.