Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiateklotosu

niechciany ANAL

Polecane posty

Gość kwiateklotosu

mam problem i to dość krępujący jak dla mnie. jestem ze swoim facetem już ponad 3 lata, on jest bardziej doświadczony ode mnie jeśli chodzi o seks (jest starszy ode mnie o 2 lata) i problem jest taki: w przeciągu ostatnich 2 lat już cztery razy się zdarzyło że podczas "zwykłego" seksu on nagle niespodziewanie wszedł w mój odbyt - co było cholernie bolesne po prostu zwijałam się z bólu i strasznie płakałam, on mnie bardzo przepraszał mówił że to nie chcący że nawet nie był świadomy tego że w trafił w "złą" dziurkę i nie wiedział czemu płaczę dopóki nie powiedziałam co zrobił... teraz boję się każdego zbliżenia jeśli nie zasłaniam odbytu swoją dłonią to nie jestem w stanie uprawiać seksu bo przeraża mnie że znowu może "źle w trafić" ale też ciągłe przysłanianie odbytu odbiera mi całą przyjemność z seksu i nie wiem co robić... jestem zgrabna i mój tyłek to najseksowniejsza część mojego ciała z resztą mój chłopak też tak uważa chciał uprawiać seks analny ale przez te "wpadki" nie zgadzam się i on nie naciska twierdzi że jestem pierwszą dziewczyną z która przytrafiło mu się takie coś nigdy nie miał problemu i nie krzywdził żadnej wchodząc w jej odbyt tak z zaskoczenia i oboje nie wiemy co mamy robić nie chcemy byśmy musieli do końca życia się zamartwiać i pilnować żeby znowu nie przydarzył się nam niechciany anal... czy którejś też takie coś się przytrafiło? i jak temu zapobiec? jak pozbyć się tego strachu przed seksem?

Gość wsadzaj sobie mał korek
analny [butt plug]i po problemie !

Gość mi się to zdarzyło kiedyś
moze 2-3 razy tak sie zdarzyło, głównie w pozycji od tyłu. bolało bardzo, przez kilka dni nie mogłam sie wypróżnić z bólu. jednak u mnie nie spowodowało to takiego urazu psychicznego. Na prawde nie wiem, co ci poradzic. moze kochajcie isę wolniej, wtedy będziesz czuła sie bezpieczniej

Gość Lambii
Sratatata ;/ przez przypadek, wybiłabym mojemu anal na resztę życia.

Gość pan kot filemon
ale macie problem masz za waskie dupsko i tyle. Nie nadajesz sie do analu

Gość on zrobił to SPECJALNIE
:oNie wierz w te tłumaczenia,że to był "przypadek"Przypadeek byłby gdyby to zrobił niedoświadczony małolat co uprawia seks baaaaaaaaaaaaardzo rzadko i nie wie jak zbudowana jest kobieta.Ale doswiadczonym facetom nie zdarzaja sie takie "przypadki"...Chcial po prostu wsadzic Ci fiuta w odbyt,udalo mu sie a teraz sie pokretnie tlumaczy:o

Wasze ciasne pupy to najlepszy prezent jaki możecie dać mężczyźnie w łóżku z okazji Świąt Wielkanocnych. Napewno to docenią (w każdym razie powinni).

Gość wiosennka
kwiateklotosu rozumiem Cię doskonale ja też mam uraz przez taki przypadek boję się nawet już teraz kochać od tyłu uraz mi pozostał straszny ...z tą różnicą że mój partner tego nie rozumie a powiedział że histeryzuje i na pewno nic nie bolało a ja tylko udaje ....przykre to wszystko ...zawsze myślałam że seks ma sprawiać obojgu przyjemność a nie być koncertem życzeń

Gość wiosennka
:( jak to w życiu bywa

Gość ja też nie wierzę
że to przypadek, wcale nie jest tak łatwo tam trafić. To było specjalnie. Nigdy nie uwierzę że to przez przypadek

Gość klacz klasyczna
przez przypadek to mozna w gowno wdepnac :P dobrze, ze do ucha ci nie zasadzil :D

Gość wiosennka
nie tak łatwo odejść jak się jest w związku małżeńskim ładnych parę lat i są dzieci....mam odejść przez anal ????

Gość klacz klasyczna
gupia :o masz dojsc (!) przez anal :P

Gość wiosennka
dlaczego zaraz głupia widać tutaj tylko na drwiny można liczyć ...

Gość a ja nieeeeee
wiosennka wsadź mężowi bakłążnaka czy ogórka znienacka w tyłek to zobaczy czy bolało :o co za ch.... masz a nie faceta

nie sypialabym z facetem, ktory robi mi krzywde w jakikolwiek sposob, i potem sie smieje, ze histeryzuje

Gość wiosennka
przykre to wszystko kiedyś nasz sex był cudowny ...nie ma takiego miejsca w domu gdzie byśmy tego nie robili ...była śmietana itd....aż do momentu ubzdurania sobie przez niego że anal to jest to co koniecznie musi być teraz od jakiegoś czasu nie ma już nic

Gość wiosennka
nie ma seksu między nami już od jakiegoś czasu bo się na mnie obraził .....a tak normalnie wszystko rozmawiamy wspólnie spędzamy czas tylko seks nie ma

Gość a ja nieeeeee
wiem,że jestem młoda i nie powinnam chyba doradzać ale jedyne powody do obrażenie się to masz TY a nie on, masakra co za facet, współczuje :( życzę wytrwałości i by sie to zmieniło 🌼

Gość wiosennka
a ja nieeeeee.....dziękuję za wsparcie życzę Ci pogodnych Świąt jak i wszystkim tutaj piszącym może czas pokaże lepsze perspektywy....

Wiosennka, i co dobrego zrobiłaś ? Teraz twój mąż musi jeździć na dziwki i niepotrzebnie traci pieniądze.

Gość qMkuju
przecież on to zrobił specjalnie! :/

Gość LaserJet
Gdzie rodzą sie takie naiwne "przez przypadek" - heeheh ;) Głupota ludzka nie zna granic !

Gość do autorkii
autorko, nam sie to raz przytrafilo... po prostu wyłam z bólu, totalna masakra... :( od tej pory jak sie kochamy od tylu ZAWSZE go prosze zeby byl ostrozny, i zeby zaslanial mi dziurke palcem. i jest ok, w innych pozycjach raczej sie to nie zdarzy trzymaj się

Gość do autorkii
a co do tych co nie wierza w przypadek, to sie chyba nigdy ostro nie kochaliscie : ) faktycznie jest to rzadkie, no ale zdarza sie, mi na szczescie tylko jeden raz

Gość potwierdzam że
przypadek jest możliwy , co prawda że trzy razy to już nie bardzo chce mi się wierzyc ale to przykre co piszesz , ból nie do opisania o o żadnym analu w moim przypadku mowy nie ma , chłop by się miał za co obrażac ? No sorry więc ty mu włóż "przypadkowo " sporego ogórka w dupsko i zobaczymy czy będzie taki zachwycony :O Seks powinien byc przyjemnością dla obu stron a nie tylko dla samca - pana i władcy :O