Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiateklotosu

niechciany ANAL

Polecane posty

Gość do autorkii
Boli. No dajże spokoj - kompletnie z zaskoczenia? :/ I jeszcze ja tam jestem strasznie ciasna. Mi troche krwi nawet poszło.

Gość zielona_gandzia
a ja tam lubię anal.Ale wczesniej,rzecz jasna,trenowaliśmy;)paluszek itd. Do kobiet,które chcą spróbować:TYLKO ,jeżeli macie ochotę na dziki seks.Romantyzm odpada,wtedy boli.Najlepiej przed okresem,przynajmniej u mnie:O

Gość kwiateklotosu
a czy jest ktos w stanie mi poradzic co zrobic by zapobiedz kolejnemu "nieszczesciu"? seks nie sprawia mi przyjemnosci jesli musze zakrywac sobie odbyt reka kazalam to robic chlopakowie wtedy bylo mi latwiej sie wczuc niestety on po kilku chwilach zabieral dlon i wtedy znowu nie czulam sie bezpiecznie... moze jakis facet sie wypowie i tym samym doradzi mojemu facetowi co robic by nie wtrafiac tam gdzie nie trzeba...

Gość jaaaa12121
Rada dla chłopaka Próbuj dalej, jeszcze kilka takich przypadków i dupa przywyknie. I nie tłumacz się. Przetrenuj dziurę i tyle

Gość selllen
nie wierze ze to przypadek nie d asie niechcący wsadzić do tyka :O albo jestes tam dość szeroka...

Gość kwiateklotosu
dosc szeroka? hehe bardzo smieszne :P jestem zgrabna i drobna nosze ciuchy w rozmiarze 34/36 wiec nie da sie powiedziec ze mam szeroki tylek :) a to musi byc przypadek skoro on sam za kazdym razem (w przeciagu 2lat 4razy to chyba sporo wpadek...) na poczatku nie wiedzial co sie dzieje i mial wymalowane przerazenie na twarzy gdy widzial ze rycze i zwijam sie z bolu i wypytywal sie co sie stalo a gdy nawrzeszczalam ze zle wtrafil to byl w szoku i twierdzil ze nie chcial i nie byl swiadomy tego co sie stalo... jesli uprawiamy ostry seks zdarza sie ze wyjmie calego czlonka z mojej pochy a wtedy nie wiem w wyniku nieuwagi i "szybkosci akcji" wtrafi w zla dziurke? nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ;/ wiem ze specjalnie tego nie robi jest swiadomy jaki to bol... i nie wiem co robic :/ moze sprobowac sesksu analnego? nie tak od razu ale potrenowac i potem powzolic mu wejsc...ale boje sie ze miesnie zwieracza sie rozluznia i za pare lat nie bede mogla utrzymac wiatrow... heh smiesznie to brzmi ale kurcze chyba moze tak sie stac jesli ma sie waski odbyt (a niestety mam i to dosc bardzo...) a facet ma grubego penisa?

Gość lisia
KWIATKU LOTOSU ja kocham się od dłuższego już czasu z moim facetem analnie! I tak,po pierwsze musisz użyc żelu nawilżającego np,INTIMEL do kupienia w aptece cena 15zł. po drugie smarujesz się nim przed tuż przed stosunkiem, po trzecie dla Ciebie jako początkującej w tej sprawie,najlepsza jest pozycja klasyczna,czyli Ty na plecach! możesz sobie nawet podłożyc poduszkę pod pupę,będzie Cię z pewnością mniej bolało! I najważniejsze,Twój partner ma wchodzi w ciebie delikatnie,a nie "z grubej rury"! Jak coś to pytaj,życzę powodzenia!

Gość lisia
Tak,daj mu skończyc w środku,zobaczysz jak będzie mu dobrze! I Tobie zresztą też! nie musisz na to zawsze pozwalac,to zależy tylko od Ciebie! Facet w pupie kończy szybciej niż w pochwie!

Gość 10 lat mam meza i w zyciu mi
sie to nie zdarzylooo nie wierze gdyby mi nawet trafil w tylek to chyba bym wyskoczyla z lozka a nie krzywila ryj z bolu no paranoja hehee niechcacy ahahah

Gość 2190384-
ta przypadek:o i nie poczuł różnicy? że cos jest nie tak? dopiero jak mu zwróciłaś uwagę, to się zorietował? jaaaaasne:o

Gość marek1122
Nie ma że było niechcący! wiedział co robi! jestem facetem,i prawie każdy facet chciałby tego spróbowac! włożył tam,bo poprostu chciał zobaczyc jak będzie,a nóż się zgodzisz! Ale LISIA dobrze pisze.

Gość kobieta gangstera
Prawiczku,ja jestem chętna! z miłą chęcią!

Gość kobieta gangstera
no to co z tego? ja lubię na dwa baty! jago się nie bój,siedzi!

A więc po kolei (sory za odświeżanie starego postu, ale po prostu trzeba), jestem facetem i także zdarza mi się trafić nie tam gdzie trzeba ale tylko w klasyku albo jak nóżki dziewczyny mam na swoich barkach. Ze swoją dziewczyną jestem ponad 4 lata i próbowaliśmy analu, jak bym miał na to ochotę to wiem, że to dostanę (jak się dziewczyna przygotuje lewatywa i ogólnie, ta dziurka nie do tego służy i dlatego jest to przyjemne:) ), tak więc nie uważam, że muszę robić to jej z niespodzianki lecz zdarza się ;/. Nie jest to miłe ani dla mnie ani dla niej (ją boli i seksu kilka dni nie ma ciężko się dziwić widząc jak się zwija z bólu). No ale mniejsza. Mam pytanie do tematu jak sobie z tym radzić czy częściej się bawić analnie aby taka niespodzianka nie była tak boląca, czy może jakiś korek w pupę wsadzić (kiedyś zasłaniałem swoją ręką lecz i to nie pomogło robi się dobrze no i ręka wiotczeje ;p) Prosiłbym o jakąś poradę bo naprawdę nie chcę krzywdzić jej w taki sposób, a jak ma ktoś pytania to chętnie odpowiem :)

Gość dresiara1234
Niedawno uprawiałam anal z jednym przystojniakiem /sama nie wiem dlaczego się zgodziłam może z ciekawości?/ i NIGDY WIĘCEJ SEKSU ANALNEGO bo bolało jak cholera potem zmieniliśmy prezerwatywę i skończyliśmy tam gdzie trzeba.

Gość fapen
Facet, który chce analu to jakiś krytogej. Śmieszą mnie tacy pedzie :D