Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bewarka

kto z kafeterian jest wierzący i chodzi do kościoła, obchodzi święta

Polecane posty

Gość bewarka

wyspowiada się i chodzi do komunii ? jest tu ktoś taki choć jeden ? :-)

Gość widac duzo ludzi
:D nie wypowiadajcie sie tyle bo zabraknie miejsca na posty :P ja jestem wierząca,do kościoła nie chodze ale święta obchodze:P

Gość bewarka
ja też jestem katoliczką nie praktykującą.Wynika z tego że wierzący praktykujący nie przesiadują w internecie :-)

Gość zal mi was
a ja jestem katoliczka obchodze swieta chodze do koscioła i nie wstydze sie tego jak niektórzy NP.TOPIK:JAK OBCHODZICIE WIELKI PIATEK...

Gość bewarka
katoliczko a byłaś u spowiedzi i chodzisz w wielki piątek do kościoła ucałować jezusa zdjętego z krzyza ?

Gość ja jetemmmm...
chodze do kosciola,bylam u spowiedzi i dzis tez ide:P

Gość zal mi was
byłam u spowiedzi,ucałowac nogi Jezusowi tez pójde ale to pózniej jak po nocce odpoczne bo padam z nóg:/ a jutro z koszyczkiem:) :) :)

Gość zal mi was
to jest osoba która wierzy w BOGA tylko nie chodzi do koscioła

Rownie dobrze moze wierzyc w Budde lub w zlotego cielca, w takim razie. To leniwiec jest, albo hipokryta.

Gość zal mi was
no ale z dwojga złego juz chyba lepszy katolik niepraktykujacy który wierzy w Boga niz taki człowiek który twierdzi ze Bóg nie istnieje albo tacy co nasmiewaja sie i szydza z Boga,religi

A w czym jest niby lepszy? Uwazaj, bo ja wlasnie z tych zlych niewierzacych, a nie chcialabym, zeby ta rozmowa sie w bluzganie zmienila.

Gość Ilusion
Ja też nie wierzę w Boga i nie chodzę do kościoła. I jest mi z tym dobrze :P

Gość zal mi was
tez tego nie chce wiec mnie nie strasz:):):) moze zle sie wyraziłam albo zle mnie zrozumiałas poprostu wkurzaja mnie ludzie którzy szydza z Boga obrazaja wierzacych itd a na kaffe sie juz nieraz spotkałam z takim czyms,chamstwo. do niewierzacych nic nie mam poprostu nie wierzysz i jest ok ale niektórzy własnie obrazaja i na to jestem cieta

a ja nie ide do spowiedzi a grzechów mam w chuj :D choćby samo przeklinanie :O

Nie mam zamiaru bluzgac. Tylko zastanawiam sie, czemu uwazasz niewierzacych za gorszych od hipokrytow, ktorzy twierdza ze wierza w Boga, a tak naprawde przykazania i inne takie maja gdzies, i w rezultacie sami sobie wymyslaja swoja religie. Ja uwazam, ze religii nie powinno byc w ogole, nie mowie, ze Boga nie ma, bo nie wiem - tak jak i Ty nie wiesz, ale nie wierze, ze on jest. Czy to czyni mnie gorsza osoba, jesli nadal zyje przyzwoicie i nikogo nie krzywdze?

Gość ja chodze do kościoła
mało tego, czytam na mszy śpiewam psalmy, sprzatam w kościele, we wtorek i środę robiłam ciemnice i boży grób:p i wcale sie tego nie wstydze:p

Jestes niby cieta na obrazanie, a sama obrazasz: "lepszy katolik niepraktykujacy który wierzy w Boga niz taki człowiek który twierdzi ze Bóg nie istnieje"

Jeszcze mnie ciekawi, dlaczego tak sugerujecie, ze moznaby sie wiary wstydzic. Jak ktos tak z niczego pisze 'nie wstydze sie tego', to wlasnie tak brzmi, jakby sie wstydzil, lub uwazal, ze powinien, i przekonywal siebie czy innych, ze tak nie jest.

Gość fanka malibu.
TEN TOPIK TO JAKIŚ ŻART???

Gość bewarka
powiedzcie mi bo sama już nie wiem czy onanizowanie się to grzech?

Fanka, czemu zart, przeciez sa tacy ludzie. A ja jestem niewierzaca, a swieta obchodze, bo lubie :classic_cool:

Gość Ilusion
Ja też nigdy nie obrażam ludzi wierzących, ale przykro mi że w XXI wieku ludzie nie potrafią spojrzeć prawdzie w oczy. A prawda jest taka, że nie ma jednej prawdy...

Gość ja chodze do kościoła
te vwrde--> masz rację:) to ci wierzący i niepraktykujący sa gorsi:o nie ma to jak pójśc raz do roku do kościoła zeby wszyscy zobaczyli jaki to szanowna pani wierząca niepraktykująca kupiła sobie płaszcz i buty. a i dziecko trzeba wysłać do komunii bo przydałby się nowy rowerek od chrzestnych:o bardziej szanuję ludzi którzy mówią otwarcie o tym w co wierzą lub nie

Ja chodze do kościoła - :) No nareszcie. Bo, kurcze, rzadko daje sie pogadac na poziomie z osoba o diametralnie innych przekonaniach.