Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

ide do szpitala

Polecane posty

Gość olllllllllka
nie znam Cię ale życze wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia:)

Nie kumam trzymam kciuki:)Szybko do nas wracaj I w ciężkiej chorobie tkwi dobro. Kiedy ciało słabnie, silniej czuje się duszę

prawiczek, dzieki ;) brzydula - to prawda :) w kazdym razie trzymajcie kciuki. zegnac sie nie bede - nie lubie pozegnan ;) i wesolych, rodzinnych swiat.

Wracaj cało i szybko, zostawiając za sobą skorupiaczego trupa 🖐️ Na wiosnę i Wielkanoc nowe życie - twoje :) {kwiatek]

Gość gitarra
kilka dni temu oglądałam program o odżywianiu, leczeniu dietą , raku itd. są badania naukowe prowadzone jeszcze w latach czterdziestych o wyskiej skuteczności leczenia raka przez podawanie dożylnie stężonych dawek witaminy C. Dzienna dawka dochodziła nawet do 500ml. spektakularne efekty, tani dostępny lek. Ktos położył na tym szlaban, bo w końcu leczenie ludzi to biznes i są tacy co z tego żyją. Łatwo porównać koszty chemioterapii i podawania zwykłej witaminy C.... słyszałeś o tym Michał? dieta- podstawa, leczenie dietą, dbanie o ciało, usuwanie toksyn z organizmu, zero używek, unikanie stresu i wiara w zwycięstwo nad chorobą , woda woda woda, kilka litrów dziennie , fajki precz musi być dobrze

Gość nie kumam - słoneczko moje
trzymam kciuki...będzie dobrze :) innej opcji nie ma;) buziolek dla Ciebie 👄 wracaj szybko...

Gość nie kumam dasz rade
nie ma innej opcji:) pozdrow od nas innych, chociaz ich nie znamy:) przeslij usmiech i dobra energie. jak moja siostrzenica lezala na onkologii, to ja, niemal oszalalm:( bedzie dobrzechlopaku.👄

w sumie to nie wiem co napisać - zakichane to życie jest czasami -w każdym razie powodzenia - mam takie niejasne przeczucie , że szybko wrócisz- na twoim miejscu zabrałabym lapa do szpitala bo można się tam zanudzić i te TV na żetony...:O Zamelduj się jak już wrócisz :)

nie kumam, moze nie wytrzymasz rozlaki z kafe i w trakcie pobytu poprosisz jakiegos znajomka o dostarczenie laptopa:D liczymy na to:D

ech chujowo jednak sie czuje z ta wiadomoscią(wiem nie lubisz klnących kobiet) życzę zdrowia:)

nie kumam :) Pamiętaj - wiara czyni cuda ! Musisz wierzyć sam, że to tylko epizod w Twoim życiu - taki troszkę smutny, ale życie nas doświadcza nie zawsze tak, jakbyśmy tego chcieli.... Trzymam mocno kciuki.

Gość mialam identyczna sytuacje
mam tak jak Sami: niby nie znam osobiscie(tylko podczytywalam co pisze) Nie kumam ale jakos bardzo smutno mi sie zrobilo jak przeczytalam o tym raku.

Gość kolorowa spódnica
wracaj szybko Niekumamie , weź sobie książki do czytania jakieś

Gość Jesteśmy z Tobą

Gość A ja dzisiaj na pomarańczowo
No to zdrowia, nie kumam :)